Tuesday, November 27, 2007

Perpisahan

combi balik kampung selama sebulan dari 30hb nov sehingga 29hb dec ini..so untuk kkwn sume combi tinggalkan lagu ini..aiseehh cm sedeh la pulokk !! utk jie & norz..jgn x rindu kt aku naa..kakdik,ungku nor,eylla,jun,mika,sarah,arsaili,ks,UJ,abg bud,abg put,OD,jeff,lawa,lily dan yg lain2..combi tetap syg anda sume..cewaahh !! nnt kita bloging cm biasa selepas combi balik k..LUV U OLS :)

21 comments:

UncleJ said...

combi....la hang nih balik kg tak semestinya cuti blogging..
hang pi la cc ke, pasang 3G ke...mesti bulih blogging lagi walaupun kat sini...

anyway safe journey home...wah lama ek cuti..sebulan tu..tak nak jumpa abg pemes tu ker? hehehe

Jie said...

combi.... uwaaaahhhh.........aku nanes ni, sampai air mencurah² dari langit...

hang jgn lupa aku no...salah silap aku minta maaf no, aku selalu dok cubit hang...
nnt aku siram pokok bunga berjurai hang tu

Ungku Nor said...

akak, just incase kalo ada rejeki nak jumpa..

nombor saya, 012-2247343.
hotline ni kak, tak penah off.
tapi kalo tak jawab tu tandanya saya kat dalam toilet, harap maklom..hehehe.

echah_syed said...

uj>>> combi bw balik laptop gak..tp tau la kalo dah smpi kg ni..ramainyer sedara mara kecoh sokmo..takut x smpt nk on laptop jer..insyaALLAH i will try !!

~ dia nk ker jumpa combi???

echah_syed said...

jie..aku mesti rindu giler kt hg ni..kalo dpt on laptop..aku reply la msj kkwn..

~ kalo ade rezeki kita jumpa arr..

~ tlg siram pokok berjurai aku tu..nnt mati x smpt nk gantung kt pelamin abg bud kita..

~ cyg jie ~

echah_syed said...

ungku nor>>> terharu combi tau..tingin gak nk jumpa ungku ni..insyaALLAH ne tau kot ade rezeki..

~ kalo turun prk ker kedah ker..ungku contact combi..

~ TQ ungku kasi kt combi hotline tu..dlm toilet bole 3G??? :P

zawahil-nor said...

combi....balik perak nanti jgn makan tempoyak byk sangat tau.

TokNabe said...

Selamat kelik ke kampung la. Moga seronok seseronok sangat dok kampung tu. Ambo pun nok kelik juga ni....sehari dua lagi. Jange le cuti blogging ni..mcm2 cara ada, bab kata uncleJ tu.

Ok...Selamat Bercuti, berehat, berjalan dan berhabis duit shoppppping....hehehe. Salam.

echah_syed said...

cikgu panji>>> huhu..alamat makin sendat la baju ni..



toknabe>>> yg bab abis duit tu mmg dah termaktub dlm perlembagaan..

~ jom kita balik kg bercuti..

~ yezzaaaaaa !!!!

Ziana said...

mama........
kite jmpe kat KL tau!!!

mikaounik said...

selamat balik kg..
take care..muaaahhhaax

eylla said...

amboiii lamaaa cuti...
takpa.. safe journey ok..
tapi try2 le bologging gaks..
ahaks..
nanti ramai yg saket winduuu..

ok till then..

sakurasa said...

combi balik kg kat Utara ka, jagan lupa contact sakura ek

pu3nemo said...

ala mama,jgn lupa x berblog la.. nti sy x dpt ikuti perkenbgn mama.. tkcr ma.. muahhhhh

arsaili said...

aunty..enjoy ur hols ok

muadzlife said...

kita tag awak....hrp2 combi jawap lar ek...

Ungku Nor said...

akak, kat Seremban 3G takdak coverage lagi laa..hehehe

JEFFROCKERS said...

alaaa pegi kedai mamak je. yg ada wifi ..

AbGJaS said...

Hi Combi,
Slmt brcuti..sana x de internet ke?

Sedari zaman sekolah, lagu 'epilog cinta dari Bromley' tetap jadi fav.abgjas...

'Kau tersenyum manja...'

Lily.Lulu. said...

ok auntie .. take care yehhh ...
nnt calling2 ler
:D

Sarah Mohd Shukor said...

unty sy yg comel, selamat bercuti dgn family ye. balik sabar nnti, jgn lupa update yg best2 ye ;)