Sunday, July 12, 2009

siapa yg kena...!

~ hugs & kisses ~

yezzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....!!!


seperti yg combi janjikan hari ini adalah keputusan 'teka tekut duit' seperti n3 dibawah.combi sgt berbesar hati diatas kesudian kengkawan mengira jumlah duit sehingga ada yg juling bijik mata heheh.. :p

utk pengetahuan semua jumlah duit tersebut ialah rm5000 sempena n3 combi yg ke 500 dan mmg duit betul bukan duit pelesu ekk..so sape yg kena..?? jom kita tengok..

combi dah kasi hint bahawa duit tu mmg ada yg
tersembunyi sbb bertindih kan.mmg ramai yg jawap separuh dari jumlah duit tersebut.apapun terdapat 2 org yg meneka dgn tepat tapi combi mengambil kira siapa yg duluan meneka.adil kan :)

so pemenang ialah dak felda dari pahang yg baru 1st time masuk blog combi.mmg rezeki ko lah areQue.dan hadiah saguhati kpd sijelita
syabar yg mengimpikan utk berlakon bersama romantiko Datuk Jalaludin Hassan..ekeke :p

terimakasih semua d
an luv u all

layan jerr..


*areQue & syabar tolong email nama & add serta phone num kat echah_syed@yahoo.com

*mcmane korang bole tilik dgn tepat arr..mesti pakai bomoh nih ^_^
















27 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

sob..
sob..

bukan rezeki...
:(

CikguZue said...

Salam,
ala tak mengena la. dah naik juling mata ni. apepun tahniah pada yg betul.
ingatkan gambo tu ambil dr mana2site...tu yg pada mulanya jwb duit palesu tu. hihi...sori la yea.

Jard The Great said...

waaa.. dpt adiah lak. aku? ehehehe..

Sis-Lin said...

salam mama..
ala x de rezki..hehehehe nnti tggu je le lin smpan rm5000 mau ke KK nnti..hehehehe

echah_syed said...

LOL-P >> takpe nnt kita buat lagi ekk.thnx sudi join :)

echah_syed said...

czue >> duit tu duit deposit keta anak dara combi.deposit keta tu rm10k tp combi bahagi dua sbb n3 combi yg ke 500..

sempat pegang dlm 20 minit jer sbb transfer dari bank ke bank :)

takpe no sweat lah :)

echah_syed said...

jard >> ko pun nak adiah ker?? alaa adiah dari borneo ko beli sendiri laa yer :p

echah_syed said...

sislin >> ws lin..

a'ah kalo nak shopin pearls kena bawa duit byk2 nih.. :D

Dj Epoi said...

Adoiyai.....

Ingat Gua yang punya Hadiah tuh!!!

Baru malam tadik dapat mimipi....Rm5000

Hehehehehehh
Buat lagi yer Kak...

Untuk Contest Gua..mana gambaw nyer nih heheheeh

echah_syed said...

Dj >> lmbt laa ko dpt mimpi.. :p

contest tu gambo candid kan.. :)

SYAbAR said...

Alhamdulillah... tak sangka no ramalanku benar belaka. Ada masa tekaan Nujum MAK Belalang menjadi la pulak....

Saguhati pun saguhatilah, tak sabor ni......

SYAbAR said...

Terima kasih echah... Rasa nak hugs & kiss you ja, tp nak wat camna, kita terpisah dik lautan dalam...

areQue said...

wahhhhhhhhhhhhhhh..........

areQue menang????wahahhaahahahahahh

mmg areQue org first jwb dgn confirm RM5000..btul tak???

tak de nak bebel pnjg2..dgn cnfirm areQue jwb RM5000! tak caya g check balik..

wakakkakakakka

apapun..alhamdulillah..areQue mmg pnadai teka2 ni ecah...

kalau kat uia dulu..areQue jd tmpt rujukan kwn2 nk tau nama suami, ble kawin n etc....hahahahhaah

by the way..hadiah nya apa combi aka ecah???

bg la hadiah speseL ckit coz areQue org first yg teka dgn tepat...kalo boleh bg trip mlncong ke london 3 hari 2 malam la....
ahahahhahahha

echah_syed said...

syabar >> tahniah..ermm mmg kuat sense hang noo :)

email add & phone num kat echah_syed@yahoo.com

kasi combi masa seminggu utk hadiah tu seberang laut cina selatan ekk.

hugs & kiss kat hang gak ^_^

echah_syed said...

areQue >> ko mmg lucky beb..tahniah yer.pasni rajin2 mai sini naa :)

bole jadi nujum cik belalang nih :p

nak hadiah gi london..?? ko tgu combi jadi jutawan dulu ekk.amin

chekdenoor said...

Bestnyer bila jadi juara .....rezeki tu...... Chekdee ni takpandai nak meneka.....meramal...... agak-agak..... so....tunggu dan lihat jer lah... menjadi pemerhati jer....kui..kui...kui

Mak Su said...

uhuhuuhu, frustnyer

cerpelai said...

Hadiahnya apa sis? Bas mini? Kedai Tomyam? Biskut lutut? Cacing gelang?..

Gua demam seminggu yang lepas.. Kalau ralit mengira duit tu karang makin parah la jawabnya.. Edehh..!!

echah_syed said...

chekdee >> sama ler kita.. :)

takpe lenkali kita buat lagi.

echah_syed said...

maksu >> ola olaa jgn ler majuk maksu.. :)

echah_syed said...

cerpelai >> tu la pasal..kalo tidak asik ko jer yg menang :p

niat nak kasi kapal soyuz tp tak mampu ler :p

kuIna said...

sembunyi dlm poket sy pun bagus gak...

huhuhu bkn rezeki sy... klu tak leh g sabah!

echah_syed said...

kuina >> dlm bank kan byk lgi duit tu..meh ler :)

cikgu panji said...

ala sedihnye....jawapan sy salah.

echah_syed said...

cp >> meh nak hugs dia..alaa jgn ler sedeh :)

alidyangon said...

Sis Echah

Tahniah pada yang menang...

Tahniah juga pada your precious...

Ehemmm...


Nota si Alid: Semenjak dua menjak ni, saya dah mula kira hari...
Insya Allah kalau tiada aral melintang March 2010... bertambahlah warga Malaysia-Myanmar
he he he

echah_syed said...

alid >> march 2010..tak lama tu kalau kira minggu heheh.. :)

combi pun tak sabo nak tengok baby ko..girl mesti cute mcm mem ko ekk.

baby boy kompem macho mcm ko.. *alid senyum kembang ler tu!