Tuesday, July 14, 2009

kisah kami..

kebetulan hari tu dorang nak gi tgk transformer jadi combi ni ikut gak ler walaupun tak berapa sihat sbb precious nak gak combi ikut.dia dah booking tiket awal.so selepas dia habis kuliah kami pun pegi ler tengok.masuk jer kat dlm panggung punyer ler sejuk.combi ni siap bawa pashmina lagik.mmg tak tahan sejuk giler,balik rumah,telan panadol tido smpi ke pagi.smpi hari masih lagi selsema.tp bkn H1N1 tau :(


yg ini pula kisah precious dgn kete baru dia.wiken kami gi epot hantar huby fly ke KL ada meeting kat shah alam.sebelum tu kami singgah petrol pump sbb huby nak ajar precious cara isi angin dlm tayar.keta pun masih lagi berplastik & P tu sengaja combi lekat supaya pemandu lain alert sket.maklum ler precious baru nak biasakan diri dgn kete baru dia.besok siap ler cushion cover kete yg combi tempah kat kedai tunggu........! :D

layan jerr..





18 comments:

SYAbAR said...

Salam Combi,

Cepatnya Precious dapat kereta baru....

OOOO papa mari ikutku
OOOO mama mari ikutku
Mari2 bersama naik kereta ku

Nampak gayanya selalu la Precious bawa combi makan angin no....

echah_syed said...

syabar >> ws beb..

cepat dpt kete cpt dia berdikari.kalau tidak abahnyer kena anto dan ambek dia dari sekolah :)

combi ni jadi instructor sbb dia bkn cekap sgt lagi,jadi penunjuk jln :p

TokNabe said...

Hati2 bawa kereta baru!.

alidyangon said...

Sis Echah

Waaaaaaa

Bestnyeeeeeeeee

kita pun nak jugak la...

Itupun kalau confirm... kena halau balik kampung nanti..

echah_syed said...

tok >> a'ah risau gak dgn budak ni asik nak laju jer...iskkk :(

echah_syed said...

alid >> bila nak balik??menetap kat malaysia ekk.

chekdenoor said...

Wah....kete baru...kusion kete pun baru .....aha....baguslah belajar pam tayar dan isi minyak...... kena gak belajar buka bonet depan dan belakang........

echah_syed said...

chekdee >> betul tu guna wiper dgn on lampu..heheh :p

combi sejak berkereta asik huby jer yg isikan minyak dgn pam tayar :)

tapi check minyak enjin,air dll keje combi..terer tau :D

alidyangon said...

Kak echah

Mengiukut kiraan ahli falak, october ni...lepas Raya... he he he

Terus menetap la tu... Tempat kita lagi best...

echah_syed said...

alid >> ye ke.. wahh mesti atok & nenek suke sbb bole jupe cucu selalu :)

@cu SaYaNg said...

wah besh nye precious dpt keta baru..siap tempah sarung kusyen lg tu..tahniah..tahniah...ahaks

izan said...

combi,

huhu... da ada pemenang...

tiada yang pengalah melainkan semuanya pemenang....huhu.

combi makan ubat smpi sembuh ye... jauhkanlah dari H1N1. best tak transformer... iklan kertas A4 pun dah guna maskot transformer... memang hebat :)

echah_syed said...

acu >> abahnyer bz tak sempat nak anto dia ke sekolah biar dia berdikari :)

echah_syed said...

izan >> izan tetap pemenang dihati combi :)

nak jupe izan sbb nak suruh izan masak asam pedas ikan keli..bole tak??

Sis-Lin said...

seronoknye ana tu bwk kete bru..eh kushion kete tu clor pepel ke mama..hehehehehe

echah_syed said...

kusyen tu ?? suprise!!!!!!!

nnt ma buat n3.. :D

DaliaLiyana said...

wah...kete baru..leh la bwk dalia round2..hikhikhik

echah_syed said...

dalia >> hi dalia.. :)

slm kenal.thnx singgah sini..

jom jom kita pusing2 smpi pening hehe.. :D