Monday, March 30, 2009

my 24th anniversary

our promises..

asal berjln mesti nak makan..siok takyah masak agegege :D

combi ni flash alergic..mesti terpejam mata

dinding lumut yg sgt menarik..awat dok belakang cheQ?? :p

posing sesaje..

panas mentari tak terasa sbb bayu gunung yg dingin..

ooppps..

ek enehh..!

biar gambo menceritakan kisah cinta kami..cewahhh!


31st of march is my wedding ann..24 tahun dah beb..


semua pic adalah d latest pic masa kami habiskan hujung minggu bersama dikundasang.tempat yg dingin mmg sesuai utk honeymoon wahh gitu..




24 tahun bersama suka duka,pahit manis,rajuk,marah adalah memori yg sgt indah.lama ekk?? lama pada angka saja sbb kami tetap mcm dulu..alhamdulilah.


doakan kebahagiaan kami sehingga ke hujung nyawa.amin


layan jerr..





36 comments:

azlanlin said...

Yeppy ann.... ke 24. Moga2 kekal bahagia ke akhir hayat...aminnn

>>Nampak tinggi sungguh bila ko panjat tembok tu...(gambar ke5 dr bawah)<<<

>> larikkk <<<

sebaliktabir said...

Semoga berbahagia, panjang umur, luas pintu rezeki dan kekal segalanya ke akhir hayat.

Amin...

SYAbAR said...

Alhamdulillah, moga lebih barakah kehidupan anda suami isteri. Echa kahwin di usia muda ka?

LotsOfLove-Pearls said...

Wah..
Selamat Ulang Tahun ke 24 k..
Korang kawen aku masih comel..
baby cute gitu.
huhu..
nway, Tahniah kerana bertahan sehingga kini.
semoga terus bahagia..

**chanteQ pula di Kundasang sudah..
mo pegi ar..
huhu..

Mat Gebu said...

Hepi anneyverseri yg ke-24. moga jodoh berkekalan hingga ke syurga abadi.....psttt tu dok posing2 kat pokok, tak dak ulat bulu kaa..ada kang balik rumah dua2 dok "miang pulak..hahaha, sah2 kak combi baling ceQ dgn lesung sat lagii!!!!

kuIna Jentayutiara said...

epy anevesary.... amboi makin berseri2 la pulak..

Dj Epoi said...

Selamat Ulang tahun Yang ke24 Kak!!

Nanti bgitau abg suruh turun-turunkan petua kagt Gua bley...heheeheh

Moga Berbahagia hingga ke hujung nyawa....k

P/S - Macam skrip kenduri kawin plak hehehehehehheh

echah_syed said...

daklan >> aku mmg tinggi kalo ade bantuan ekeke :p

thnx bro :)

echah_syed said...

st >> amin.timakasih byk2.. :)

echah_syed said...

syabar >> amin.. :)

a'ah tu la pasal.

echah_syed said...

LOL-P >> terasa dah tua bila ko ckp mcm gituu :p

thnx yaa..:)

a'ah tu kat dlm war memorial kundasang.sgt cantik :D

echah_syed said...

mat >> amin.. :)

miang..?? ko ni mcm tahu2 jek :p

bukan nak baling dgn lesung tapi aku nak minta apple pie sebijik :)

meh cepat!

echah_syed said...

DJ >> timakasih.. :)

teda petua cuma 'forgive n forget'

ni mesti baru balik dari rumah org kawin kan.. :D

echah_syed said...

kuina >> thnx kak engku.. :)

aku sentiasa berseri-seri mcm kuih seri muka gituu :p

Maya said...

Semoga berkekalan selamanya... amin.
Semoga sisku ni dikurniakan kesihatan yang baik, dan begitu juga si abang... amin.

echah_syed said...

maya >> thnx maya.amin :)

bila nak turun kk?

azah said...

Selamat ulang tahun perkahwinan yg ke 24..dapat apa...mesti minta setongkol emas nie...hehe..semoga ikatan berpanjangan hingga akhir hayat

echah_syed said...

azah >> thnx azah.. :)

amboi..jenuh abe combi kena bergolok bergadai beli setongkol emas :p

lainlaa kalo dia tokeh habib jewel..hiks :D

BelalangDewa said...

meneliti gambar-gambar di sini, ada ala-ala film hindustan pulak... bestnya....

echah_syed said...

BD >> combi kan salah sorang dari heroin pelem hindustan zaman 80s :p

siap larik keliling pokok nyok & pokok pisang..tukaQ baju berpasang2 sampai berpeluh ketiak..ekeke :p

amirul said...

Salam Kak Combi,
Happy belated 24th anniversary... semoga kekal bahagia di dunia dan akhirat... ameen

P/S: Kepada rakan2 blogger's sekalian... minta mendoakan setiap pasangan bahagia didunia dan akhirat... kita tak mahu setakat hjg hayat sahaja... apakah anda tidak mahu bertemu pasangan anda di akhirat kelak? Marilah kita ubahkan ucapan kita demi kebaikan bersama...wallahualam...

Jun said...

combi...waaah, 24thn dah yer..happy anniversary..muga bahagia n didalam peliharaanNya selalu...mmg kuat genggam tu, takut combi larik..heheh...

SiS-lin said...

hepi anniversary mama&papa syed...semuga d pnjangkn umur d murahkan rezki dn kekal bhgia hgga ke akhir hayat..muah3x

echah_syed said...

amirul >> slm kembali amirul.. :)

betul tu..thnx yaa

semoga kebahagiaan kekal abadi hingga ke syurga.amin

echah_syed said...

jun >> lawaklaa jun.. :p

timakasih doa kat combi.amin

echah_syed said...

sis lin >> timakasih diatas doa tu dan combi kembalikan semula utk lin & suami.amin :)

bila nak konvoi dtg sabah??

@cu SaYaNg said...

wah...dah 24thn ek kak echah..
tahniah..tahniah
semoga hubungan kak echah nie kekal hingga hujung nyawa..Amin..

echah_syed said...

acu >> amin..

thnx acu..insyaALLAH :)

tak rase pun acu..tup tup dah 24 tahun :D

izan said...

combi,

genggam yang erat tuuu... hihi

doakan combi dan husband, kesihatan sihat walafiat, dipanjang umur, murah rezeki. ceria disamping anak2... dan semua yang baik2 buat combi.

combi pemandangan menarik larrrr...

echah_syed said...

izan >> amin ya rabbal alamin..:)

pnjg doa izan.. :)

thnx izan..a'ah mmg cantek.bila nak dtg sini??

TokNabe said...

Congratulation from tokNabe!!

echah_syed said...

toknabe >> thnx.. :)

tok tahun ni sambut ann yg ke berapa ekk??

CT Delima said...

happy annivesary ya combi..walau terlambat tapi ingatan buat combi tetap terpahat kukuh hehehe moga kebahagian akan berkekalan hingga hujung nyawa..dah 24 tahun bahagia selalu..amin

Anak Pendang Sekeluarga said...

Salam,,semoga kamu semua mendapat kejayaan,saya pernah duduk dalam majlis satu orang ulama di indonesia,apa dia cakap,satu wanita,punya fikir dan kalahkan sepuluh orang lelaki,dan apabila wanita ada fikir agama,insyaAllah,seluruh keluarga dia selamat...bahkan jika di sekeliling rumah ada kemungkaran,tp kemungkaran ini tidak akan memasuki rumah wanita tersebut,,,semoga Allah pelihara kita dan seluruh umat amnya..salam ziarah,jemput beri pendapat atau nasihat di blog saya dan jangan lupa add blog saya sebagai rakan blog anda...tq.

echah_syed said...

APS >> salam kembali..
timakasih singgah sini..


alhamdulilah..sedikit dari anda namun berlipat kali ganda pahala dari ALLAH.

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI FOLLOWERS.

echah_syed said...

ct >> timakasih diatas doa ct dan combi kembalikan kpd ct gak.amin