Monday, July 20, 2009

kalau dah rezeki..

combi jupe novelis & chef yg comel ni..dia suruh combi try semua resepi dlm buku-buku karya beliau.mcm tahu jek combi tak reti masak huhu..TQVM norz :)
yang ini dari kakak ipar combi(isteri abg combi).dorang dtg kk segerombolan seramai 29 org terdiri dari doktor & nurse serta kakitangan hospital parit buntar.dia tahu bahulu ni mmg fav combi.yg ini ori bakar guna sabut beb.thnx along..!

dan..yg ini dari my darl ler.setiap kali turun KL dia mesti beli kek-kek ni kat KLIA.wajib katanyer sbb kat sini teda brand mcm gini dan kualiti mmg sgt berbaloi.kek buah tu mmg meriah dgn buah-buahan campuran dan kek choco tu mmg marbeles ai tell u.thnx darl muahhh :p



gambo combi bersama norz dan famili akan di post kemudian yer.combi tak sangka dapat jupe norz & famili kat sini.dah smpi kk baru dia kol.adehh sengaja dia buat surprise mcm gini.combi kenal norz dah lama hampir 2 tahun tp melalui blog saja dan ini 1st time berjupe dan dapat peluk erat-erat.

norz mmg cute dan sgt soft spoken.compare dgn combi mcm langit dgn bumi sbb combi ni rock heheh.kebetulan minggu ni combi sibuk siket melayan kakak ipar,anto & ambek my darl dari epot serta ada jemputan mkn-mkn kat umah kengkawan..semua berlaku pada hujung minggu.



layan jerr..


*maaf areQue & syabar sbb combi blom TERpos lagi hadiah korang.



25 comments:

chekdenoor said...

combi .....chekdee ada sediakan bunga untuk combi diblog chekdee..... tanda terima kasih kerana sudi menjadi sahabat chekdee.... thanks ya

CT Delima said...

combi manisss... memang seronok bila dapat jumpa kawan2 ni kan. Tapi k.norz memang lemah lembut orang nya. first time jumpa dah jatuh cinta pandang pertama.

p/s: apa yang penting hubungan semakin erat semakin bertambah sayang. semoga combi dan family bahagia sentiasa.

echah_syed said...

chekdee >> wahhh sgt terharu.nnt combi gi ambek yer.combi pun sama gak seronok dpt kenal chekdee.timakasih sudi tegur combi & sudi jd geng mama d vouge :)

echah_syed said...

ct >> betui betui betui.. :p

combi aminkan semua doa ct.timakasih ct :)

TokNabe said...

Banyak buah tangan. Kata orang, Orang memberi kita merasa. Alhamdulillah.... kan?

echah_syed said...

tok >> alhamdulilah..rezeki yg tak putus-putus.amin

Basuh Baju said...

lapar lak..haha

echah_syed said...

basuh baju >> thnx singgah sini.slm kenal :)

jom jom nak belanja mkn..!

kuIna said...

dah cuba nanti jgn lupa hantar kat saya utk merasanya...


sy suka tgk org memasak.. suka tgk AFC.. tp tak suka memasak.. apa hal yer!

norz said...

Combi, kenangan di Sabah & berjumpa u sekeluarga mmg sgt menarik, tqvm kerana layanan yg begitu mesra... mmg terasa mcm dah kenal bertahun2 lamanya, begitulah 'penangan' dunia blogging. Syok dapat peluk mesra setelah sekian lama, hehe. InsyaAllah, jika usia panjang pasti jumpa lagi, ya?

@cu SaYaNg said...

sedap baulu cicah ayaq sirap..huh..terliuq nya...

nza said...

kalu dh rezeki..kt mana dpt..em, pesta mkn le tu!!!!!

echah_syed said...

norz >> sama-sama kasih.terharu sgt norz ,abg e & famili sudi singgah kat pondok-pondok kita..insyaALLAH pnjg umo,ade rezeki kita jupe nx time :)

echah_syed said...

nza >> pesta mkn-mkn kecil-kecilan jek.. :)

echah_syed said...

acu >> dgn teh o atau kopi o pun sadapp..huhh :p

Sis-Lin said...

salam mama..
betul tu mama,kak norz tu ramah soft spoken kan? tp seronok gak bergurau pun ok dia...
bila la nk jumpa mama ni..huhuhu

kunadzri said...

salam combi se famili,
terima kasih bnyk2 sudi bawa kami keTuaran dalam ribut tofan yg penuh rahmat.... layanan mesra combi se famili kami bawa pulang hingga semenanjung & akan disimpan di sudut hati. Abg e & Norz nak pi sana lagi....!!! 3 hari mmg xpuas langsung...

echah_syed said...

sislin >> a'ah orgnyer lemah lembut,bersopan santun.bole join lawak tp dia slow sket bab lawak bodo yg mcm selalu combi buat tuh :p

insyaALLAH lin..ade rezeki bole jupe :)

echah_syed said...

abg e >> ws.. dah lunch ke??

a'ah kedatangan org jauh disambut bayu ala-ala ganazz sket sbb nak tunjuk keterujaan gituu.. :p

timakasih byk2 pasai abg e se famili sudi singgah pondok-pondok kita.makan pun masakkan ala-ala pondok gituu.segan dgn chef kita :(

sila-sila bayu gunung setia menanti.. :)

Mat Gebu said...

as'laikum kak combi..wooowww..jumpa kak lina yeaa...mesti berborak sakan kan....

BelalangDewa said...

adalah suatu kebahgiaan dapat berjumpa chef yang selama ini kita nampak di tv, majalah, dan buku karangannya... bahagialah Combeee dapat jumpa Norzzzzz

echah_syed said...

mat >>ws mat.. borak & gossip heheh :(

echah_syed said...

BD >> dah byk kali janji tp tak pernah kesampaian.norz main terjah jek ni :D

Jard The Great said...

hehe.. nk jumpa aku bile ek?? =p =p

echah_syed said...

jard >> bile ko balik sini roger2 kat blog yer :)