Wednesday, July 1, 2009

KEY ELL - LABUAN - KK

toce-toce shai..choco dari labuan.dak milo dua org tu tersgt ler suke.. :D

bergambo bersama tamu..

kat taman awam teluk likas..

cerita ape tu weii..??

1 borneo..

seafood kg nelayan..


tercapai gak hajat shai nak dtg sabah buat kali ke 3.. 1st time tahun 2003 ada seminar disutera habour resort,kali kedua bersama bos msjbox & wife dan kali ni dtg solo pulak.wow bravo laa shai asyik jejalan jek.takpe org bujang byk berjalan bertambah pengalaman serta luas pandangan gitu.


sebenarnyer shai dari labuan so dah dekat dia ambek feri dtg ke kk.tujuan dia nak shoping kat gaya street.amboi borong sakan dia tau.siap dok hotel yg betul-betul depan gaya street hehe..tido satu mlm dikk then besok balik semula ke labuan.apapun harap shai hepi bersama kami pnjg umo murah rezeki kita jupe lagi..


layan jerr..



20 comments:

Jard The Great said...

kak... dah lama tak singgah sini... dulu.. asalkan nak masuk mesti tak dpt nk masuk..

skang dah ok lak.... rasenya template akak dulu kot... hehehe..

rindu ar dgn KK

TokNabe said...

Jika sebelum ni hanya membaca karya masing2, la ni bila dah jumpa boleh ler sembang2 dg empunya badan.

MaMaQaYPo FaMiLy said...

Waaahhh... Blog ni dah SALIN KULIT ker ni?

Toblerone Putih... SYEDAP nyer!!!

suara said...

Salam combi...

Su teringat kata-kata org ilmuan... "Bila tamu datang bertandang, ada dua kebaikan. Mereka datang membawa masuk rezeki yg lebih banyak buat tuan rumah, dan perginya nanti menghapuskan salah dan dosa tuan rumah." Maksudnya, terlalu banyak kebaikan bila kita menerima tetamu. Begitulah lebih kurang yg su faham. Dan memang Combi bertuah bila sering menerima tetamu... Alhamdulillah...

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiii

Bak Mai cikit weih!!!!!!!

Bila lah Gamaknya Dj Epoi , Suked dan anak2 nak sampai kat sana?

Teringin dah lama dah nih!!!

*shay* said...

wah mama jalan sakan nampak... :D

echah_syed said...

jard >> patut lame tak singgah.. :)

rindu kk ekk.takpe nak raya tak lama lagi dah :D

echah_syed said...

tok >> betul tuu..bila mata bertentang mata lidah kelu la pulok heheh :p

echah_syed said...

su >> ws su..

semua tu benar su rezeki kalau dikongsi makin bertambah..

bila nak dtg sini?? :)

echah_syed said...

dj >> sila-sila airasia kan ade " every one can fly " :p

echah_syed said...

shay >> bukan mama yg jln sakan tp si shai tu kan.. :)

echah_syed said...

mama >> anak-anak suke choco tu.. :)

a'ah dah cat baru saje nak tuka selera.. :p

@cu SaYaNg said...

sedap nye coklat..
byk nye entry acu tertinggal
nanti acu khatam semua nye ye kak echah ;-)

echah_syed said...

acu >> combi pun suke coklat terapi bila moody :p

dah jarang hapdet acu sbb kdg2 tak sempat nak buka blog :(

Nadia Yuna said...

sedapnya coklat tu

echah_syed said...

nadia >> hi nadia..kiutnyer dia. :)

thnx singgah sini.jom link kat followers..

nak coklat ekk..kat labuan murah sbb free tax.

my little family said...

MA ke org pertama nk teka nih? kehkeh..naik juling mata dok kira tau k.combi.. klu xbetui lagi xtau la... rsnya 29 keping @ RM2900.00.. tui tak? byknyer duit..wat shopping ok tuh.. :-p

LotsOfLove-Pearls said...

RM2600.00?

hehe...

kalau menang, meh sini sumer duit itu k...

Haha...

bestnyer banyak duit...

Tekaan Pertama nie!

echah_syed said...

MA & LOL-P >> TEKA lagi sbb blum kena..!

Abelitokjoro said...

salam anis buat echah.. serangkap pantun buat mu.. POHON DUKU BERBUAH LEBAT... ISINYA MANIS BAGAIKAN MADU... SE KUDUS DOA BUAT MU ECHAH... CERIA BAHAGIA MILIKMU SELALU..... SLM PKNLN... 0199487504