Monday, April 14, 2008

salam 140408 12.05mid nite

salam pagi isnin yg mulia..

minggu ni bzbzbz sket..

ade benda yg nak kena beres..

toce toce utk kekawan yg sudi meninggalkan jejak atau yg cuma tumpang lalu..

anda tetap dihargai..

luv u ols..

wassalam.

10 comments:

Mat Gebu said...

salam pagi Isnin utk kak combi....bz ke?....tak pe buat slow2 jgn terburu2 nanti terburai!!!..ahakss....stay cool and jgn lupa "maintain pp teluqq"....

Syam said...

salam kak combi..minggu yang bz ye,mcm YB plk..he..he..he..

Jentayutiara said...

salam combi... bz nk jenjalan ker nak buat preparation mama blogger yg nk sambut birthdy kat ng bwh bayu... hehehe....

muadzlife said...

selamat bz.. tapi take care taw...

muahsss..*hugs*

Intan Rosnitta said...

Ciannya K.Combiku ini...
Take care! Muahh!!

CikguZue said...

salam...
selamat membusykan diri...:)

arsaili said...

sama la kita aunty

cikgu panji said...

Minggu ni saya pun sibukk...

ahib0205 said...

hehehe... mak sy bila la dia nk start blogging :P

echah_syed said...

mat gebu >> pp teluQ ekk.aset terpenting tu...hiks

combi nak dpt baby baru ni..kwn combi nak bersalin..adehh tak sabo nak tgk baby tu..ni yg bz sket sbb mak dia tak bape sihat jd combi take over anak2 dia yg masih sekolah dorang singgah sini tuka baju dari sekolah agama nak ke sek biasa.umah combi dekat sek jerk :)

tp sempat intai blog.. :p


syam >> takde laa mcm YB cuma bwh sket dari dia :p


jentayutiara >> insyaALLAH harap sume akan slmt.. :)


muadz >> maceh maksu..kalo selalu bz pun org dgr borink gak..mcm tak pandai handle time kan.. :D

**hugs**


intan >> besa je intan..tp excited sbb nak tgk org baru..baby boy lagik :)

**hugs**



cikgu zue >> tak laa bz tahap superman..besa jer :p



arsaili >> mgu ni jer kot tp tgk keadaan jugak :D



cikgu panji >> bz gak ker??bila mid-year exam??


ahib0205 >> oits nak join kelab kita ker??

maceh singgah :D