Wednesday, February 18, 2009

layan geng@upin&ipin

jom..!

phewittt...!


ptg tadi combi dgn huby & my bujang gi layan movie geng@upin & ipin..mmg best cerita tu sbb ade part klako,moral,sedeh dan ending tentu laa hepi :)



filem ni jugak sgt kalerful..seolah mcm alam fantasi :)



mmg cute upin & ipin dgn kepala botak.." betol,betol,betol " agegege rasa mcm nak geget jek :p



tahniah kpd dorang yg bikin filem animasi malaysia yg pertama..caiyoklaa!



combi mmg nak suruh korang gi laa tgk bawa anak2 sekali sbb mesti riuh rendah panggung punyer :D



sokong industri filem kita sendiri..


P E A C E


layan jerr..

20 comments:

IBU KUMBANG said...

full tak panggung wayang kat sana?

@cu SaYaNg said...

hi kak echah,
salam kenal..
hope kita leh jd kwn lps nie
>:D<

Dj Epoi said...

Halooooooooooooooo...

Ader ajer Gua...
ader jg Si @cu Sayang nih.....cbuk ler kau Acu heheheheh ( jangan mare ahhhh....gua gurau jer )

Dah boleh ler Combi!!! tadi pagi tak leh.....tak leh nak buak langsung entry nih!!!

Skank Dah okesssssssssssss..
Inshaalllah Gua nak jer gi tengok citer tuk skank juga ....,
tapi apakan daya Gua hanya Kuli Biasa!!!!
Kalau Gua bos dah g ngulooooor dah nih hahahahha

echah_syed said...

IK >> combi gi sebelah ptg hari sekolah so tak ramai laa tp wiken ni mayb sesak kot :)

mesti ameer dah tak sabo ekk.

echah_syed said...

acu >> thnx singgah sini..

salam kenal yaa :)

orait..singgah selalu tau.

echah_syed said...

dj >> acu bole bau kot..tu laa dia tau aje ko katne :D

ade gak sorang kwn combi komplen aritu bole masuk tp tak bole bukak.tapi bila try skali lagi ok pulak :)

alaa tunggu wiken la bole bawa bebudak sekali.. :D

hysMan.. said...

Salam Kak Ecah..

Kawan da tgk daa..
hahahahahahahahaha gempaq abes....
tak henti2 kwn dok gelak..wakakakkaka...
boleh plak batu tersentuh sikit je atas jambul upin..ting....gegeggegege..
time upin,ipin n rajoo nak jatuh atas upih kelape kat bukit lg bedekah gilerrr...hahahahhaa..

tak leh handle ar kak..
mmg best..nk tengok lg..
so,sokong produk tempatan k..
yok korang gi layan sama ini citer..family type..
pasti tak kering air liur punya..hahahha...

MANTOP..5star..kwn bg...

echah_syed said...

hysman >> betol betol betol.. :p

slm kembali..

mmg bestkan..nak promote kengkawan suruh pegi ni :)

mmg riuh rendah anak2 menjerit time raksasa kejor mengejor dlm gua.. :D

mantoppp! give me 10 :)

TokNabe said...

nak pi tengok jugak ler nanti... tpi tak au bila. Sok2 bila dah lapang masa tayangan dh abis plak.. :D

echah_syed said...

tok >> dgr cerita tiket sold out setiap tayangan :)

bawa la anak2 mesti dorang enjoyzz.

anaiz said...

kak combi,
cute la tgk upin dan ipin. jangan kata budak-budak, mak budak pun suka tengok. hehehe...

^aNgRiAni^ said...

Salam sayang kak
tak sempat nak jumper kan...takper...Insya Allah kalau ado cuti2 malaysia kita jumpa yer

yani kurang nak berblog akhir2 ni sebab alahan...mabuk2 gitu...hiksssss
Alhamdulillah...masuk 5 minggu
Doakan yani and baby selamat yer kak...muahhssss

zany said...

anak kat rumah ni pun dah sibuk2 nak pergi, asyik demam je omaknya bila sampai weekend.

hepi besday untuk anak bujang kak combi, moga berjaya dunia akhirat, panjang umur murah rezeki.

Syam said...

betul..betul..betul.. :p

CT Delima said...

ct x sempat nak tgk lagi ni..ank2 sume lagi exam..so harus kena gi minggu depan lah :)

echah_syed said...

anaiz >> betul betul betul.. :)

combi ni yg over dari my bujang..tak sabo tgu wiken :p

echah_syed said...

yani >> tahniah.. :)

baby boy..yes!

echah_syed said...

zany >> thnx zany.. :)

tu laa anak tumpang combi yg 9 bulan pun pandai bila nmpk gambo upin & ipin melompat2 dia :D

echah_syed said...

syam >> betul ker nak jadi pengantin baru tak lame lagik..??

echah_syed said...

ct >> jgn lmbt nnt kempunan bebudak dan MAK BUDAK pun sama :p