Tuesday, February 5, 2008

penghargaan buat teman.. 060208 9.26am

pinky & sweet award ni combi dpt dari mithali mama yg so caring ~ jun_myworld.blogspot
TQ jun..tak sangka pertemuan yg sgt pantas mcm kilat tempohari membuat combi jatuh hati sgt kat jun..bole jadi besan ni cecece :p

so kat sini sudi laa kiranyer kwn2 combi menerima rase hati combi yg sgt ikhlas dgn menerima award ini :

yani ~ sakura ~ anis cute ~ shayz ~ aliya ~ sis mimi ~ nemo ~ sarah ~ kelat ~ lawa ~ only my man cecece 'abg e'



combi mmg terharu sbb ini award yg kedua combi dpt dari 2 org kwn yg bergelar 'KU' ku nadzri & kujie..

kujie ~ combi kenal dah lame sbb mula2 combi jadi blogger dia laa 1st yg combi say hi.mula2 biasa la malu2 kamben gitu..skrg jie dah jadi geng mama's da vogue gituu :p

kami pernah bertemu tp sekejap sgt mayb tak sampai pun satu jam..tp naluri combi berkata jie mmg kwn yg baik TP dia sgt garang dgn combi huhuhu :(

ku nadzri ~ combi mmg suke 'abg e' sbb lawakz mcm mr bean..kalo kat msjbox ade je citer2 klako yg kdg2 combi gelak & senyum sorang2..caiyoo laaa !!

so combi pun nak kasi penghargaan ini kpd kwn2 combi yg macho2 belaka :

abg budin ~ abg putra ~ KS ~ UJ ~ azlanlin ~ arsaili ~ sahrulia ~ mat gebu ~ kailan ~ abgjas ~ sebol ~ toknabe ~ jeff ~ junaidix ~ shai ~ pakteh & pakngah ~jugak to my ladies ~ jun ku & OD ku


award yg ketiga ini combi dpt dari yani & OD.terharu laa ssgt..org ckp teman ketawa senang dicari,teman menangis bersama susah nak dapat..tp insyaALLAH kalo kita ikhlas sume akan jadi mudah.

yani ~ baru combi kenal mayb baru sebulan kot ekk.betol ker yani ku??tp combi dah jumpa dia aritu kt kk..dia mmg peramah dan cute..asik berckp je spnjg pertemuan kami..harap persahabatan kita kekal ya yani !

OD ~ ni lagik sorang 'funny' sgt..bole jadi mrs bean kot.. kwn ngn papabear kan OD :p

combi baru jugak kenal OD ..mula tu selalu nmpk kat shoutbox abg bud..tp segan nak tego.combi jadi silent reader gi blog dia cm pencurik..ntah mcm maner combi cuba tego.. ade respon so terus jadik geng mama's da vogue smpi skrg..

combi jugak nak kasi penghargaan ini kepada kwn2 yg sudi bertandang,bertego sapa kat msjbox:

jie ~ ziana ~ muadzlife ~ lily ~mika ~ norz ~ ungku nor ~ cik panji ~ rynnz ~

buat teman2 ku ..

paling agung teman terulung,

tenunan emas sayap hidup ku,

tak ingin ku undur bertamu,

bertakhta teguh,

ke akhir waktu..

nota jari : ehsan dari lirik lagu AZ

19 comments:

Jie said...

amboi...amboiii...yg award "You have my heart award " tu dia bagi kat org macho je yeeee..sik bek terselit Puan Jun sorang...


nk kena cubit ni... tak dak kale len lagi dah ke...kale biru mcm langit tu tak terang..tak nampak..hang tatau ka..mak2 org kat sini dah rabun?


ngehhh....bzbzbzbz..sempat dtg nk merenyam kt sini {hugs}

UncleJ said...

thanks combi sbb bg award tu kat saya..dah penuh almari ni...nak pi order satu almari lagi nak buh hang punya pulak...hehehe

thanks for being a good net friend combi..saya mai KK nanti hang kena belanja makan besaq ni...

kunadzri said...

nasib baik brek moto ni makan... dapat gak berenti mengejut kat belakang pokok pisang nih... bukannya apa combi.. tegezut sakan abg e tengok kat umah combi ni ramai sgt org, ngan pukulan kompang lagi... rupa2nya ada upacara bagi awards kaa.. emmm, abg e pun kena naik pentas gak?? malu weihh rempit2 gini... nnti mlm skit la abg e mai lain naa...
apapun combi, abg e sangat2 appreciate terhadap penghargaan yg diberi. bab berucap panjang ni mmg abg e srender... tak reti.. bab merapu, ok jer...

mikaounik said...

wowowoooo..saya pun dpt erkkk..
tq kak..
tp kan kalo award tu tuko ngan pizza lagi bagus tau kak..
hahaha

cikgu panji said...

Almari blog kita dipenuhi dgn award ni.3 blog cikgu panji singgah,ketiga-tiganya ada di pamirkan award ni.Seronoknye...
TQ combi.

Sarah Mohd Shukor said...

alahai auntie.. terharunya.. sy pun ada jgk. trma kasih auntie.. byk2 terima kasih. ni yg nak kena jumpa auntie balik ni nnti. anyway, kategori yg atas tu sume bujang2 lg kan. meh la auntie tolong carikn kitorg sume ni calon. hihik.

Ziana said...

mama!!
thanksss
muahss!
:)

lap u mama!

arsaili said...

terima kasih atas penghargaan tersebut aunty ku..semoga ukhwah berpanjangan

AiRynnz said...

alhamdulillah dapat lagi award..makin byk koleksi ryn kat umah nnti hihihihi...terima kasih ya kak combi...fren 4 ever...

---> kelat said...

macih mama... cyg mama... muahhhhs

Pak Ngah: said...

:: TQ atas penghargaan utk semua tu... ada yang dah lama kenal... ada yang baru kenal... apa2pun moga hubungan berpanjangan & berkekalan...

:: dung2 cey... dung2 cey... dung2 cey... bunyi muzik iringan tarian naga... kahkahkah...

PakTeh said...

salam Combi: terima kasih atas ingatan & award. semoga ukhwah terus kekal berpanjangan.

tadi PakNgah, PakTeh pulak:

dung2 cey.. dung2 cey.. dung2 cey
hahaha

jemari menari said...

salam combi..
ni mimi dtg pki kain belah smpi ats peha ni excited nk amek award..ekeke..red kapet takda ka?? :P

neway tengkiu ye combi..
moga persahabatan akn trus kekal smpi bebile..

K@ssim Sel@m@t said...

terima kasih combi atas anugerah award nii (^_^)

nak tanya sikit...sy menang award nii utk kategori mana yer? aktor terbaik ke? filem lawak terbaik? hehehe

apa2 pun...mekasih yer , nak simpan dlm almari award nii.

pu3nemo said...

mama,thankz a lotttt..
x sgka sy lh dpt gak..
sy tul2 hrgai..
muahhhhhxxxxx

Abang Putra said...

Syabas Combi jadi anak melayu pertama dalam menghadiahkan award ni. Ternyata Combi seorang yang sangat menghargai rakan2. Dalam dok mengutuk dan bergurau senda ternyata Combi punya hati yang suci murni dan tulus ikhlas.

abg putra - kecewa bonus tabung haji 7 peratus. ingatkan dpt juga 10%. Tapi kena bersyukur juga.

ah tok said...

ada berapa award semua?
sebutkan satu persatu

Lily.Lulu. said...

tq auntie !! muahhhhhhhhh .. walaupun lambat nak datang .. tetap datang jugak ..


maceyyyyyyy

love u
;*

echah_syed said...

timakasih kpd sume kwn2 combi yg sudi menerima penghargaan ini sebagai ikatan persahabatan kita..

walopun ade diantara kita belom pernah bersua muka namun naluri seorang sahabat tetap terpancar dinota2 jari..

semoga siratulrahim ini kekal sehingga keujung nyawa..insyaALLAH.