Thursday, February 18, 2010

sushi king lah mama..! :D

besday boy dgn senyuman gumbira...* abaikan muka combi yg bolat ye :p

moh ler kite mkn shusi..!

abahnyer dgn rela hati menjadi duta sushi king yg tak berbayar..hiks :p

berpusing sushi kat tepi tu..pilih pilih mana suka!

mereka adalah segalanyer dlm hidup combi...luv u all so muchh! *tak termasuk tee shirt putih dibelakang ye :)

kalerful...

piring kosong yg dimakan oleh dak 2 org tu...combi dgn huby cuit sikit-sikit jek * konon..??

seperti n3 combi dibawah,precious ajak kami gi makan suhsi king kat 1 borneo sempena besday sibujang.combi dgn huby tak berapa gemo dgn mende alah ni tapi dah nama pun berjanji dan kebetulan dia nak belanja kita org setuju aje.


combi makan siket jer dan huby order salad telur.dak bujang tu mmg sukati dia belasah sbb precious dah kasi green lite kat dia.amboi amboi amboi senyum gumbira lah dia.sushi ni sedap dan makanan diet lagi tp kalau dah banyak loya anak tekak dibuatnyer.maklumlah org kampung dah terbiasa dgn sambal tumis dan kari :p

*dorang gelakkan combi sbb selalu sebut 'susi' bukan sushi."sushi king lah mama bukan auntie susila :p

layan jerr..




14 comments:

SYAbAR said...

muka bolat apa kisah combi, janji manis ada dan bapa anak suka.... Min ni kalau pi sushi king, boleh makan sotong kerinting kecil tu je... yg lain kureng

Mat Gebu said...

salam kak combi...
Uikk, tak bulat lah, cute aje..pasal sushi ni kan, dia kena makan sekali, jgn gigit sikit2, nanti pitamm...pstt abah kita tak sudi makan, sebab "nori" tu dia kata rasa mcm lumut yg tumbuh kat sampan...erkkkk!!!

zeqzeq said...

shusi tak nak, nak kongsi MAMA

echah_syed said...

syabar >> combi mkn golden ball rangup min :)

echah_syed said...

mat >> betul tu mcm lumut... :D

a'ah kena main telan seketul terus masuk dlm mulut baru feel :)

cute ke mat?? ermmm makin membolat ade ler :p

echah_syed said...

zz >> bole...sharing is caring :p

Mat Gebu said...

Kak..awat hang ni tiduq lambattt...nanti masuk anginn....tuu dia bidan senah bagi amaran!!!

echah_syed said...

mat >> lorr..besok cuti ler mat.takpe dah sapu minyak angin cap boya :D

azieazah said...

Selamat Ulangtahun Kelahiran to your BUJANG.. moga menjadi anak yang cemerlang...

aminnnn....


*tak sabar dah nak besan dgn hang COMBI oooiii...

echah_syed said...

azie >> amin ya rabbulalamin.

besan...?kecik tapak tgn...epot kk aku tadahkan..! :p

JiMi said...

uiishhh..awal benor plan nya...

echah_syed said...

jimi >> plan yg mane?? :)

JiMi said...

tuuu... alaa,yang tuuu laaa...







alaa...
yg nak beli besen tu laa..

kuikuikuikui..

echah_syed said...

jimi >> ooooooooooooo yg itu.tu la pasal pepandai jek mak-mak buat story :p