Monday, July 27, 2009

rezeki lagi..

teringin nak beli crocs tp budget lom mengizinkan so beli sandal kat bawah ni jek.. :(

kesian kaki ku.sandal merah yg sgt selesa..inoki pun bole ler :D

50% diskaun ..juling mata combi tau.aktiviti hari sabtu yg lalu :p

rambutan seremban beb..jauhnyer dia mai,buah tgn dari jiran sebelah rumah yg baru balik dari KL.rambutan ni pokok dia sendiri tau.sangat manis & longkah isinyer.thnx yatie :)

mangga ni pun dari jiran combi gak.pokok dia kat depan rumah jer.punyer le lebat buah smpi tak menang tgn nak kutip bila gugur.jiran combi ni sgt pemurah asal org lalu kat dpn rumah mesti singgah minta buah mangga ni sbb tu buah mangga ni tak berenti berbuah.rezeki dari yg esa mesti dikongsi baru berkat.betul tak?? thnx kak mas :)


layan jerr..


23 comments:

TokNabe said...

Rezeki jangan ditolak kalau boleh diminta lagi.

salam ceria di hari Isnin.

SYAbAR said...

Salam

Rezeki dari Combi buat saya telah selamat diterima td. Teramatlah sukanya. Terima kasih byk2.

Nanti saya buat entry khas ya! Tunggu!!!!!

echah_syed said...

tok >> salam ceria utk tok gak :)

betul tu doakan dia murah rezeki then bole dpt pree lagik :p

echah_syed said...

syabar >> alhamdulilah dah smpi.harap min suke kaler tu ye.tp org shantek kaler ape pun shantek bah :D

AziS said...

mama...cam kentang je mangga tu...huhu

cerpelai said...

Hoh..
Sedap tu 'rambut atan' tuu..!!
Manis bersari sehingga menjilat bumbung rumah..

Err.. Yang sebenarnya gua dah tak buleh lantak durian lagi.. isk! isk!..

echah_syed said...

is >> cute mcm kentang rase dia sgt manis :)

camera cap ayam gambo pun adooo jek :p

echah_syed said...

cerpelai >> isi tebal ler..

weiii ngape ko tak leh mkn raja buah tu ekk??

adehhh..! rugi lorr :p

cerpelai said...

Sebab gua ada darah tinggi sis.. Durian, nasi lemak, daging, telur dan banyak lagi..

Sedih wooo..

echah_syed said...

cerpelai >> bole mkn tp jgn melantak..hiks :p

mmg sedeh sbb makan ni salah satu nikmat donia.apapun kesihatan lebih penting.

mayb satu hari nnt kot kurang siket bole ler blasah balik :p

cerpelai said...

Kalo gua belasah balik nanti pening tu belasah kepala gua balik.. Seksa..!!

Ada 2 benda yang gua tak gemar.. Sakit perut dengan sakit kepala.. Tak selesa langsung dibuatnya..!!

echah_syed said...

cerpelai >> dua-dua menyeksakan..!

kena pantang ler nmpknyer..kalo combi pantang gak heheh :)

pantang nmpk..! :D

Sis-Lin said...

lin x pandai nk pakai selipar crocs tu...rasa besar semacam je kaki kalo pakai..heheheh

p/s:thankx mama amin kan doa lin,skrg ni bz skt dgn yassin,selang mlm kuar ni,dh dkt nk ramadhan ni kan...

echah_syed said...

sislin >> kasut ladies pun ade yg tumit tinggi atau semi tinggi.mmg comfort giler lin.try ler.combi dgn ana mmg dok geram nih.ana ckp mayb wiken ni dia nak gi beli pakai time mgajo.berdiri lame tak sakit kaki :)

a'ah lepas ni ambek masa mengaji tiap-tiap mlm.bulan utk lebihkan ibadat sbb pahala pun berganda.

~PakKaramu~ said...

Dari Pak Karamu,

Apa khabar orang Tuaran !

echah_syed said...

pakkaramu >> baik jer..

timakasih singgah sini.slm kenal :)

^aNgRiAni^ said...

akak...miss uuuuuu :D

^aNgRiAni^ said...

akak...miss uuuuuu :D

MaMaQaYPo FaMiLy said...

REZEKI!!!! Ameeenn....

cj'alhafiz said...

yum...yum....sedap nampak buah pelam tu.. nak sikit...

echah_syed said...

yani >> bila nak balik kk lagi..??

echah_syed said...

mama >> amin.bz ker lame tak singgah sini :)

echah_syed said...

cj >> mmg sedap sbb pree gitu.. :p