Sunday, March 29, 2009

candle lite dine..

dinner kita 3 org tau..bkn combi sorang..

taraaa...!

jeles dgn si chef apam mekar sbb dok tayang kat sini..

candle lite dinner..ekeke :p

lampu garam ni bole on tak..?? :D


smlm kita semua join 60 EARTH HOUR sebagai satu simbolik kpd mengurangkan kepanasan global yg semakin tenat skrg.so sgt excited esp my bujang laa.tepat kul 8.30 mlm semua lampu off kecuali lampu garam jek.


tv pun tak on sbb signal astro down disebabkan hujan lebat,guruh & kilat.tak dapat tgk AF7 setengah jam pertama huhu..kita semua dinner guna lilin..sgt siok ooooooo :p


jom layan jerr..



18 comments:

anatahir48 said...

Kalau ana sure request extra cheese sauce...barulah orgasm...oopsss... hehehe

echah_syed said...

ana >> extra cheese laa tu..tp tak suke sbb dia letak mayonis plus cheese :(

lenkali takmoh mayonis laa.

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiiiiiiiii

Tahniah
Clapx3

Gua frusttttttt gila ahhhhh semalam...

Gua kna bertugas disatu event.....gua ader gak highlight benda nih....tapi apakan daya eik......takder responk....

Gua hanya makan gaji sajer huhuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!

Betui tak betui....KFC tuh untuk bertiga hehehehehehhe

echah_syed said...

dj >> timakasih..wahh gituu :p

mentang2 nak candle lite dine sanggup Q pi beli KFC..heheh :D

ramai pulak org kat KFC..heran bin ajaib.gamaknyer semua pun nak mkn dlm gelap :p

takpe sekurangnyer kita dah jlnkan tanggung jawab..betul tak??

tak caya..??mmg utk 3 org tu pun tak abis.ade 3 ketul lagi huby buat goreng nasik bekpes pagi tadi :D

psstt..selalu abis tp sebelum tu kita dah mkn soto.kenyang laa pulak :)

cikgu panji said...

nak ayammmm......

azlanlin said...

Fuiiyooo..moga-moga dibuat lagi suasana sebegitu.. Jangan la tunggu Sabtu minggu akhir setiap Mac jer..

>> DakLan sellau buat camtu bila elektrik xde..wpun bil tetap dibayor...heheh

Cakap Kosong said...

fuyyooooo !!!! romantik tuh!

echah_syed said...

cp >> ayam?? ayam jantan ke betina :p

echah_syed said...

daklan >> ujung minggu ni ade candle lite lagi tau..agege :)

tahun 1985 aku dtg tuaran..tiap2 minggu teda karan.adehh punyer laa teruk.

tapi yg siok tu setiap minggu aku gi jejln kat kk..alasan..!

kalo candle lite dine jgn laa mkn ikan takut tercekik tulang hiks :p

echah_syed said...

ck >> kalo ikut dah tak romantik sbb kat sini kalo ujan lebat selalu teda karan..stok lilin dah mcm supermarket :(

tapi aura smlm tu lain mcm romantik laa kot ekeke :p

SYAbAR said...

Mlm tu akak sahut cabaran earth hour gak. Senang je, time tu bawa sefamili keluar dinner di luar. Maka tutup la lampu kan...

echah_syed said...

syabar >> tak aci..! :p

suara said...

Su pun macam kak syabar gak... keluar makan kat luar, rumah tutup lampu. :D

muadzlife said...

wa sonoknya earth hour ngan kay ep ci...:)

echah_syed said...

su >> mmg tak aci :(

echah_syed said...

muadz@maksu >> tetiba nak mkn kepci dlm samar lilin gituu :p

ngade betul :D

Mak Su said...

maksu tutup juga lampu, sikit-sikit, tapi kejap2 pasang, budak2 nak guna toilet lah, nak buat susulah... hihihi, lebihkurang jer jadinya.

echah_syed said...

maksu >> combi nak gelak jap.. :p

bebudak bole dimaapkan..ni bapak budak pun sama kjap2 pi dapur nak buat air.anak bapak pulak kjap2 buka esbox carik buah..aduilaa :D