Wednesday, February 17, 2010

happy hours.. (^_^)

mokcik dan pokcik mcm biasa posing maut yer.. :p

yummy..! :)


besday boy dgn kenny rogers dia.entah ape mimpi request nak makan KR.mungkin masa dlm kem dia dok terbayang ayam togel dgn black peper sauce kot.sekali sekala ape salahnyer kan.thnx kat mr huby sbb sponsor KR.cayang kat abah lah!



dak 2 org yg hepi giler sbb dapat makan pree ekeke :p


kami celebrate besday my bujang kali ke dua ni sbb kali pertama precious dah belanja sushi king.precious dah janji dari minggu lepas lagi nak bawa kami gi pekena sushi king.combi dgn huby tak berapa sgt dgn sushi ni tapi memandangkan kesungguhan precious mengajak kami ikut jek.nanti combi letak gambo yer.

layan jerr..






14 comments:

cerpelai said...

Tidaakkkkk.....
Jangan tunjuk ayam ituuuu...
Gua laparrrr......

Mak Su said...

alamak, tak leh thn tengok gambar, perut plaks tgh lapar ni

kakcikseroja said...

Rasa mcm nak singgah KR la balik ni.. :)

Mat Gebu said...

Ala...ala..ala, bucuk mak makan KR yeaa...tak pe lah anak bujang sorang..kan kak combi...eh, kak combi, awat muka nampak muda 10 tahun, hang pi botox kaaa...hahaha, amponn kak combi!!...

echah_syed said...

cerpelai >> saja nak suruh ko pi beli nih :p

echah_syed said...

maksu >> slurpp aje..! :p

echah_syed said...

kakcik >> a'ah suruh mr suami belanja ye :)

echah_syed said...

mat >> jom jom combi nak belanja hang mat.kembang semangkuk dah ni :p

Rumah Kuning said...

sodapnye dia mkn....sesungguhnya kita sangat terliur

echah_syed said...

rumah kuning >> sedap lagi jeruk mamey dgn ikan masin :)

amin said...

biar buta pangkat, jgn buta IT

JiMi said...

biasalah kak..jarang kita menghargai sesuatu dikala ia berada disisi..

echah_syed said...

amin >> thnx singgah sini..

buta IT ok lagi jangan buta hati lagi parah...hiks :p

echah_syed said...

jimi >> a'ah betul tu.menghargai bila dah hilang.combi rasa mmg tebiat kita semulajadi :(

kena ubah mulai skrg.

*thnx sudi singgah sini..