Tuesday, March 16, 2010

ehh...makan saja kome yer (^_^)

kerabu mangga ni best..


sup bebola...

pekenamanyer entah...lupa ar.tapi ai like :)

rojak penang dari crs~ otak udang dia terover so ada kureng sikit lah..

dah kurus bujang kan..comel jek sibotak ku ini :p

ek eleh...

mereka yg comel... *prasan giler

berkepit sbb ada makna tu...

yeahhhhhhhh....angkat!

tokak sampai bule...!

besau gedabau shusi ni...eh perut ku itu? sila bersangka baik sbb baju tu mmg mengembang :p

sebenarnyer...ai tak berapa suke sushi tp macamana bole jadi duta sushi...ish ish ish

botak yg ku sayang..

fanatik sushi...adoyaiii!



sabtu lepas gi expo UITM kat wisma muis kk (expo kampungan gitu..huhu) then balik singgah 1B pekena CRS.huby request nak mkn bende alah ni.so layan jer la gambo gila-gila kita org sebagai duta sushi yg tak berbayar..apapun yg penting kita enjoyzzz!



layan jerr.
.




17 comments:

azieazah said...

COMBI... aku suker arrr tengok gambar ko dgn family yg mcm kanak-kanak riang gumbira tuu.. tingin nak join sekali...

Hmm yg putih tu tahu kan?
yang kopok mc cup tu, rasanya Singapore Pie. Dulu aku pernah buat tu..

Apapun, aku suka sushi...

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

ha'ah la..
vic pun suka tgk gambar posing dengan sushi besar tu...
untung anak2 combi dapat mak sporting habis~!

V.I.C @ D.I.A.N.A said...
This comment has been removed by the author.
V.I.C @ D.I.A.N.A said...
This comment has been removed by the author.
Sis-Lin said...

wah...mama..miss you ma...
apsal xde msjbox chat? ermmm

ma si ann tu dh kurus yek..jelessnyaa..sian dia..
yg tang pegang shushi tu,klu anak lin tgk mau tgkap nangis...dia giler betul dgn shushi..hahahahahah

makan makan makan..bg ann tu mkn byk2 yek..yg lain2 tgk jek..kekekeke :p

echah_syed said...

azie >> kita serupa riang ria sepnjg masa beb :p

aku mmg tak alert dgn nama bende ni semua.bila nak tulis baru terkial-kial :)

kalau aku mkn lebih rasa lain mcm jek.tp anak2 aku adehhh mmg fanatik giler.

echah_syed said...

vic >> sporting pun ada had vic.risau gak takut kena pijak kepala pulak :)

cantek laa wall picture tu mcm real jek.

echah_syed said...

sislin >> masa sistem msjbox problem mama dah buang sbb dia ganggu blog.nanti nak pasang balik kalau rajin :)

dah kurang 5 kilo si aan tu lin.dia mmg on diet skrg sbb nak menten hensem kunun :p

rugi ar tgk jek.blasah jgn tak blasah! ha ha ha :D

TokNabe said...

Tak apa, tika ada selera nak makan kita makan...

Makan dengan family ni memang seronok dan meriah.

JiMi said...

huhuu...mmg hidup utk makan...

echah_syed said...

tok >> sementara anak2 masih dgn kita kan.besok2 semua dah ada famili susah pulak nak to-gather2 lagi.

echah_syed said...

jimi >> tuhan masih beri nikmat mkn..besok kalau dah ditarik ada duit berkarung pun dah tak guna.betul tak?

semua kena berpada sbb apa yg kita buat akan kembali kpd kita semula.

cerpelai said...

Bak kata Jimi;

"Makan je laa taunya.."

Hahahaa..!! Memang murah dengan rezeki Combi ni.. Sama macam Acu tu...

echah_syed said...

cerpelai >> rezeki jgn ditolak,musuh jgn dicarik.selamat dunia akhirat >> tazkirah hari selasa ha ha ha :D

zeqzeq said...

besarnya SHusi,


nak cari musuh combi..

echah_syed said...

zz >> masuk politik musuh kiri kanan depan belakang bro :)

Meowwwww said...

Meowwwww ?