Friday, June 25, 2010

dakaplah kenangan mlm ini....^rindu mu rindu^ ku jua .

lepak makan-makan bersama bujang sebelum dia ke keningau,meraikan birthday huby & precious serta hari bapa.oh ye ini kali kedua meraikan hari bapa pulak eh...amboi-amboi tak aci sungguh ;p

oren lah pakcik... :)

siakap 3 rasa & vege tempura... :)

semuga kau baik-baik sayang...

lapar eh...

salad...

eskrem...om nom nom ;p

mereka berdua bagai isi dgn kuku & bagai kucing dgn anjing jugak...:)

suke puding ni..tapi malas nak buat sendiri ;p

yg ini pun ai suke jugak... ;)

comel eh...

makanan utk org diet... ;)

yum yum... ;)

chicken & pineapple salad...

bubur ni pun ai suke jugak...

pakcik dgn lemon tea & honey ....pemecah lemak eh darl ! ;p

sibiru dgn watermelon juice...happy birthday precious!

precious ~ "ngape ana nmpk hitam disini...?" *mcm ler hang tu putih*

happy birthday & happy father's day darl...timakasih utk segalanya.muahhh :)


hari isnin minggu depan bujang combi akan mendaftar dan menjalani kehidupan sebagai seorang pelajar di salah sebuah IPG disini.combi,huby dan precious akan menghantar bujang ke IPG keningau dan kami jugak akan bermalam disana.lama sungguh combi tak ke keningau.insyaALLAH jika izin yg esa bujang akan memegang title 'cikgu' pada tahun 2015 nanti.cikgu bahasa inggeris seperti precious jugak.

alhamdulilah semoga impian kami melihat anak-anak mewarisi tugas murni abah dorang sebagai pendidik menjadi kenyataan.mmg anak-anak combi ada aura jadi cikgu sbb dorang memang sukakan kanak-kanak.maklumlah dorang hanya dua beradik saja kan.

yg pasti kami akan saling merindu dan combi berdoa dia akan menjadi anak yg baik,taat perintah tuhan walaupun jauh dari famili.amin


huby dan precious berkongsi cheese kek sbb dorang lahir pada bulan yg sama dan tarikh cuma hanya lat sehari sahaja~from le meridien :)

layan jerr...






15 comments:

eelobor said...

woww....mmg terasa happy sgt2.

@cu SaYaNg said...

sedap nye sagu gula melaka tu...suka makan tapi nak buat nye sangat le malas...hehehe

echah_syed said...

fiz >> heran org nmpk asyik mkn jek eh ;p

echah_syed said...

acu >> samalah kita.sedangkan mudah jer nak buat kan ;)

echah_syed said...
This comment has been removed by the author.
zeqzeq said...

sejuk semua mata hati ,

ada org sembunyi hby sembunyi isteri sembunyi anak.
dan ada org sembunyikan semua termasuk penulis heeee.(pengalaman)

zeqzeq said...

selamat menjamu..

kalau pakai Brodband berat nak masuk komen heee....line teruk..terutama masuk blog Echah..

AbGJaS said...

Hi Combi,
Wah, tahniah dpt jd cikgu , susah jugak nk dpt skrg ni..
Maktab keningau tu x lah jauh sgt banding maktab tawau hehe

abgjas pun dtg drpd family of teachers...

rosnanie said...

happy birthday buat precious dan ayahnya...semoga bahagia selalu

echah_syed said...

zz > cakap utk diri sendiri eh ;p

echah_syed said...

zz > berat eh...kalau streamx ok jer kot.takpe nnt combi buang sikit gambo yg kat side tu.tq bro :)

echah_syed said...

abgjas >> betul tu abg jas.tawau lagi jauh.tp patutnya bujang combi dapat tuaran sbb 5 minit jer dari rumah... ;)

a'ah combi dgr taklimat aritu 100 ribu yg pohon.yg dipanggil temuduga hanya 40 ribu.selepas temuduga hanya 10 ribiu jer yg dipilih.bujang combi sgt bertuah kerana dia salah sorang diantara 100 ribu itu.bayangkan!

sgt sengit saingan ni abgjas.risau sungguh nanti masa depan anak cucu kita macamana pulak eh.

o ye...abgjas pun dari famili cikgu jugak.adik beradik combi pun ramai dari kalangan cikgu dan medic.

echah_syed said...

ros >> timakasih ros :)

Mat Gebu said...

Tapi kan, comey lagi ah kak baju hitam tudung awning merah itewww...kak combi kenal tak?...

echah_syed said...

mat >> comey ke?teheheee ;p

mat...comey kan dorang letak dlm sudu aje eh.kreatif mcm hang jugak :)