Friday, July 24, 2009

bertemu jua akhirnyer..

abg e..jgn mare ekk..

sembang sakan..gaya manja chef kita!

suke pic ni..bila mak bapak berjumpe kecoh dibuatnyer.. :p


berkenalan dimaya,
dikoner msjbox bertegur sapa,
blog menjadi pengantara,
bertemu jua akhirnyer kita..cewahhh ! ^_^

layan jerr..



30 comments:

CT Delima said...

Siapa yang tak suka dan tak gembira..bila dapat berjumpa dengan kak norz. Kedua2 pasangan ni adalah pasangan yang sangat ideal suka combi dan K.norz :-D

Semoga bahagia selamanya.

cj'alhafiz said...

Salam combi....woa, jumpa kawan dan kenalan memang menyeronokkan. Apatah lagi teman alam maya yang hanya berhubung melalui internet. haha!! nak jumpa combi jugak....kakaka!!

TokNabe said...

Alhamdulillah dari alam maya terus ke alam realiti.. persahabatan terus menjadi.

izan said...

combi...

wi......... meriahnya. mesti gamat kan......

waaa.... combi murah rezeki, sukanya tengok.... dapt buku resipi lagi tu... zan baru kata nak cari, combi dapat lagi tu... :D

kuIna LadyInRed said...

ceq jeles nie...

Sis-Lin said...

kan? dr alam maya x sangka jd realiti,ada rezki nnti kita pasti bertemu...dh rasa mcm satu nafsu mau berjumpa dgn mama ni..huhuhuhu

IxoR@ said...

seronok bila berjumpa kawan....mana tau ada rezeki leh jumpa gak!

:D

echah_syed said...

ct >> jom kita jadikan famili kita famili idola..teeettt :p

echah_syed said...

cj >> bole..sila-sila :)

echah_syed said...

tok >> begitu ler adenyerr..semoga persahabatan ini ikhlas hendaknyerr.amin :)

echah_syed said...

izan >> teringin nak jupe izan..bila ekk?? :)

echah_syed said...

kuina >> jom panjat gunung..! :p

echah_syed said...

sislin >> meh ler..!

echah_syed said...

ixoR@ >> insyaALLAH kalo ade niat pasti akan berjumpe :)

Jard The Great said...

bila nk jumpa sy plak?? eheheh..

AziS said...

best yer dapat jumpa. ngan mama hr tu tk sempat nk bgambar hehehe

chekdenoor said...

Bertemu dan bermesra ...... baik bila kita selalu jujur dan ikhlas .... bagus tu.......

Basuh Baju said...

perjumpaan blogger2 ke?

echah_syed said...

jard >> bila ko limpas tuaran bule bah jumpa :)

echah_syed said...

azis >> kita jupe kat parit buntar ujung tahun nnt ekk :)

echah_syed said...

chekdee >> begitu lah hendaknyerr.. :)

echah_syed said...

basuh baju >> kenalan maya :)

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiii


Tahniah ar ..pada semua!!
REZKI berganda lah tuh!!!!!!

Kak! bila dah turun semenanjung nanti Roger2 arrrrr k...

along said...

abis tu aper yang combi bg kat jiran lak ???hehehehe...

jgn mrah arrr.........

echah_syed said...

dj epoi >> nnt kalo ko balik kulim dah dekat dgn umah combi >> bandar baru kedah.bole jupe no problem :)

echah_syed said...

along >> bagi kasih syg dan doakan rezeki dia murah then bole share dgn combi lagik heheh..bole gitu?? :p

lame along tak singgah sini.

Abang Long said...

Ada yang kata crocs tu merbahaya. Jangan pakai untuk naik tangga bergerak

echah_syed said...

abglong >> ngape ekk?? kasut mahai tuu :)

@cu SaYaNg said...

kak echah,

nak beli crocs cuba jenguk blog nie..

http://crocs-shopaholics.blogspot.com/

harga nye jauh lebih murah dr butik & insyaallah dijamin original

echah_syed said...

acu >> dah tgk.thnx d info :)

combi rasa mcm lebih kurang je harganye acu.

takpe nnt ade rezeki mmg combi nak beli gak :D