Saturday, February 27, 2010

besau@chubby.. (^_^)

LCD monitor 21.5 " cap acer.. *bukan cap ayam ye :p

rasa mcm lawak la pulak bila nmpk gambo yg besau@chubby dlm LCD monitor baru ni.mmg besau giler beb.kalau tgk movie bole santai ramai-ramai.monitor yg lama dah minta pencen.gambo dah pandai kuncup so petang tadi combi,huby dan precious gi merayau carik yg baru.huby puas hati dgn acer monitor LCD 21.5".balik rumah terus pasang...gelak guling-guling bila nmpk font yg besau dgn gambo yg chubby@comel.mmg sesuai utk pokcik dan mokcik... ha ha ha :D

combi yg comel ni makin comel dlm LCD monitor baru ni....hiks *prasan comel gitu :p

layan jerr..



14 comments:

Dj Epoi said...

Salam Kak Combi....

LCD jer besau...
Orang nya tak besau pon?

kan?
Kan?
KAN?

PEACE NO WAR!!

echah_syed said...

ws bro..

orgnyer pun besau dlm LCD lagi besau ha ha ha :D

TokNabe said...

Dekat sikit dah dgn 23" tu.... lagi besau.

CT Delima said...

wahhhh...memang besow dah ni. ct nak macam ni lah baru best sikit hehehe.
kena tunggu rezeki akan datang lah kot. tu pun kalau insan tersayang sudi nak membelikan nya hihihihi.

Memang pueh ati lerrrr :DD

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Erm.... masa 1st vic dapat tukar LCD skrin ni dulu. Benci betul tgk gambar sendiri dalam skrin... nampak besar sgt.

Kalau bukak ruangan gosip artis. nampak artis makin gemuk... bila sembang ngan member..."weh artis tu dah gemuk.. ko tgk kat laman web", tapi bila dowang bukak, "mana ade gemuk... biasa je". Baru teringat... vic punya monitor yg gemuk. Belum pandai serasikan diri lagi masa tu.

Mazidul Akmal Sidik said...

Dahsyat! Saya masih pakai skrin 12 inci. Menaip pun tak beapa nampak, mata pula kabur.

Cuma semangat saja masih tinggi nak menulis.

echah_syed said...

tok >> ni pun cukup besau suda sampai parut chicken pox pun bole nmpk hahaha :D

echah_syed said...

ct >> urut cm lebih sikit baru minta belikan...hiks :p

echah_syed said...

vic >> mcm tv 40" semua artis nmpk 'kembang':p

eh..biasa dlm TV kita nmpk besau 20%.cuba tanya en mazidul :)

dlm wall paper LCD combi nmpk pendek huhuhu :(

echah_syed said...

mazidul >> kalau monitor lama tak minta pencen combi pun rabun gak.. :p

mula-mula pakai LCD ni..combi tengok font kat hset rasa mcm kecik beno font tu.ehh tak kan hset pun nak tuka LCD 21" pulak :D

azieazah said...

Kalu gini punya besaq skrin hang, malas lagi nak komen tang blog aku, memang hang nak kene...!

echah_syed said...

azie >> O'oo...matai bah kita! :p

RMY-Abelitokjoro said...

salam combi lama tak dengar berita... allhamdulilah sihat hendaknya

echah_syed said...

abeli >> ws..alhamdulilah makin sihat :p

nnt combi gi ziarah rumah abeli ekk.