Thursday, March 26, 2009

moh ler kita..!

welcome to kundasang war memorial.. :D

moh ler.. :D

mcm dlm hutan..

tangga nak ke atas..posing beb!

bahan sejarah yg dipamerkan..

kerusi ni disediakan utk menonton cerita sejarah melalui tv yg disediakan kat situ..

gate nak ke atas kota.nmpk tak bendera kat belakang tuu..

puisi kah ini..??


sambungan cerita n3 yg dibawah..boring ker??jgn laa gituu :p


jom layan jer..




16 comments:

BelalangDewa said...

gamabr-gambar kat sini semuanya dalam kundasang memorial park ke Combee...? Cantik jugak no...

echah_syed said...

pak belalang >> a'ah kat dlm tu..mmg cantek tmpt tu.tp dari luar nmpk mcm hutan belantara jek :D

CJ-alhafiz said...

woa...best tol la kalo bley g sana.... hwa3x!!

amirul said...

Salam Kak Combi...
Selamat bercuti... selamat ber honeymoon... kui3x

echah_syed said...

cj >> insyaALLAH pnjg umo,ade rezeki dtglaa ekk :)

echah_syed said...

amirul >> slm amirul..

marilah kita hanimun tiap2 minggu.. :p

Mak Su said...

kat kaki Gunung Kinabalu ek.

Encik Cerpelai said...

Waahh..
Pemandangan hutan hijau yang mendamaikan.. Aku terpesona melihat embun yang meluruti dedaunanmu.. Lalu aku bingkas berlari turun mendakap hujung kakimu.. Dan tiba-tiba aku disergah oleh beberapa ekor belalang kunyit kerana mencuri megi mereka tempohari.. Aku berlari semula ke atas sehingga sampai ke planet Zuhal.. Maka aku pun menetap di sana dan berkerja sebagai mekanik sepenuh masa..

Sekian, itulah karangan bentuk puisi dari gua..

Kehkehkeh..

LotsOfLove-Pearls said...

Salam kenal..

Abang Putra said...

Wah, jalang sokmo si combi ni. oghang kelate kato kuat derak. hahahah

echah_syed said...

maksu >> a'ah kundasang mmg dibawah kaki gunung :)

echah_syed said...

LOL-P >> slm kenal gak..:)

thnx singgah sini yaa.

echah_syed said...

EC >> claps 1000x :D

wow..keje mekanik kat planet zuhal.ko bawa spare part proton ke..??ekeke :p

anway thnx singgah sini & tinggal jejak :)

echah_syed said...

abg putra >> terkezut combi..bila abg putra ckp JALANG..uishhh :(

saspen jek :p

combi dah pernah gi sarawak 2x tapi dah lame sgt laa..tatau ape yg best kat sana ekk sbb hari tu jejln kat town & gi paso yg fofular tu..adehh lupe la pulak nama tmpt tu :(

combi stay kat holiday inn.

^aNgRiAni^ said...

waaa kak...kemain lagi erk...asyik melancong ke kundasang jer...hehehehe meh laa datang Tawau kak...muahhhsss

caayang akak XD

echah_syed said...

yani >> suke la gi kundasang sejuk banget deh..!

nak gi tawau ni..nak kasi suprise kat yani.tungguuuuuuuu :p

baby sihat tak..?? rajin makan vitamin tau.