Wednesday, March 4, 2009

cendoi@cendol


gambo ni combi & precious dok menikmati cendol kat tepi sungai bandar hilir,melaka.mat saleh & minah saleh pun join gak beb..tgk kat belakang precious :D

cendol kat sini pun bravo..try laa :)



combi teringin nak pekena cendoi versi parit buntaQ dah smpi tahap gaban nih :(

adehh.. nyamannyerr !

sabo je aku :D

layan jerr..


18 comments:

Dj Epoi said...

Cendul?
Cendul tu apa eik?
Yang ada ais sagat dan letakkan santan bersama lembut2 warna hijau tu ka?

Heheheheheh Buat tatau pulak Dj epoi nih....hahahahah
Gua kalau takat satu mangkok tak cukup beb!!!

Selamat Bercendul....Wahai Combi

@cu SaYaNg said...

wah...sedap nye cendol
dh lama x makan...
harus ptg nie balik kena cari cendol nie...huhhu

Mak Su said...

cendol? maksu pntg org sebut2 cendol, tak suka tau. mesti nak makan gaks... wakakakak

Yus Yusuf said...

Pekena cendol pulut time-time cenggini.. Perghh..!!

Menteri Besar lalu kat belakang pun buat tak ambik pot je..

Idalara said...

cendol kat bandar hilir...? wah...ida org melaka pun tk penah pekena cendol kat situ...ni yg berkobar2 nak balik melaka ni...mst pekena semangkuk dua ni...

zany said...

cendoi mamak jual rojak di shah alam pun sedap juga, campur kacang merah. kalau kat kampung manis semanisnya.rega memang murah.

saya bukan cikgulah kak combi. saya pekerja gomen biasa-biasa je.

cikgu panji said...

sedap....kat sini ada cendol + tapai + pulut.

echah_syed said...

dj >> betul betul betul *versi upin & ipin :)

sedapp cendol bawah pokok..!

bukan bersidang bawah pokok..no no no :p

echah_syed said...

acu sayang >> jom acu..! :)

echah_syed said...

maksu >> jgn maksu..jgn tak cendol.jom..! :p

echah_syed said...

YY >> jom cendol bawah pokok..!

menteri mana tu..?? menteri pasir dua butir ker.. :p

echah_syed said...

idalara >> slm kenal ida.thnx singgah sini yer :)

a'ah kat tepi sungai tu.mmg sedap ade cendol jagung,cendol kacang,cendol kosong..jom jom :D

Lily.Lulu said...

aboiiiii
sedapnya makan cendol ye

tapi lily x suka
:D

echah_syed said...

zany >> precious combi hari tu puas mkn cendol lori lecturer dorang belanja time open house kat kolej sec 18.. :)

tapi dia ckp bkn semua cendol lori tu sedap kena pilih gak :D

bila zany sebut manis..adehh dah rase kat tekak combi nih :p

ooooo org gomen mcm kita gak ler.

echah_syed said...

CP >> sedapp ooooooooo..!

semua combi suke..nak nak nak :)

nnt belanja combi tau :D

echah_syed said...

lily >> lor rugi rugi rugi... :(

ABC suke tak..??

amirul said...

Salam Kak Combi,
Thks. sudi singgah... Dah add kat follower... hehe. Selamat berblogging...

echah_syed said...

amirul >> slm kembali :)

thnx to u too..

selalu singgah sini yer.