Friday, March 19, 2010

terpanah centa disini..

star archery ni baru bukak...so pertama kali mencuba.

satu set dgn 8 anak panah = rm9 ,2 set dgn 16 anak panah rm18 dan ada lagi set tertentu dgn diskaun tp combi lupa berapa rate dia.

budak 2 org yg sgt teruja...

tehehehehe...

senyum sampai ke telinga korang yer...

my hero..ada gaya tak?? :)

precious cakap sakit jugak tgn utk pertama kali main..

4,5,6 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> shoot!


untung anak2 skrg semua bole cuba.janji ada fulus sajork!


layan jerr..




16 comments:

Mak Su said...

caiyuk caiyuk..... panah dengan tepat ya

eelobor said...

happy family.....

kakteh said...

Assalamualaikum Echah.Nice blog. lepas ni ambik award di blog akak ye. For you.

AKO said...

terror ke derang memanah tu ma... heheh

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Uiyoo sekali tgk macam Robin Hood... Dua kali tgk mcm Red Riding Hood...

TokNabe said...

Bentuk sukan baru ni, boleh juga mencuba. Kat Kluang ni pun mcm ada... cuma nak ingat2 kat mana, nak cuba jugak...

zeqzeq said...

harap jgn panah saya, nangis nanti.

takut panah ni nanti mimpi malam

azieazah said...

Jangan sampai terpanah orang yang tak buat salah...

wpun dia mengalah..
tapi hati si pemanah kelak gerenti gundah..

echah_syed said...

maksu >> tepat dlm hatinyer yer :p

echah_syed said...

eelobor >> alhamdulilah selagi hayat dikandung badan :)

echah_syed said...

kakteh >> thnx singgah sini.

salam kenal.nnt combi ambek yer.tq

echah_syed said...

ako >> terer sgt sampai tersasar kat dinding.. :p

echah_syed said...

vic >> 3x tengok mcm burung hud-hud :p

echah_syed said...

tok >> suka-suka jer tu tok :)

echah_syed said...

zz >> hati ko sudah dipanah ke?? :D

echah_syed said...

azie >> amboi madah berhelah pulak dia.. :p

aku gurau jer tu harap zz tak marah.aku tahu korang mmg tak lekang dek panas tak karat dek hujan.

anway korang tetap best!