Thursday, July 16, 2009

black wit zebra



~klik pic utk view~


tadaaaaaaaaaa..! model cilik bersama zebra.. ini ler seat cover kete precious.dia yg pilih sendiri.ada mcm2 corak seperti corak lembu new zealand ( ape namanyer tu..lembu fresia ke?) kaler coklat & putih,coklat muda & krim,hitam & putih, harimau,cheetah dan byk lagi ler.


pada mulanye precious nak carik kaler hijau muda plain pastu dia nak sulam kat atas kain tu dgn nickname tp combi rasa mcm tak sesuai jek .kalau plain nnt cepat nmpk kotor.pastu ada corak mcm cute-cute gitu corak bunga & kartun.huby ckp tak cool sbb kalau keta cute mcm kancil atau myvi mmg ngam.so last sekali precious pilih yg ini ZEBRA.ok tak??


keta combi seat dia corak cheetah.. :)

layan jerr..



20 comments:

joegrimjow said...

terigat iklan tu

Sis-Lin said...

wah cntik la mama...
kt JB ni ada ke x ek cmtu,tp ada ke binatang color pepel?huhuhu
adeii jelessnye dia dh ada sarung,kita belom ada lg ni...

SYAbAR said...

OK la tu, nampak ROCK.

chekdenoor said...

waduh....kalau ilang kunci kat situ pun sure susah nak cari.......

echah_syed said...

joe >> iklan mane..?? :D

echah_syed said...

sislin >> keta tgh baru mmg rajin nak hias :)

pepel..?? rama-rama ade kot kaler pepel.atau pun sesumpah tuka kaler heheh :p

echah_syed said...

syabar >> rock ekk..heheh :p

echah_syed said...

chekdee >> bukan kunci jek anting-anting atau pun duit siling :D

cj'alhafiz said...

waa.....unik and exotic r combi...
macam bawak keta kat safari lak..haha
apapun....smoga combi epy..

echah_syed said...

cj >> tak dapat naik zebra dapat kulit ala2 zebra pun ok pe..heheh :p

TokNabe said...

Setengah orang dengan dashboard dgn pintu ikut corak yg sama.

Okeylah nampak cool.

echah_syed said...

dashboard tak bole letak zebra sbb kaler putih memberi pantulan cahaya bila drive..sgt bahaya tuu :)

dashboard mmg tak nak letak cover biar jer kosong mcm gitu.nmpk lebih kemas.

LotsOfLove-Pearls said...

nak jugak kena pelok kuat2..

hehe..

echah_syed said...

LOL-P >> meh nak peluk..! ^_^

joegrimjow said...

ubah entry ke?
huhu

skrg pon ngah baca novel
lalala~

echah_syed said...

joe >> n3 yg mane..??

mesti dok berangan jadi watak utama dlm novel tu ekk :p

DatinDiaries said...

hurmmm...dah lama tak baca novel....

echah_syed said...

datin >> combi dah lama tak beli novel sbb selalu tumpang novel kwn anak dara combi punyer.. :)

tp skrg mcm teda masa nak baca asik bz dgn rutin harian yg tak pernah abis.wiken nak kuar jln2 hehe.. :D

Dj Epoi said...

Salam....Kak

Poskan Hadiah yang Gua menang hari tuh sekali k...heheehehh

Salam sama Hubby Kak!!
Gua windu ngn Janggut Putihnya itew!!! heheheeeh

echah_syed said...

dj >> ws..

ko menang ekk?? dlm mimpi kot :p

janggut putih tu yg mahal :D