Sunday, June 20, 2010

kami sangat sayang abah....sungguh! *hug*


happy father's day utk semua bapa,abah,ayah,abi,papa,walid,daddy dan semua mereka yg bergelar ayah atau bakal ayah.ayah sebagai pemimpin atau imam dlm sesebuah keluarga mempunyai tanggung jawab yg sgt berat lagi mencabar.dibahu mereka terpikul amanah dan semua akan dihisab diakhirat nanti.

apapun kita sebagai org yg dipimpin hendaknya cuba meringankan beban yg dipikul oleh mereka jika kita mengasihi dan menyayangi mereka.sempena hari bapa marilah kita memberi penghargaan diatas jasa baik,pengorbanan dan kasih sayang yg diberi kpd kita.happy father's day darl...we are really luv u.muahhh!

combi dah tak punya ayah dan ayah mertua lagi.so kpd mereka yg masih mempunyai keduanya diharap menyayangi dan jika ada kesempatan pulanglah menziarahi mereka.


layan jerr..






6 comments:

eelobor said...

Happy father's day

JiMi said...

aku seorang ayah yang masih punya ayah yang dulunya beliau ada seorang ayah..kitaran hidup yang berterusan..jadi,sayangilah ayah..

echah_syed said...

fiz >> happy father's day utk fiz jugak..eh mama muaz belanja mkn katne? ;)

echah_syed said...

jimi >> begitu lah adanya...happy father's day jimi :)

@cu SaYaNg said...

selamat hari bapa utk abah..

echah_syed said...

acu >> hi acu.tq ;)