Thursday, March 5, 2009

cinta adalah impian..namun kenyataan tak seindah harapan.



JATUH CINTA itu perasaan yg sgt indah..RASA disayangi,dicintai,dihargai,dirindui,dikasihi.RASA yg sukar dilafazkan dgn kata2.. diwaktu bulan mengambang teringat kan sidia..pantai,nyanyian ombak adalah kenangan bersama sidia..aduhai jika ko kumbang,aku lah bunga..jika ko jari akulah cincinnyer cewahhh..!


org bercinta masa dirasakan begitu cepat berlalu..24 jam pun tak cukup beb.hebat penangan cinta walopun jatuh cinta yg ke 100 kali.wahhh gituu :p


1 - Bila kali pertama menerima WARKAH CINTA ?

kalo cinta monyet masa darjah 6.tapi kalo cinta org utan masa tingkatan satu..diletak dlm meja kat sekolah :)


2 - Dalam WARKAH CINTA ada lirik lagu atau puisi atau pantun atau syair atau sajak ?

wajib ade..walopun copy paste dari buku teks sekolah(puisi sastera)..hiks


3 - Dalam sampul WARKAH CINTA, ada ditabur bedak atau haruman ?

bedak wangi ler..ntah baby talcum kot :p


4 - Masih disimpan semua WARKAH CINTA ?

yg cinta monyet & cinta org utan dah teda tp yg d latest huby punye masih ade hehe..i'm sorry (huby baca ni tau..)


5 - Ada disertakan gambar ?

gambar ic muahaha.. (darjah 6 dah buat ic..) :D


6 - Masih disimpan WARKAH CINTA itu didalam sampul asalnya ?

masih..nak tunjuk kat cicit nanti ekeke :p


7 - Pernah dibaca selepas itu ? atau disimpan buat kenangan dan sebagai harta ?

kalo time mengemas..mesti bukak dan baca agegege



8 - Tarikh WARKAH CINTA pertama yang diterima ?

tak ingat ler..tp kertas pun guna kertas buku sekolah jek yg ada garisan tuu :D



9 - Adakah sesiapa yang tahu tentang WARKAH CINTA anda ? Umpamanya anak atau saudara

my precious & my bujang mmg tahu sbb dorang bz body hoho..(precious suke korek rahsia tau..)



10-Pendapat ANDA. Mana lebih mendebarkan ... antara Surat @ WARKAH CINTA atau email tau sms ?

mesti laa warkah cinta..time nak buka tu senyum berbunga siap cium dulu sbb wangi berdebu dgn bedak talkum.bila terima tu tak terus baca tapi simpan smpi balik umah.habis baca simpan bawah bantal utk repeat kuikuikui :p



combi buat khas atas permintaan abg long walopun ini rahsia dlm rahsia.nak tunggu kisah centa abg long pulak.jgn ngelat ekk :p



layan jerr


24 comments:

kuIna Jentayutiara said...

ohhhh ...jika engkau jari akulh cincinya.. cincin belah rotan aje...

nostalgia no warkah cinta nie tp la nie orng x pkai warkah dah.. pkai call, sms, mms aja..

Kujie said...

hahahaha..yg no 1 mcm kes aku!

AziS said...

hehe...kenangan dulu2.

***sy balik bercuti...yeyeyeyeye :D

Intan Rosnitta said...

Sweetnya.

Muahhh utk akak!

;)

Dj Epoi said...

Sempoiiiiiiiiiii!!!!


Best x 3

CJ-alhafiz said...

Cj Suka ngan sesorg... tapi tgh nak knl ati budi. Hahaha!!

Cakap Kosong said...

klakarlah kalau tingat kisah 2 cinta monyet nih.....malu pun ada!

izan said...

combi...

aduuu.... sahdunyee.....

surat centa zan ... habis dibuka oleh bapaku yang garang.... huhu

seronoknya dapat surat centa... rasa donia anna yang punyaa.. haha

arsaili said...

salam..phewittttttttttttt aunty..romantica di tampoi ya..ahahaha

Mak Su said...

wow! masih simpan surat2 cinta :)

SiS-lin said...

Cinta itu buta,dr surat turun ke mata,dr warkah jatuh ke hati,dr email lekat di dada,dan dr sms le berpaut nye rasa....

SYAbAR said...

Combi,

Sebut cinta2 melalui surat ni, kau dah buat akak tokonang CINTA MONYET dolu2. Tapi adakah masa itu, perasaan yang ada diqolbu itu sebenarnya cinta.

Kemanakah hilangnya SIDIA?

echah_syed said...

kuina >> tak best sume tu.. :p

echah_syed said...

kujie >> nostalgic kan :D

echah_syed said...

azis >> balik cuti sem ker??

best best best.kirim slm kat parent ekk.

takecare.

echah_syed said...

intanku >> hehe.. malu aii :p

echah_syed said...

dj >> sgt sempoi dannnnn sgt memorable tau :)

echah_syed said...

cj >> ambek masa sbb takan larik buah hati dikejo.. :)

thnx singgah sini.

echah_syed said...

ck >> mmg pun tapi sekali seumo hidup beb..rugi sape tak rase :p

echah_syed said...

izan >> ayah combi pun garang tp pandai mkn pandai simpan..hiks :p

echah_syed said...

ARsaili >> muahaha..kenangan manis zaman sekolah :)

echah_syed said...

maksu >> yg abahnyer masih simpan smpi hari ni :p

echah_syed said...

sislin >> cinta tak buta tapi org bercinta mmg jadi buta sbb dah angau :p

echah_syed said...

syabar >> ntah dah ade cucu kot ekeke :p

best bila recall zaman cinta monyet.bawa bekal pastu mkn sama2 bawah pokok.. :D