Monday, March 1, 2010

what ever...!

kotak kecik jer...jgn panik! :p

~lemon cheese cake & blueberry~
lupakan sebentar bab diet ku... :D


cheese kek yg sgt yummy..!
sape yg tak tergoda mmg dia dah hilang deria rasa... :)

yg cinonet ni pun marbeles beb...kita redah aje! :p


hujung minggu yg sgt best,santai dan happening.merayap carik LCD monitor baru pastu singgah sini utk menambah kolestrol dlm badan ha ha ha :D

layan jerr...




16 comments:

azieazah said...

Uishhh rasanya kalu benda dok dalam kotak, mesti bleh poslaju ke KL tu kan? hehehehe... layannn!

mummyseri said...

kak combi ..kite kekadang g beli gak kek promenade ni time yang 40% :)..
slps jam 6..sedapkan kak..

@cu SaYaNg said...

sedap nye lemon cheese tu...bila nak pos mai ke semenanjung nie?

echah_syed said...

azie >> bole tapi dah cair kat atas kapal kot :p

echah_syed said...

mummyseri >> a'ah murah time tu :)

echah_syed said...

acu >> nnt kalau acu dtg kita belikan ye :)

AbGJaS said...

Hi Combi,
Wah...sodap bona nampak kek tu..
kek sessi petang murah tu..

Dapat cari lcd monitor tu? Abgjas pun kira2 nak cari satu... 21-22"

echah_syed said...

abg jas >> betul betul betul.. :p

LCD yg combi beli ni 21.5 inci jek.rm489 brand acer

huby cakap yg ini de latest sbb full HD ~1920x1080 dan ada DVI ~HDCP

combi pun tak pandai pasal semua ni tp hubby mmg bidang dia bab komputer ni.bole la sikit2 :)

JiMi said...

uiishh..sedap bebenor gayanya...nnt kita ke sana belanja ek..??

eelobor said...

semuanya menarik....best tul

CT Delima said...

wahhhh! begitu teruja dan sedap nya kek2 tu. memang betul sape yang tak tergoda diaorg tu dah hilang deria rasa hehehe.

nasib baik ler ct makan banyak pun badan maintain gitu hihihi.

SYAbAR said...

menggugat dietku....

echah_syed said...

jimi >> bole bah kalau kau *sabahan punya tagline! :p

echah_syed said...

eelpbor >> semua pun sedap tp bila mkn byk mual la pulak :)

echah_syed said...

ct >> bertuah badan..!

echah_syed said...

syabar >> tu la pasal...bergegar iman combi bila nmpk cheese cake :(