Wednesday, February 10, 2010

walimatul urus... (^_^)

gimik jer lebih.mana ade saspen pun.combi dgn huby balik ke KL pada mlm jumaat lepas sehingga hari isnin malam combi terbang ke kk semula.kami berdua balik ke klang menyempurnakan perkahwinan adik ipar combi yakni adik lelaki huby yg bongsu.kenduri kawin yg diurus sendiri dorang adik beradik kerana parent huby dah kembali ke rahmatullah.sedih sbb arwah bonda dan ayahanda mertua tak dapat meraikan kenduri anak lelaki bongsu mereka.apapun kami semua bersyukur sgt kerana semua dipermudahkan ALLAH swt dan alhamdulilah semua berjalan dgn lancar.

pengantin lelaki adik bongsu huby.semoga bahagia milik mereka sehingga ke syurga firdausi.amin



pelamin pun oren...aura buah limau CNY kot :p

goodies...merah i like :)

yg ini paper bag oren juga utk tetamu..

beg bunjut..macam dah jadi trend skrg kan.ermmm kena simpan duit bebanyak kalau nak kawin sbb ada duit semua jadi! :p

belum ready arr... siap ketawa lagik.suka pic ni (^_^)

orait..senyummmmmmmmm! :)
adik beradik huby bersama pasangan memasing.cuma ada dua pasangan tiada dlm gambar.


adik-adik ipar combi.dorang ni mmg best giler...caiyok lah beb!
abaikan muka berminyak sbb tak sempat nak touch up.glamor habis walaupun muka berminyak 3 inci :p

baju oren combi dan huby khas utk tema oren.combi tak gemo kaler oren sbb combi nampak lebih 'gelap' dgn kaler ni :(


bersama sepupu huby...cik azura

meja hidangan utk pengantin dan kerabatnyer..

combi dan kakak ipar bersama superwomen...tabik spring toing 100x :D
huhh..mcm tak percaya dorang bole urus majlis dgn jayanyer.

comel...sibecok awin

bersama abg dan kakak ipar... :)


anak buah bersama dgn mokcik d vouge ekeke :p


sila-sila semua masih single dan available :)


yg ni pun..ye ker?? :p

sehati sejiwa gitu...ekeke :p

sape yg kawin..?? sabo yer tungguuuuu!

kasi saspen siket :D


tadaaaaaaaaaaaaaaaa...!

layan jerr..




20 comments:

kakcikseroja said...

Salam Combi..

dah 'kecil' sikit sekarang ya? :)

walimatul urus siapa pulak?

azieazah said...

ECHAH... sapa yang nak kahwin ni...? hmmm atau ada yang nak kahwin (lagi?) hehehe...!

tu di KLIA ek?

Mak Su said...

weehuuuu

sakurasa 2 said...

Dear
sorry ek!!!
sibuk2 xsempat nak kirim kad walimatul urus.....;-)))

echah_syed said...

kakcik >> kecik kat jari kelingking jek :p

nnt combi update yer.

echah_syed said...

azie >> nak kawin lagi?? bole ape salahnyer sbb dah lama aku tak main SUMO ha ha ha :D

pic tu kat KKIA :)

echah_syed said...

maksu >> maksu dah mimpi ke lom naik keta honda?? :D

echah_syed said...

sakura >> majuk ni takmoh kawan lah..!

Mat Gebu said...

salam kak combi...
Uikk ada keje kawen kee...tapikan pelamin tu boleh sedondon pulak dgn akak dan abg...hahaha, cute leer,ibarat puyuh 2 sejoli gitu....amponnn!!!

Dj Epoi said...

Jangan lupa Gua....

Gua nak main kompang hehehehehhe

Suspen nih?

echah_syed said...

mat >> ws mat..tema oren mat :)

puyuh?? goreng pun sadapp! :D

echah_syed said...

dj >> kompang dlm cd ekk :)

eelobor said...

kena ngan warna pelamin ler...heheheh

echah_syed said...

eelobor >> berabis carik baju oren tau... :)

azieazah said...

Wahhh jarang tengok majlis kahwin yg guna tema OREN, tapi tetap menarik lagi anggun wehhh...

kalu ko kaler OREN, aku plak kaler MERAH, kalu pakai jer otomatik aku jadi GELAP legam.. heeee tak suka... tapi aku buat giler, pakai jugak..

Seronoknya dapat meriahkan majlis adik beradik, kan? Dah la susah nak jumpa, sekali sekala balik mesti meriahhh...!

CT Delima said...

Selamat pengantin baru buat BIL combi juga. sori lama x jln2 kesini. selepas kematian ayahanda ct jarang nak on9. dok buat2 bz sentiasa agar kesedihan tu x terasa sangat.

Jangan lupa undang kami ya jika ada majlis istimewa dari keluarga bahagia ni nanti. Pasti datang walau jauh nun di sabah :DD

CT Delima said...

Oern bukan warna kegemaran ct, tapi kalau pink I Like hehehehe.

sekali2 suka gak kena kan kale oren ni, nampak ceria sikit :D

echah_syed said...

azie >> famili huby ni mmg special.dorang sgt close adik beradik.mula tu aku rasa segan gak tp skrg aku yg over hehe :p

oren ni mcm kaler panas tp peach ok sikit.aku suka kaler merah tp bukan utk baju sbb segan lah mokcik :)

merah sgt ler mokcik!

echah_syed said...

ct >> hari tu ingat nak jemput ct tapi sibuk ya rabbi sampai lupa nak jemput kengkawan.sorang pun combi tak jemput.

adik2 ipar pun heran sbb sorang pun kawan combi tak dtg :)

majlis istimewa?? sabtu ni pun besday bujang.huby plan nak buat BBQ tp tak ajak sape2 pun kami anak beranak jek.

ana pun suka pink gak.combi suka merah dan hitam :)

cj'alhafiz said...

Happy CNY!!! have a nice hols....

my update: http://cjalhafiz-lifejournal.blogspot.com/2010/02/just-shut-up.html