Tuesday, June 22, 2010

abah nak gi sini tak....? ^resepi rahsia^

eh...awat yg dok tengok mcm gitu? *ngejek ler tu*

dok reply sms aje keroje dia... ;(

bujang ku yg comel... ;p

apa tu darl...? keterujaan tahap maksima gitu ;D

mengira udang kot... ;p

ola-olaa... *bila lagi nak manja kan darl (*_*)

sayang awak...

sayang awak jugak...

ngappp...beso bebeno hodang tu yop...! ;p

suke eh...?kita pun suke jugak ;)

comel gegirl ni kan...sebenarnya combi tertarik dgn famili ni melayan maid dorang berbangsa indonesia.nampak sangat mesra seolah mcm sedara sendiri jek.gegirl tu selamba memeluk maid dgn penuh kasih syg...terharu pulak.kalau semua maid dan majikan mcm gini takde lah kes simbah air panas atau meludah dlm masakkan.betul tak?



sambal ni sedap... :)

yg ini precious punya...

brownies yg sgt yummy...

comfirm sedap...ada peace disitu ;p

contest happy father's day...kalau menang boleh naik cruise teheheee ;p


meraikan hari bapa,kami pergi ke secret recipe sebab precious nak abah dia cuba mee kari yg sedap disitu.combi makan mee sarawak yg sgt terasa 'keherbaan' dia.bujang pulak makan tom yam koong dan precious makan apa tu eh.lupa nama dia...adehhh ;)

semoga kedua permata hati combi sentiasa menghargai abah dorang yg banyak berkorban utk famili kami.insyaALLAH.

sempena hari bapa kami ingin menyatakan yg kami sgt sayang abah...muahhh!




layan jerr...






8 comments:

@cu SaYaNg said...

Hepi father's day utk abah juga.. :-D

kakcikseroja said...

Tengok gambo2 makanan tu.. lapo la pulak! :)

echah_syed said...

acu >> tx acu sayang :)

echah_syed said...

kakcik >> kita sama asyik mamam jek.aduiii ;p

eelobor said...

boleh cedok idea2 nak mkn aper dr blog ini. smuanya best2

echah_syed said...

fiz >> mkn mkn & mkn :p

zeqzeq said...

bapa yang lomentik sporting...

echah_syed said...

zz >> a'ah so far alhamdulilah :)