Monday, April 13, 2009

lucky me..??



hujung minggu lepas sabah cuti pnjg sbb cuti sempena good friday.pantang cuti miang jer kaki nak beronggeng.jumaat dok umah ambek berkat sbb jumaat penghulu segala hari.berdoa pada hari jumaat sgt digalakkan.pada malam jumaat malaikat rahmat turun ke bumi so marilah kita ramai2 membaca surah yasin.insyaALLAH semuga semua doa dimakbul ALLAH swt.


hari sabtu combi pergi mencari sesuatu utk diri sendiri maka combi pun beli majalah harmoni sbb norz dah promote kat sini.beli parfum mmg my fav & frame tu nmpk mcm cute so combi beli lah..ade gak brg personal lain tp takyah letak sini sbb nnt jd blog 18sx pulak ekeke :p


org ckp kalo ada tahi lalat kat tapak kaki mmg suka beronggeng@berjalan@traveling..combi mmg ada mende alah tu.patutlaa asal cuti gatai tapak kaki ku..betul ke?? nasib huby pun satu kepala.lucky me..!



hari ahad anto huby gi epot.mis u darl & takecare


jom layan jer..


20 comments:

sebaliktabir said...

Kalau tahi lalat dekat2 pergelangan tangan macam mana? antara tapak dgn pergelangan.

izan said...

combi,

hihi.... combi ada tahi lalat kat kaki ye.

zan ada kat atas hidung lar combi.. dulu rasa2 macam nak buang.. agak2nya apa kebaikkannya ya..

izan pun suka gak jalan-jalan. asal cuti berjalan ... asal berjalan kena ambik cuti.

echah_syed said...

sebaliktabir >> wahh mesti nak pakai gelang habib jewel nih.. :)

mana tau rezeki kan kan kan :D

echah_syed said...

izan >> tu tahi lalat manis kot :)

ade org ckp cemburu..izan cemburu tak??

amirul said...

Salam kak combi,

Tahi lalat tu mungkin ada kebenarannya... :)

echah_syed said...

amirul >> slm mirul..

org dulu2 tak sekolah tp dorang blajo dari pengalaman & pemerhatian kan :)

Mak Su said...

mengenai tahi lalat: iyalah, pernah gaks dengar orang cakap mcm tu, rezeki nak berjalan pun murah jer :)

echah_syed said...

maksu >> ade yg benar ade yg tidak.tapi bukan laa nak percaya 100%.tak gitu maksu :)

^aNgRiAni^ said...

waaa...abg out of town yer akak...kalau yani ada kat situ...boleh ajak akak gi ronggeng :D

@cu SaYaNg said...

hahaha..
betul la kot kak echah
acu pun ada tahi lalat kat kaki
tu yg asyik nk melancong je...
hehehhee

echah_syed said...

yani >> yezza..jom jom :)

baby sihat tak??mama baby kenalaa sihat sentiasa :D

tak sabo nak tgu baby yani..

echah_syed said...

acu >> ade ler kawan combi nih.. :)

ade gak org ckp,kalo tahi lalat ditapak kaki nak berjln jauh..betul la tuh sbb acu dah smpi oversea kan :D

Dj Epoi said...

Salam.........Jom redah blog Gua ada OLE-Ole dari Bandung.....mana tau ada rezki Lu & kawan2 dari BLOG nih

echah_syed said...

dj >> jom jom jom ade hadiah dari bandung weii :D

tee shirt pun combi nak gak..hiks :p

MaMaQaYPo FaMiLy said...

muka mama tahi lalat melambak.. dekat 13 rasanya.. time baby dulu, mak lupa nak tudung rasanya... hahaha!!

mountdweller said...

Salam ziarah dari uncle.

Uncle dua tai lalat yang agaknya berlainan tempat.

Satu di tumit - kuat jalan kembara
satu di bahu - Pikul beban. Beban pejabat dan NGO.

Bukan minta tapi terjadi begitu.

echah_syed said...

mama >> kembar sharifah aini yer sbb byk tahi lalat kat muka.. :p

murah rezeki.. :)

echah_syed said...

mountdweller >> slm kembali..

yg ditumit sama mcm combi.. :)

bila dah penat pikul beban..jom kita kembara jalanan pulak.. :p

ok laa tuu..!

SYAbAR said...

echah,
saya pun ada tahi lalat kat tapak tangan kanan. Kalau la betul, selalu la aku travelling jauh2. Amin.

Balik indon ni, buka blog kau nampak telur dadar, aisayman, terus lapar la, hidung ni pulak cam terhidu ikan masin. Ummmmph sedapnya kalau dpt mkn camtu tgh ni

echah_syed said...

syabar >> wahhh rezeki tuh.. :)

patutlaa baru2 ni pegang duit juta jutaan rupiah.. :p

ikan masin..??aduilaa terubuk masin..yummy!