Friday, July 3, 2009

jom jom..kita uji mata!!!

~ klik pic utk view ~

jom main teka-tekut nak..?? sempena n3 combi yg ke 500 combi nak celebrate dgn sesuatu yg fun sebagai kenangan kita dialam maya.anda hanya perlu mengira berapakah jumlah kesemua wang kertas rm100 diatas? terbuka kpd semua yg sudi menguji mata anda heheh. sila jawap dlm ringgit malaysia ye (RM).hadiah..?? mesti ler special from borneo..


sila-sila.. combi akan mengambil kira jumlah yg paling hampir seandainyer tiada peneka yg meneka dgn tepat.sehari hanya dibenarkan meneka sekali sahaja.oleh itu anda hanya bole meneka sebyk 10 kali sahaja kerana peraduan ini akan ditutup pada hari jumaat 10.07.09
dan keputusan akan diumumkan pada hari isnin 13.07.09 tungguuu.......sape yg kena!


saja nak letak pic ni..heheh

suka suki buat lawak 'mengong' :D


anda akan di-adili dgn jujur dan amanah serta di-audit oleh juru audit yg dilantik & bertauliah ekeke :p

layan jerr...


55 comments:

CT Delima said...

salam combi manisss.... hehehe ct memang suka bab2 teka teki ni, tapi yang ni ct cuba lah ya.. semua nya RM 2900.00 kot huhuhu.

Ni kalau dapat adiah special bole melancung ker borneo ni hahaha

SYAbAR said...

nampak cam RM3K tp mana ka tau kalau ada duit tersembunyi kan... so nak teka RM3500 la

cikgu panji said...

RM2800.00. hadiah sampai no berapa? umum le cepat sikit. pemenang dah ada ni. hehehe

Che Mat said...

okey..CM teka RM3000.00 note hehehe

MaMaQaYPo FaMiLy said...

RM2900 kan???

Dj Epoi said...

Rm 3500

TokNabe said...

TokNabe agak dalam 30 keping not RM100.

ain said...

aunty,
RM2900 kan? Betul le tu

missdiya84 said...

nak join gak..

RM2600 kan..kan kan..

missdiya84 said...

takpun RM2700..

tamak haloba penyertaan kali ke 2 dr cik nad

echah_syed said...

MMG ADE WANG YG TERSEMBUNYI.. :)

missdiya >> thnx sudi singgah.sehari sekali jer tau.. :D

ade peluang lagi nih sbb baru 2x :)

azlanlin said...

Hehhe..Fuh kanan, fuhh kiri.

Kompom rm3K. Kompom punya...untuk hari ni punya jawapan.. esok tak tau lagi.. hehhe

DaliaLiyana said...

klau teka betul..leh dpt tak wit tu...ekekekek...

echah_syed said...

BLOM ADE YG KENA.. TRY LAGI EKK :)

dalia >> bole.. save jer dlm folder buat kenangan ekeke :p

slm kenal..thnx singgah sini :)

azah said...

haa..dah nmpk comment box..dah lari dah jin tu..hehe..belum ada yg kena ke..ok..hmmm..RM4000..

~Insan Biasa~ said...

salam combi...
terkebetulan termasuk blog combi tgh pegang duit bebanyak siap ada teka-teka lagi...berpinor bijik mata teman meneleknya...RM2900 ler rasa2 teman...

en_me said...

rm2900.. volleee?

chekdenoor said...

Salam,

combi dah cuba ker slim mate5 tu....... chekdee nak gak kurus.......

Along Arman said...

along nak kasi dua jawapan.. bleh ker?

jawapan pertama: RM2900
jawapan kedua : RM3000

sakurasa 2 said...

Dear
2800 pasti betul heheheh

p/s wah makin lama tak tengok makin slim my dear ni
Taniah ya dah semakin comel..

secangkir madu merah said...

salam kenal, kebetulan masuk ada teka tekut laks, so ku teka RM3200,klu betol dpt duit tu sume ke.. bestnya raya sakan la taun ni .. hehehehe...

echah_syed said...

secangkir madu merah >> thnx sudi singgah.slm kenal :)

kalo kasi gambo duit bole ler.. :p

my little family said...

hahaha..MA p silap tempat la teka td...hehe...malu2.. ni jaw MA 29 keping = RM2900.00 (kayo..kayo..)

Sis-Lin said...

lin rasa ada rm2700...teka yg per-1..
lin rasa mcm ada rm2900...teka yg ke-2..

tp lin lg rasa,dh x de dh duitnye,sbb dh bt beli kete baru..hahahahaha

Jun said...

rm3000...combi kalau betul leh x dpt adiah amaun yg tu..ekekekke

echah_syed said...

sis-lin >> dapat pegang 20 mint jer huhu.. :(

takpe pasni kumpul semula ekeke :p

kuIna LadyInRed said...

27 keping dgn nilai rm2700.00

Mak Su said...

saya teka ya, RM2800.00

*shay* said...

kita kira RM2700, muktakat...

areQue said...

rm5000!

Intan said...

Salam Kak Combi,

Intan ni jarang online...tup2 singgah sini ada main teka teki plak..hahaha

Kira join sekali lah ek.. Intan teka 28 keping.

Lagi satu, intan may be outstation ke Sabah next month. Nanti akak email intan no.phone akak k. Leh jumpa nanti!

~Hugs~

;)

echah_syed said...

intan >> nak dtg sini ekk..

kompem combi sebelum fly ok :)

no hset tetap sama mcm dulu gak.

sebaliktabir said...

RM2900

IxoR@ said...

Salam...

Ixora nak cuba nasib...

RM3000.00

Done.

*shay* said...

ok shay teka sekai lagik... rm3000

echah_syed said...

shay >> bole teka smpi 10 kali :)

izan said...

combi,

zan kira ada 27 keping...... betul ke idak.... nak present nih...

nak bodek combi....
combi guna jus mate 5 tu memang tip top resultnya... hihi

betulkan ada 27 keping.... yea2 adiah zan punya... yea2.

echah_syed said...

izan >> blom tip top ni..kdg terbabas gak mkn huhu.. :(

ade yg tersembunyi lagi duit tuu.. :)

CikguZue said...

salam,
walau dah lama tak nyinggah, tiba2 ada tekateki pulak. hihi...nak cuba.
ermm...jawapannya...em tak de nilai sebab sume wang palesu. hihi...amacam? betul tak?

echah_syed said...

czue >> jawapan yg sgt menarik tp ini mmg duit ori laa cikgu..combi sempat menikmati 20 minit jer pastu masuk bank semula.. :(

Bapak said...

salam Combi,

Bapak teka 28 keping aka RM2,800. betul tak?

alidyangon said...

Sis Echah

Sorry lambat masuq situk bah

RM3000 kot???

ehemmmm....

Nota: trip ka Sipadan kena cancel bah... ada orang sik tahan nikit belon... asyik muntah jak... he he he ni semua alid yang punya angkara bah...jahat tuk si alid...

echah_syed said...

alid >> gelak guling2 nih..tu la pasal hukuman utk ko ialah berpantang selama 100 hari selepas baby lahir ke dunia ini..bole??

pantang tau jgn tak pantang.. :p


*pssttt ko ni paham ke idak heheh.. :D

..........

tunggu baby besar sket bole menyelam tgk ikan.. :)

alidyangon said...

Sis Echah...

Aik....

Ingatkan pompuan jek yang kena pantang...

Lelaki pun kena pantang gak...

he he he he

Faham cikgu..


Nota:
Semalam i call you
You tak answer...
Best la lagu KANTOI ni kan..

echah_syed said...

alid >> mesti ler kena pantang sbb baru adil..hiks :p

mula-mula dulu ingat yuna yg nyanyi sbb sama jer suara dorang..a'ah sesuai utk specis 'buaya/biawak darat' & yg sewaktu dgnnyer heheh :p

alidyangon said...

Blogger echah_syed berkata...

Cutenyer! jarang kita jupe pendatang dari myammar,indon,filipina yg montel ekk. semua yg kecut mcm gini..

Sbbnyer dorang ni susah/daif so mkn pun ciput jek..hiks :p

bagus utk kesihatan ekeke :p

ALID: Kak Echah, isteri saya tu tak la kecut sangat kan???

Sebab family dia tu boleh tahan la juga, ayahnya pesara Kerajaan.

he he he best dapat isteri kiut miut ni, makan sikit...

Orang mengandung kuat merajuk ye kak?... orang kata ang kat dalam tu perempuan, betul ke?

CikguZue said...

ok la. kalau bukan wang palesu, cikgu cuba lagila. hihi....
rm3100....camane. betul tak?

echah_syed said...

alid >> mmg betul dorang semua cute..kebnyakkan maid kwn combi semua mcm gitu.. :)

mem ko mmg cute & cantek ade iras nora danish.

kuat merajuk ekk?? kdg2 dia nak lebih perhatian so ko mmg kena byk sabo.a'ah mungkin gak baby girl.suruh dia minum soya lebih sket kalo nak baby gebu heheh :p

tapi mak dia mmg pun gebu dah.. :)

echah_syed said...

czue >> hehe..tak tepat lagi :)

Abelitokjoro said...

salam COMBI... ABELI RASAKAN RM2900
mesti ramai jawab ni tukar la RM3100...

SYAbAR said...

Kalau camtu nak teka RM5000 lah....

sebaliktabir said...

setelah berfikir secara mendalam..
percubaan kali kedua = RM4800

sebaliktabir said...

try lagi la hahaha
ntah ntah RM5800 manatau nak EXORA

arsaili said...

salam..wahhhh ada peraduan ye aunty..apa kabar? uncle sihat?

Syam said...

patik cuba jwb lah.. rse RM3000.. kalau salah nnmpknye kne oder cermin mata lah lps ni..he..he..he..