Tuesday, March 2, 2010

nyaman bah...! :)

~ kinabalu pine resort kundasang,sabah ~

cuti sekolah tak lama lagi.jom kita bersantai dikaki gunung....nyaman bah!


update : perhimpunan bloggers paling ramai untuk dicatatkan di dalam Malaysia Book of Records.sila klik disini utk maklumat lebih lanjut.


layan jerr..




11 comments:

azieazah said...

COMBI ooiii.. jom kita buat trip naik Gunung Kinabalu, nak? aku tingin aaarrrr...

eelobor said...

hehehe, jgn lupa ajak sekali kalau ada trip ke gunung tu yer.

@cu SaYaNg said...

kak azie,stamina kena kuat tu nk panjat gunung

echah_syed said...

azie >> bole..tapi aku tunggu dikaki gunung jek sbb tak sanggup nak dokong hang kalau hang pengsan kat atas nnt :p

echah_syed said...

eelobor >> a'ah ko bole jadi body guard kami :)

echah_syed said...

acu >> betul tu...paling kurang kena exercise naik 100 anak tangga sehari..sanggup ke azie? :D

JiMi said...

tiap2 hari den naik 50 anak tangga..dlm sehari adakalanya 6 kali turun naik..maknanya dah ok stamina agaknya kut..
ni kat mana ni..nampak menarik dan nyaman panorama dia..best la sabah..nak mintak tukar sana lah..

preci0us sharihana said...

p aura tudung.
ada syria.
ana nak shawl warna purple yg ada love2 tue.huuuuuuuu.
ma, byr kn ar. =P

echah_syed said...

jimi >> patutlaa menten jer.kalau mcm ni bole ler naik gunung kinabalu :)

gambo ni kat kundasang ~ kinabalu pine resort.bilik yg combi dok ni betul2 mengadap gunung.bangun jer pepagi tertonggok jer gunung depan mata.mlm kat sini mmg sejuk giler.

meh ler tukar sini.! :D

echah_syed said...

P >> ehh..bulan dpn bule?? :p

kad kredit masih valid?? agagaga :p

JiMi said...

hahaha..tak daya la kak..dah semput nak naik tinggi2..last panjat gunung ni dah 5 thn dulu..naik gunung ledang tp sampai sekerat jln je di kolam anak gajah..rehat kejap pastu turun balik..kekekeke..