Monday, April 14, 2008

tag by along 140408 4.33pm

combi ditag oleh sweet along arman..toce toce :)

lima perkara jer tentang combi..kalo byk adehh!


SUKA CANTEK n KEMAS walopun kat umah sajork...hohoho **org tak cantek mmg giteww ekk**

SIMPLE n HUMBLE **baju simple,mkn simple,umah simple ( kat sini dok umah sewa bahh) suka kwn ngn org yg simple..satu kapla **

PENYAYANG tau..cewahhh! **tanye huby cheQ**

bape lagi baki yg tinggal baru cukup korum??oooooooo ade dua lagi..ermmm apa ekk??

PEMALU gak kalo dgn org yg baru nak kenal..tp kalo dah lame kenal gelak bertingkat cheQ sampai gombak taww :p **bole tanye chef norza**

ON DA TIME..sume keje suke pakai time..mandi,masak,tido dannn paling tak suke org yg mungkir janji..cheQ tak cayo laie kalo dah kena sekali..

dah cukup lima kan..so ni laa cheQ.kalo sape2 nak pinang form dah penuh..sowi arr.jadi menantu cheQ bole laa.. jadi madu ?? tak rela cheQ **ampunn**

~ tabiat buruk takyah ekk tgu nx tagged kot huahuahua..
~ harap along berpuas hati.. **hugs**

9 comments:

Along Arman said...

pEmalu Eyh mama?
samEr la kitEr..
mE mmg pEmalu sgt sgt..

echah_syed said...

along arman >> pemalu tu bagus tp kena laa bertempat..tol tak?

susah nak cari remaja yg pemalu skrg ni..ade mmg ade buktinyerr along kann..:)

CikguZue said...

wah...betapa bertuahnye your hubby, ek...sama satu hati dan sejiwa, agaknye....

MODERATOR said...

Dengan Izin dan Budi Bicara Tuan Punya Blog yang dikasihi,

Foto-Foto Terkini "PERHIMPUNAN RAKSASA RAKYAT DI DEWAN SULTAN SULAIMAN", KG. BARU, KL. Tarikh:14hb. April / Masa: 8.30pm - 10.30pm (Sejarah Tercipta!)

Foto-Foto Eksklusif Hanya Daripada

theindiestory.blogspot.com

CHECK IT OUT! tq

muadzlife said...

amboi..pemalu le combi kita...wah wah..
hiks..

*hugs*

Jentayutiara said...

Cantik kemas (goodddddddd)
simple humble (vry gooddddd.. kena dgn orgnya)
penyayang (patut la dpt byk award)
pemalu (kena pd tempatnya)
on da time.... (ini yg ceQ suka nie)

echah_syed said...

cikgu zue >> kalo dgn huby mesti ade pertentangan kann..sbb baru la graf selalu naik turun :p

kalo tidak borink..betol tak??



moderator >> maceh atas info tuan.. :)



muadz >> dulu combi baru2 kawin mmg pemalu kdg2 smpi bergegar bila nak cakap dpn famili huby atau kwn2..sampai jd blurr :(

tapi mase sekolah ok je pernah masuk bahas n nyanyian.. :D

mungkin takut tersalah ckp tu yg jd gitu kot atau takde keyakinan diri..lawakz mr bean kalo ingat balik :p

**hugs**



jentayutiara >> combi suke yg on da time..hohoho :D

rimas laa kalo org yg sukati jer..mcm tak menghargai masa..cewahh!

kuina mcm pakar motivasi laa bila buat kesimpulan cam gitu..mg ade gaya **hugs**

manje said...

salam...

combi mmg pengasih dan penyayang... gmbr2 yang byk kat sini dah ceritakan segala2nya... manje gembira kerana dapat kenal combi yang melimpah ruah kasih dan sayang... manje nak tumpang bermanja ngan combi jgk... boley?

> nak hugs <

echah_syed said...

manje >> salam..

kampung jauh laa manje..tinggal kita anak beranak jer..jd sape lagi nak bermanja manja kan kalo tak ngn anak2..

combi dulu kureeng kasih syg sbb famili beso..adik beradik ramai sume dok hostel jd bila balik umah masing2 mcm "segan" tak close.

ayah dulu2 tak pandai nak tunjuk kasih syg.. serius & tegas.kita pun sume mcm robot jer :(

bila kawin huby byk mengubah life style combi..dia sgt baik & peyayang..

mcm omputih ckp "wat u give..u get back" betol ke??

bole manje meh nak hugs.. :)