Monday, February 2, 2009

gaya street & KL tower

kombinasi merah & hijau.. cantek tak??

mane lebih sweet...?


suka sgt dapat souviner ni dari shai..cystal KL tower.

timakasih daun keladi,
mama sgt laa hepi,
kalo ade yg cun lagi,
kita disini mmg sudi.. :p
*pantun muka tak malu.



berat woo mmg ori cystal ekeke.jupe shai kat KL central otw nak balik sabah.kita borak2 kat food court 1st floor.combi dah pernah jupe shai sewaktu dia dtg sabah tahun lepas bulan brape tu ekk..dah lupe laa.dia dtg bersama boss msjbox dan wife tercenta carneyz.



thnx mama cute CT & papa macho CM sudi ke KL central.combi mmg tak sangka terkejut giler sbb ingat shai dtg sorang jek.kita borak2 lame gak laa.CT & CM mmg sgt friendly gitu.pertama kali jupe pun mcm dah kenal lama.apapun semoga pertemuan ini bkn yg terakhir kerana pasti akan ade pertemuan yg seterusnyer.tak gitu CT/CM..?

gambo mase kat KL central tu ade kat precious nnt kita letak kemudian ekk.



jom stori pasal last wiken..!

pokok bunga ape ni ekk.combi tatau nama dia & malas nak google.sgt kreatip maa :D

comey kan..! mcm buah nenas

pasu ni bole buat souviner tp kalo isi dlm kotak berat la pulak..

kalerful gitu..

jamu mata ker mokcik..??

buat hiasan mmg cantek..tp kalo yg pemalas mcm combi toksah laa sbb jadi tempat habuk bertenggek :p

yg cute pun ade..

beraneka cengkerang siput..

kulintangan nama alat muzik ni..betol ke??

bekpes kat pizza hut..

lasagna seafood..sgt yummy!

spagetti ni pun orait gak..

ubat-ubatan kayu.kayu tas pun ade dijual kat sini..

bergantungan bola-bola api semarak CNY..

tertarik dgn kaligrafi cina..

wahh sgt combi teruja..

merah,merah,merah itu darah,semangat,keberanian & kecekalan.

jalan-jalan hari minggu berdua dgn huby.singgah gaya street jamu mata nak tgk persiapan CNY.memang ramai org sbb minggu terakhir persiapan CNY.ramai pelancong dari luar terutama dari brunei & labuan.kesempatan cuti pnjg CNY so dorang mmg datang holiday disabah.

*plan awal combi nak jupe bibie tapi nmpknyer tak kesampaian sbb bibie sepi tanpa berita :(


GONG XI FA CAI!


layan jer..

16 comments:

^aNgRiAni^ said...

kalau nan kan kak mmg dia suka jalan² kat tamu ni...sibuk nak cari kayu-kaya yg tadisional tu

hehehehe...kalau yani...nak makan jer...yehaaaaaaaaaaaaaa

Abang Long said...

Memang 'happening' kehidupan echah ye ?

Blog ini ada banyak betul gambar ...

echah_syed said...

yani >> samala kita tu yg tak kurr.. :p

echah_syed said...

abglong >> alhamdulilah..huby selalu berpesan rezeki yg sket pun cukup kalo selalu bersyukur :)

combi malas nak menaip tu yg letak gambo bebyk :p

Kujie said...

eh...combi. tengok gambo kerang tu teringat sgt..dulu..dulu.....kalau balik sabah mesti ada kerang2 gantung buat lampu siling tu.... femes, kan?

~ BiBie ~ said...

Mama...
Maaf yer..Ari tu tk sempat sgt jumpe Mama... =/
Bb ade pgi KK tapi otw ke Tg Aru kete lak meragam,tpakse tow ke workshop,ni pun kete still kat sane lagi,belum ambik..nasib tempoh masa kete tu kat Sabah lame lagi..
Insya Allah klu ade mase,kete dh ok,Bb cari Mama ye Ma....
Mmmmuuuaahh...
Ma,sempat ke Gaya Street ari tu,tak beli byk sgt sebab nmpk mcm tk best jer..hehe....

Mak Su said...

wow! itu nenas ker rumput ker pokok hiasan ker? cantik lah, lain dari yg lain!

anaiz said...

kak combi.
saya pun tak leh letak perhiasan macam tu kat umah. karang bela habuk je banyak. bukannya rajin sangat. hehe..

Lord Fiqo said...

best nye...
jalan2...g makan...
my favourite too =)

echah_syed said...

kujie >> masih ade lg siput gantung tu tp kena rajinlaa kalo nak buat hiasan sbb tmpt kumpul habuk :)

aku pun ade satu tp dah masuk stor blkg hehe :D

echah_syed said...

bibie >> keta anto workshop mane?? takpe nx plan :)

echah_syed said...

maksu >> simbol nenas bermaksud kemakmuran..

mat gebu ckp pokok 'ong' :)

echah_syed said...

anaiz >> combi pun ade beli satu mase berhijrah ke sini tp skrg dah jadi penghuni stor :D

echah_syed said...

lord >> thnx singgah..jom jom ! :D

shai said...

apalah makna sebuah hadiah yang tak seberapa dari "bakal" menantu. kahkahkah. bodek jgn x bodek. lalalala

echah_syed said...

shai >> bakal menantu?? :D

sape laa org yg bertuah itu..*bodek gak :p

cantek bah crystal tuu.. :)

timakasih.