Tuesday, August 24, 2010

the tip of borneo~tanjung simpang mengayau *part 1*

selamat datang...

sampang mangazo~dlm bahasa rungus

boleh bermalam dichalet tapi kena booking awal sbb chalet terhad.


batu yg terbentuk oleh hakisan air laut~zoom in sikit :)




globe yg sgt comel..

my hensem...teheheeee :p

tweet tweet... ^.^

selagi ada centa...

boleh gitu... :)

jangan marah eh...

nak jugak posing dgn dia..

our tour guide@driver ekekeke :p *tq my sweetheart*

panorama yg sgt mendamaikan...

cantek kan...

view yg paling combi suka...

mcm diatas kapal kan.apabila air laut pasang batu ini akan tenggelam.

korang boleh menjamu mata dgn gambar yg disnap oleh pak syed.cuaca panas ketika kami ke sini lebih kurang pukul 3pm so panasnya boleh membuat kulit sunburn.mungkin lenkali boleh datang sebelah petang cuaca pun redup dan kemungkinan jika bernasib baik boleh menikmati sunset disini.

apapun tempat ni mmg best diwaktu petang dgn pemandangan yg cantik serta angin yg sepoi-sepoi bahasa.korang jugak boleh kesini utk mendapat lebih info dan jugak ke mysabah.com kat sini.

layan jerr...





14 comments:

azieazah said...

Wow! seronoknya dapat berjalan meluaskan pandangan di situ.

Sungguh unik la batu tu..


Hmmm... hai PAK SYED...! > sambil lambai lambai tangan. hehehehe

echah_syed said...

azie >> ishhh satgi aku report kat TOKLAKI hang baru tau... :p

@cu SaYaNg said...

cantik nye!!!

kakcik said...

Cantiknya pemandangan tempat ni.. tapi, nampak panas. :)

echah_syed said...

acu >> salah satu tempat tarikan pelancong luar.

echah_syed said...

kakcik >> tepi pantai mmg pun panas lah kakcik.tapi sebelah petang redup dan mmg best sbb angin kuat :)

eelobor said...

tunggu gambar terbaru dalam part 2...

echah_syed said...

fiz >> hehe.. :)

elly said...

Cantiknya..... (muka dalam keadaan yg kagum)....kena tanam azam pegi sini....

echah_syed said...

elly >> insyaALLAH ada jodoh boleh mai sini :)

JiMi said...

tanam pinang rapat-rapat kak..hahaha..

mmg la mengasyikkan view dia.. alaahaii..bila la ada jeki nak ke sana ni...

azmiroy said...

cantik tempat ni...jauh berjalan luas pandangan

echah_syed said...

jimi >> jimi..insyaALLAH ada jeki sampailah tu :)

echah_syed said...

azmiroy >> a'ah mmg cantek bro.