Tuesday, November 6, 2007

~sebuah penghargaan kepada seorang teman~






dua buah novel ini adalah hasil tangan seorang teman bloggers yg baru dikenali..perkenalan yg amat singkat ini membuat saya terpikat kpd beliau kerana dari raut wajah dan tutur kata yg lembut melambangkan beliau seorang isteri dan ibu yg sgt penyayang..saya teruja utk membeli dan membaca novel beliau..

anda bole link utk mengenali beliau dilist 'my frenz' kt blog combi >> klik kt norz

norz..combi belum abis khatam lg novel ni..so x bole komen apa2 ekk.. :)

~ nnt kalo ade kesempatan berjumpa bole laa sign sayang kt novel ni.. :P

14 comments:

Jie said...

Saya dah baca novel ni lama dahhhhhhhh...siap wakaf turun temurun kat anak2 sedara sy yg tgh sunti...:p

deidaa said...

Wahhh... akak.. sy pernah baca arca kasih.. tp xingt dah jln cite.. sbb mmg dah lama baca novel tu.. eheheh!
Yg lelain tu belom baca agiks....

Akak suke baca novel ekss?
Samalah kite! :D

norza said...

Combi, kelu lidahku...! Tiada kata yg dapat ku garap buat menyampaikan betapa terharunya hati melihat novel2 ku dalam genggamanmu...cewahh, syahduz nyer. Combi, meh sini nak peluk kuat2. Memang surprise giler ni. InsyaAllah, kalo ada umur panjang kita jumpa, akan ku sign & hadiahkan novelku lagi..pastu kita amik gambo byk2 bubuh kat blog kita...Thanks for making my blogging hours enjoyable!! I never realised I had a 'funny' side b4 I berblog...wakakakaak...ahaks!

Zana Sadri said...

mcm dah baca tapi lupe la jalan citer dia. hukhuk...

skang nie bukan anak dara je baca kak combi n kak jie.. mak zana punya koleksi dah melebihi kamiorg skang nie. anak2 dah pokai. mak plak sonok beli novel. pelagik... pinjam lorrr... :D

sila2 baca... sonok.

arsaili said...

wah..aunty baca novel yer...arca kasih tu dh baca..lupa dh apa kisah dia tapi best

Ungku Nor said...

akak..saya setakat ni minat karya Ramlee Awang Murshid.
Latest novel dia yang saya beli, Bagaikan Puteri.
Prekuel kepada Cinta Sang Ratu.
Cintaku di Harajuku pun best jugak..

Jie said...

erk norz..sy dah baca berthn dulu tu tak moh peluk ke..tak aci arrrr

jeff said...

'selamat membaca'

echah_syed said...

jie>> aku lame gak x baca novel..dulu mase ade precious dia yg rajin gi skodeng kt kedai.. :)

deidaa>> suker baca novel tp kkdg nk curik mase tu.. :D


norza>> kita teman tp mesra gitu..insyaALLAH ade rezeki kita jumpa ekk.bab funny tu akan jd kenangan kita bila dah 'jemu'blogging ! oppss :)

zana>> amboiii lame menyepi..raya sakan laa tu..baby kt dlm tu dok senyum mkn cendol ngn rojak.. :P

arsaili>> antie lom stat baca lg ni..lom ade mase bz mmnjang :(

ungku nor>> ramlee org sabah kn..selain novel dia aktif tulis skrip drama radio sabah..combi dgr nama dia sejak dtg sini..mase tu dia dj radio sabah..skrg kt rtm kl..femes giler kt sini :D

jeff>> cuti2 mesia..jgn cuti2 membaca.. :P

jie>> alaaa bucuk..jeles la tu !!
mai sini aku nk hugs n kises... :P

~ X ACI?? aci kt estet.. :D

Sarah Mohd Shukor said...

Salam Aunt Combi!!

waaaa....nak jugak!!! arca kasih sy dh baca dh. tp impian terindah belum lg. nampak mcm novel baru je. tak sangka plak aunt norza penulis dia!

sy ni mmg gila dgn novel. kt rmh tu, walaupun ada 2 org je prmpuan, tp kalau tengok rak buku, mcm sume 8 org tu anak pmpuan. sy n kakak mmg suka novel. mak ayah pn x leh nk kata apa dh. huhu~

miss u la aunt combi~

intan said...

sis..huwaaaaa...nak jumpa jugak kak norzailina...ku sungguh suka baca novel beliau..paling suka baca arca impian..ku ulang byk2 kali pun masih terasa best gitu..hmmm..dah lama x bernovel2 nih..asik masak ja..nak beli la nnt yg latest!!kirim salam kat beliau eh sis kalau sis berjumpa beliau..

echah_syed said...

sarah >> mai nk hugs n kises..antie pun rindu.. :)

~ antie beli novel tu sbb nk kenal penulisnyerr..rase hati dia jugak..bole gitu norz..??

~ patutla byk kata2 puitis diblog sarah..rupanyer peminat novel2 centa..

~ bila dah 'tercenta' maka puitis berbunga kasih mekar seharum kasturi.. jiwang karat antie ni tau sarah.. :P

~ syg sarah ~

echah_syed said...

intan >> nk jumpa norz bole aje..bole ker norz??

~ akak lom abis lagi khatam novel2 ni sume..kena curik masa baru dpt layan.. :P

~ best ekk arca kasih ?? penulis dia mmg jiwang karat gitu.. :D

~ NORZ SLM DARI INTAN ~

norza said...

Combi, ramai jugak peminat novel di kalangan bloggers, kan? Baru boleh tahu komen diaorg, hehe. Kalau nak kutuk pun takpe, boleh jadi panduan bila tulis novel baru. Salam intan akak terima. Kalau ada kesempatan, boleh jumpa insyaAllah. Selalunya kat Pesta Buku April di PWTC, memang tempat tumpuan penulis-pembaca. To All yg pernah baca dan akan baca my novel, thank u v much. Jasamu dikenang...