Wednesday, April 16, 2008

salam rabu 160408 8.42am

salam pagi rabu...

pagi ni bangun mcm biasa..

rutin mcm biasa..

bila rase mcm malas kuatkan semangat..

senyum..

buka radio dgr lagu..celoteh DJ kegemaran ku..sape??

kalo radio ERA dah tentu kiran & nana & adi

kalo radio HOT FM kompen fafau & faizal

kalo tv..tv3 MHI nak tgk ABBY yg awet muda itew & ally iskandar yg sgt cute :p

oh yaa huby suke channel LITE FM sbb sume lagu evergreen..menggamit nostalgia kot :)

pagi ni bekpes minum susu ngn oat ..terasa dah toooot !

lunch.. dok pk nak masak ape...sat gi bila dah masuk dapur baru dpt idea :D

huby orait jer asal balik ade lunch...lucky me ** cyg abg

bebel pagi rabu ku..hiks

utk kujie:

dah ready ker beg beso n
ak mai sini..jgn lupe bw ringgit mesia byk2 ekk sbb paso pilipin dok melambai kat hang " wang come wang come" hohoho :p

8 comments:

Min said...

Salam Combi,

Combi dari Tuaran ye ? Eh best la kat sana. Kawan kita ada la 2, 3 orang kat KK, abang pun ada beli rumah kat KK jugak. Makan seafood best kan. Kita dpt link Combi ni dari blog Intan. Ok, take care.

CikguZue said...

wa...relax nampak...heheh

Sarah Mohd Shukor said...

salam auntie.

lama sy x jenguk ke sini. hari tu busy exam. rutin auntie ni sebijik mcm rutin sy bila balik cuti kt msia bila hari yg x de praktikal d hosp. terasa diri mcm isteri org je. ahaks.

echah_syed said...

min >> salam min..

a'ah combi dok tuaran.ramai kawan min kat sini ekk.abg pun dok sini gak??

seafood?? combi beli balik masak sendiri sbb kat sini seafood restoran owner dia kebanyakkan chinese kann..

maceh singgah sini :)



cikgu zue >> relax dlm kebizian :p



sarah >> salam sarahku..

antie tahu sarah bz ngn xm..

sume dah selamatkan.alhamdulilah..

baguslaa prepare awal2..dah ade calon ekk :p

takecare.

Jie said...

buat combi ku yang gebu...

beg dah beli, tapi belum isi apa pun ..hahahaha...dah biasa last menet ..baru lintang pukang..baru ade ummppHHH...!!

echah_syed said...

jie >> mmg pun..selagi tak gerak beg kat situ laa tak katup2.. :p

dah plan ke kat KK nnt??

tak dpt jupe yani sbb kolej dia konvo..kebizian tahap tapir :p

cuti labour day nnt baru dia turun KK.

tu pun kena tgk cuaca..kalo ujan susah sket sbb dia nak traveling by car..jauh ooo TAWAU mai KK hampir 8 jam perjalanan.

nnt sampai KK hg koling2 :)

Lily.Lulu. said...

kite suka dengar hot fm dan tgk MHI ajo ..

era boring laa kadang2
:D

echah_syed said...

lily >> a'ah boring gak era ni..cuma suke kiran jerk :p