Sunday, February 15, 2009

meraikan sibujang..

"ko nak makan kat mane..?"
"kat mane pun tak kisah..aan ikut jer"

so takyah pikior peningkan kepala kita gi sini jer.pssttt.. sebenonye bonda pun suke gak heheh.. :D


layan jerr..

22 comments:

anatahir48 said...

Combi, kitaorg pun suka piza, baru gi makan piza hari sabtu lepas...

IBU KUMBANG said...

hehe wah, mesti cam mimpi jer bila anak dah teruna ni kan?

Syam said...

salam..dah lame x mkn pizza..biasa p mkn pun org belanje..he..he..he..

kuIna Jentayutiara said...

len kali ajak la saya sama...

echah_syed said...

ana >> hantu pizza hut ni :p

echah_syed said...

IK >> mmg mcm mimpi tak sedo tahun dpn dah berjauhan.. :(

lagipun dia ni tak pernah berpisah sejak kecik.sikakak sejak form 1 dah dok hostel jadi bila berjauhan tak risau sbb dia dah pandai handle diri sendiri :)

echah_syed said...

syam >> jom combi belanja mkn pizza..nak tak?? :)

echah_syed said...

kuina >> ko pun suke pizza hut?? jom jom ! :D

Mak Su said...

wah... layanzz pizza hut. sedaappp!

alidyangon said...

Waaaa... sedapnya

echah_syed said...

maksu >> jom maksu..! :)

echah_syed said...

alid >> combi mmg hantu pizza :p

thnx singgah persis pearl.slm kenal :)

azah said...

tak nak belanja kita jugak ke..hehe..tak la hantu pizza..setakat asisstant hantu pizza je..

echah_syed said...

azah >> hehe..hantu pun glamor gak main assitant :p

rantong said...

Salam ziarah. Great blog.

View Profile: Rantong™

Dj Epoi said...

Walwaeeeeeeeeee!!!!
Makan Tak kesian no!!!!

Makn selagi boleh hahahaaa....

Gua dah komen panjang lebar dalam blog zidul...
Tapi dia tak pubblish daaaaaaaaaaa....hahahahaahahaha

Mungkin tak sesuai rasanya...haaah

echah_syed said...

rantong >> slm kembali..

thnx singgah sini :)

echah_syed said...

dj >> takpe mayb dia tak nak jadi isu kot :)

maklumlaa isu sensitip ekeke :p

Abang Long said...

Lain kali ajak le teman sama ... kata sedara ... ehehehe

cikgu panji said...

mamamya hantu pizza??? takut......

echah_syed said...

abglong >> opppss sori :p

echah_syed said...

CP >> tu laa pasal susah ko kalo kita jadi besan :D