Saturday, November 17, 2007

~ komputer utk si baju hijau...



apa pendapat anda ?? combi bkn pandai sgt pasal laptop ni..tp bila nmpk yg ini terdetik dihati nk post pic laptop kt sini..mahal weeeiiii..kalis air dan segala bagai sbb utk abang2 askar bawa masuk hutan,masuk laut,naik gunung dan sebagainyerr...teknologi semakin deras..kejor yop kejor !!
~ UJ n BUDIN >>>>> ni laptop nk beli ker?? dgr aritu p cr laptop !!

7 comments:

Jie said...

makkkkkkkkkaiiihhhhhhhhhh...mahai giler......org giler pun tak mahai mcm ni :p

aku kutip tin raun sekg pun 10thn pun dpt beli plastik cover je la combi ooo..erk..... !!!

Kalau aku dpt, mlm² tido peluk laptop tu je la..... sbb tu agaknya husben aku tak belikan..kehkehkeh...:)

arsaili said...

betul ker label tu aunty...errrkk

UncleJ said...

mak aiii combi hang nak pi beli laptop tu ka??? kalau dgn harga tu bulih dpt 10 laptop ler...

hang pi carik yg rege RM2ribu pun dah cun sgt dah..ke hang nak buat AutoCAD dgn laptop tu??...kalau hang susah nak carik, hang transfer 2K dlm akaun saya..meh saya belikan...kalu hang nak la..hehehehe

p.s saya pun laptop baru ni..tp FOC ler..kwn jutawan bg adiah..bes kan?

TokNabe said...

Teringin nak beli laptop yang tahan lasak mcm ni...boleh update blog ketika menyelam dalam laut.:D
..................................
Tapi melihatkan harganya..bior le berkarat kat kedai, tak sanggup nak membeli.

echah_syed said...

jie>>> jamu mata jer..watpe nk beli..bkn nk masuk laut pun.. :P

arsaili>>> tol la tuu..naper x cayer ker???


UJ>>> sape suh beli..jamu mata jer.. :D

jutawan kasi laptop jer?? kasi la kapal cruise ker,kete spot ker..laptop bape sen..x glamer la jutawan tu.. :P

echah_syed said...

tok>>> x yah la tok..kita jamu mata jer..

~ kalo kita dah jd jutawan..bole fikirkan semula.. :)

Ziana said...

mai aiii mama!!!
mahal nye..
mcm leh wat belanja kawen..
mama pon leh dpt menantu!

hahahahhaa!!!