Thursday, April 2, 2009

posing giler..

gambo sesaje..

cantek kan..

peta australia kat tgh tu..

taman borneo..mcm2 ada :D


nak gak posing kat situ..

agege..jadi model utk blog sendiri :p

nak gak interframe yg baju merah tu.. :p

hitam legam my bujang sbb latihan kawat kadet polis sekolah..

takpe lepas ni kita pakai mask & whitening cream yer.. :D

rumah dikaki gunung.. pic ni combi snap dari atas war memorial.

pemandangan dari sini mmg cun..

beratus nama2 askar tercatat didinding..

combi suke dinding dari batu bata ni..

my hero.. :p
perut dah buncit naik 2 kilo tu..asik mkn jek :)

english garden.. byk bunga ros tp yg kecik2 jek..

posing maut beb..

ni yg huby tunjuk kat atas tu..

peta ozz..


sape2 yg minat sejarah bole dtg sini..


combi ni buta sejarah..:p


layan jer..


18 comments:

azlanlin said...

Memang menarik...gambar2 yang mempamerkan seribu makna untuk diterjemahkan... tentu byk lagi koleksi2 menarik n posing maut yang belum dikeluarkan...rasa mcm tak sabor menunggunya... boleh join ke?

CT Delima said...

bestnya combi..ct suka bab2 posing2 maut ni keh3 tapi tgk gambo2 combi ni mesti best tempat tu kan.bila nak sampai sana kan.Enjoyyy!

SiS-lin said...

Ini klu Lin ke sana,mama msti bwk lin gi ye..cntik sggh pemandangan sejuk mata memandang...

Encik Cerpelai said...

Encik ni suka traveling rupanya..
Banyak pengalaman ni..

@cu SaYaNg said...

cantik nye kak echah
kat ne tu?

IBU KUMBANG said...

amboi, kemain lagik!

sebaliktabir said...

Makin diamati makin teruja nak sampai ke situ.... hrmmmm...

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiiiiiiii

Cantik ar pemandangan kat sana COMBI...bekenan hati pulak nak pi Redah sana.......

Gempaq arr abg Herro tuh!!!!!
Mau juga dia bergambaw ar?

Owh.....si Bujang masuk Kadet upanya....baguih x 2 Gua setuju sesangat......

Bila nak Turun Semenanjung?

P/S Rabu nih Gua ke Bandung yuhoooooooooooooooooooooo bercuti!!!!!!!!!!!!!

^aNgRiAni^ said...

waaa...memang posing giler erk
akak kalau bab2 posing always no. 1 apa...hehehehe
sonok tgk akak melancong and melencong
oooppppsss :))

echah_syed said...

daklan.. join..bole saje bro :p

dah abis gambo bergedik.kena tgu nx season :D

echah_syed said...

ct >> posing maut.. :p

meh laa :)

echah_syed said...

sis lin >> bisa diatur beb :)

echah_syed said...

encik cerpelai >> puan ler.. :p

jauh berjln byk pengalaman,bertambah pengetahuan..hiks :D

echah_syed said...

acu >> kat kundasang sabah dibwh bayu :)

meh ler jejln :D

echah_syed said...

ibu kumbang >> dah tua2 ni byk masa bole ler bergedik :p

baby girl sihat?? mesti tak sabo ekk :)

combi pun tak sabo gak :D

echah_syed said...

sebaliktabir >> sila-sila :)

echah_syed said...

dj >> moh ler terjah.. :p

tu la pasal..mood bergedik :D

a'ah dia dah hitam legam berjemur masa latihan kawad sempena hari polis.kesian tp dia mmg minat lagipun tu kira ko-korikulum sekolah.ade merit utk SPM :)

insyaALLAH ujung tahun cuti pnjg combi balik sana.kalo ko balik kulim bole laa mai bandar baru,kedah.

bandung..?? sioknyerr..shopin jgn tak shopin bro !

echah_syed said...

yani >> melencong diet .. :(