Wednesday, March 24, 2010

sesejuk perut ibu mengandung....

~muhamad wajih yg comel dan lucu ~

rancangan realiti pendakwah cilik adik-adik ku ditv1 setiap hari jam 10.30 pagi telah berakhir dan juaranya adik muhamad wajih zakwan hanif berusia 11 tahun.mungkin ramai yg tidak berkesempatan menonton kerana siarannya diwaktu pagi namun siaran ulangan boleh di ikuti pada sebelah ptg jam 6.30ptg setiap hari.

combi sgt teruja dgn kebolehan anak-anak kecil ini yg petah berhujah dgn hadis.mereka semua pandai membaca Al-Quran.bertuah parents dorang kerana mempunyai anak yg suatu hari nanti bakal menjadi pendakwah terhebat dimalaysia dan insyaALLAH seantero dunia.

pertama kali combi nmpk adik wajih combi dapat rasakan dia mmg akan menjadi juara kerana aura dlm diri yg sgt terselah dgn wajah comel,senyuman yg sgt memikat dan yg paling best pandai berlawak.

untuk lebih lanjut sila ke sini..



*** rancangan ini mungkin tak havoc mcm af so ramai yg tak ambil kisah kan... (^_^)


layan jerr..

7 comments:

ibnu marzuki al firdaus said...
This comment has been removed by a blog administrator.
zeqzeq said...

moga kekal sampai ke alam kerja. makin tebal iman makin kuat dugaan

iDAN said...

emmm! Tahniah! anda telah memenangi Anugerah Beautiful Blogger sila ke situs saya!

@cu SaYaNg said...

acu tgk final adik-adikku nie...
best sgt diaorang berucap
semoga satu ari nanti diaorg menjadi pendakwah yg berjaya

echah_syed said...

zz >> sedangkan nabi pun diuji inikan pulak kita insan yg lemah :)

echah_syed said...

idan >> thnx idan..ingat gak kat combi :p

echah_syed said...

acu >> mudah-mudahan acu.. :)