Wednesday, June 16, 2010

gemini centa ku...

besday huby dan precious lat sehari sahaja.mereka mempunyai banyak persamaan dari watak dan perasaan.[gemini] yg penyayang,caring,sensitif,pemalu,pemaaf,pemurah dan yg baik-baik saja sebab yg tak baik buang jauh-jauh ye... ;p

happy birhday darl~semuga hari-hari mu diberkati dan langkah mu diredhai yg esa.amin


layan jerr...





10 comments:

Mak Su said...

happy birthday buat mereka

eelobor said...

wowww....akak kena sambut secara besar-besaran tuh. kira 2 in 1

echah_syed said...

maksu >> timakasih maksu ;)

echah_syed said...

fiz >> 4 in 1 kali ni :)

memang rezeki yg berganda bulan ni.alhamdulilah.

sabtu ni kot gi celebrate.insyaALLAH ^.^

alidyangon said...

Happy Birthday

1. Pak Syed
2. Your precious

A day older a day wiser
(pergh...cakap omputih la aku...bertaburan ha ha ha)

And Selamat Hari Rabu!

echah_syed said...

alid >> eh ko bukan omputih ka?

timakasih alid...jom bukak klas omputih biaq cheq jadi anak murid hang... ;P

JiMi said...

banyak lilin tu....

echah_syed said...

jimi >> sebanyak pengalaman dan uban dirambut ;p

zeqzeq said...

happy buat semua, buat siDIA,
jaga berbaik akak echah, mana tau berkuasa ber WANG banyak yang tergoda hee
kena curik kan

echah_syed said...

zz >> eh mananye berWANG pun :p

kalau alid lain laa.dah ler berWANG...hensem pulak teheheeee ;D

curik org bole tapi jgn curik hatinye.... :)