Friday, March 5, 2010

ayam o telur..

nampak tak ayam kat atas atap tu..??kreatif kan :)

~telur koner~


terperanjat beruk bila nampak ayam kat atas atap tu.combi ingat ayam yg betul2 dok bersidai disitu.aduiii kalau ayam dah tentu dia melompat kat atas kepala ekk.mmg kreatif ar dorang ni kan.

yang best tu kami shoping dgn senang hati sbb tak ramai org.combi pergi sebelah ptg time org semua sedang bekerja.takyah Q pnjg kat kaunter.mmg santai giler bole relax-relax tolak troli gitu.selalunya giant city mall ni mmg ramai org esp sebelah mlm.

tapi masa nak balik tu ngam time org balik keja...aduiii jem memanjang.ini lah org cakap keluar dari mulut buaya masuk dlm mulut naga.. :p


layan jerr..




12 comments:

eelobor said...

agaknya dah trade mark diorg kut, kt sini pun ada gak ayam duk bertenggek kat atas cm kat sana. hehehe....

kakcikseroja said...

Combi beli telur ke beli ayam? :)

SYAbAR said...

ayam ka... telur ka, tak kisah, janji protin.. tak gitu combi

azieazah said...

COMBI... Telur dadar ker malam ni? Atau ko nak masak Tart Telur? hahahahaa...

echah_syed said...

eelobor >> mcm props lah ni :)

echah_syed said...

kakcik >> beli telur jer sbb ayam tak fresh dah ptg :)

echah_syed said...

syabar >> bila time malas masak bebudak goreng telur jek :p

echah_syed said...

azie >> telur dadar mkn dgn tomyam..perghhh ! :D

tart telur...?? aduii seumo hidup aku tau makan jek.. :p

azah said...

salam combi..bila pegi city mall ni..den poi hari Rabu..3/3...time org keja gak ..tapi balik jam 4.15 gitu

echah_syed said...

azah >> combi gi kelmarin hari khamis :)

otw dari tmnet kiosk tg aru then singgah sana.

Maya said...

kreatif dan praktikal section ni. sis tdk kirakah brapa ekor ayam2 tu?

echah_syed said...

maya >> kena kira ekk.. :)

thnx singgah sini.salam kenal ye.