Thursday, February 14, 2008

kenangan mengusik jiwa... semarakkan kasih kita yaa ! 140208 12.17am

me n precious..ye ke??
muzium negara tahun 79..ada lagik dak plane tu skrg??
sape ni??
ni masa combi tgu spm result..keje kat taiping garment di kamunting..mane satu laa combi??
hohoho..epi tym gi jjln kat bukit larut ngn geng kilang..wonderful tym !!
lalallaa..lomantiko ~ curik abg e nyer words :p
jeng jeng..pic ni menceritakan segalanyer...cikgu ku kekasih ku jua akhirnyer..;) lebiu darl ~ hugs..
lorr..dak milo ais !
model kete..hohoho
artis sekolah..kalo ada af tym ni gerenti kalah... mila persismutiara! cecece :P
pengawas sekolah yg tegas tp mesra gituuu..bole??
wit red n black..peeewittttttttt !

adehhh ! masa ni dah bulat pp..

sebenarnyerr ni idea dan request dari yani..dia tingin sgt nak tgk combi tym sekolah dolu2..sempena 'hari berkasih sayang' combi buat spesel tuk yani..dan marilah kita MenGImBAu zaman dolu2 sebagai terapi minda sbb mesti lawakz giler2 tgk pic lelama.. :p

nota jari:pic ni combi tak scan sbb tu la blurr..sowii ~ nostalgic bahh !

25 comments:

kunadzri said...

salam combi...
sebelum abg e nak pi beradu ni... terloncat hati nak mai sini sat.. rupa2nya ada gambaQ2 nostalgia ceQ... fewwittt... muncece, muncece... muncecei...(lagu bujang lapuks nih...)mata abg e yg dah separa tertutup tadi ni kembang balik dah tengok gambaQ2 ceQ masa dolu... rupa2nya penyanyi pojaan gak ekk..

CeQ Combi ni mmg hebatzs... sib baik la AF stat lambat.. tp awat yg tak masuk bintang rtm..? Kalo tak, Ramlah Ram tu sedut angin jer laa...

Apa pun ceQ... abg e nak ucap "SELAMAT HARI BUNGA ROS" kat Combi... tak mo la ucap Happy Vel tuh... moga persahabatan kita sume kekal & kebal...

mikaounik said...

wowooo...bercinta ngan cikgu erkk..opsss time skolah daa pandai cintan cintun erk..hahahaa...

meriah mama time dolu²

MyHeart said...

amboi amboi....bergaye sakan ek...tapi tak besh la apsal gegambo sme blur sokmo...tak puas den nak nengok tu....love yea!!

echah_syed said...

kunadzri >> mai kita gelak ramai2..ilang tensen tgk pic lama2 kan..

masa tym ramlah ram tu cheQ dah jadik mak org laa..melepaih noo.. :p

abg e jom letak pic tym sekolah dolu2 cheQ nak tgk..bole? bole laaa..

slmt hari bunga ros tuk abg e & norz gak..

kekal & kebal..insyaALLAH.amin

~ dah kasi ros kt mem??





mika >> oppss! lom laa mika..dah abis sekolah baru bercenta..lalalla :)

bole buat drama akasia mika..tym tuh :p




myheart >> yg blurr la nostalgic mcm pelem itam putih..yg ni kelabu asap.. :p

rahsia ne bole tgk puas2..cecece

semarakkan kasih yaa !

Zana Sadri said...

wawawawa...... nostagia n nostalgic. er.er.. leh pakai ke tu.. ekekeke

oooooooo... nie la keje dia iye... bercinta ngan cikgu ek!! ekekeke...

apa2 pun.. moga kenangan itu akan trus kekal hingga menutup mata. :D

selamat hari berkasih sayang kak combi.. :)

jemari menari said...

pewiiiiittttt!!! dr dlu smpi skang combi tetap vogue gitu..tawun 79 tu mimi baru setawon jagung..huhu..org tu dh kenal erti cintan cintun..ekekeke.. :P pehni kne panggey akak combi la..lg mesraaaa (sebot ala2 bob af..ehehe..)

itu mila tarak besh la kak..kalu kak combi nyanyi lagi malatoppp!!ehehe..

jom kita up! kn kasih syg kita utk insan2 yg terchenta..slm mewangi di hari rose sedunia..yehaaaa..

aNgRiAni said...

kak combi,

waaa...bestnyer...ekkekeke...patut ler time yani tanya mcm ner boleh kenal hubby...akak senyum2 jer...hohohoho...nt kiter lak letak gambo nostalgic...hehehehehe...caayang kak combi...muaaaaaaaaaaahhhh...

arsaili said...

aunty, berchenta ngan cikgu ek..ahakss

Anonymous said...

Com..Cinto pandang pertamo ko?...Rio

echah_syed said...

zana >> masa tym sekolah tu belom laa..baru suke ciket je..

tp last semester tuu..dah nak berpisah baru ade rindu..ciket gak lagi..


bila dah abis sekolah..dok kt umah baru terasa winduu.. :p

hohoho..lawakz kan zana..

manisnyer kenangan tu smpi arini..

insyaALLAH zana..doakan ekk.

raikan & semarakkan kasih syg !!





jemari menari >> timakasih mai umah combi & komen kat sini..

tahun 79 tu combi form 1 laa..blom lagik ni..baru centa monyet.. :p

ola olaa tua dah combi tau nak compare ngn hang ni..

combi suke mila sbb cute sgt..tu laa pasai nanes mila dgr combi nyanyi sbb picing larikkkk..

yup slm mewangi dihari ros sedonia..yehaaaa




yani >> malu aihh combi..takut satgi terkedu terus blurr..rugi pertemuan yg sesingkat ituu kan..

cptt arr letak..x sabo dah nii :p

~cyg yani gak~



arsaili >> bercenta diakhir semester..nasib baik kan..kalo awal2 lagik sape nak jwp??

ko pun ade suke kat sape2 dlm klas tu?? ehemm..


rio >> rasenyerr yg ini serius..yg sebelum ni centa monyet je..kasi surat..kasi puisi..gi study kat library sama2..cewahh mcm slot drama 'dunia baru'..best oooo !

rio ngape tak buat blog?? tingin nak tgk famili mu..ore kelate ko??

cikgu panji said...

Wow...mengancam habihh.Ooo...ngurat cikgu ye?? Sib baik pengetua tak tau.Kalau tak, mesti kena hukum gantung..skulah.

echah_syed said...

cikgu panji >> psstt combi ngurat pengetua..tp dia tak layan sebab dia type yg setia kat wife..:p

Pak Ngah: said...

:: salam... pastinya combi sorang yang hebat dan punya kelainan... sbb tu dlm seramai2 pelajar... combi jugak yg berjaya mencuri hatinya pd semester akhir... HEBAAAAT !!!

:: dulu panggil CIKGUUUU.... la ni panggil....... apa ye....

echah_syed said...

pakngah >> salam pakngah..

lom jwp ni combi dah gelak guling2..

ni laa jodoh kan pakngah sbb tak sangka nak dok serumah,mkn sepinggan,tido sebantal dgn org yg kita panggey 'cikgu' masa kita jd student dia..

kdg combi rasa masih bermimpi..bila jumpa kkwn lame..ni yg besa soalan dorang tanye'hg kawen ngn cikgu ****??tak sangka ekk..bila korang bercenta.. aduii cmne kami bole tatau..dasat oo simpan rahsia'..

bespren combi pun terkejut giler..bila dgr berita ni..:p

ni laa takdir kan pakngah..alhamdulilah smpi skrg kami saaaangat bahagia.amin

Ziana said...

mama!!!!!!!!!!!
cikgu ku kekasih ku??

wahhh best best!!!
nyesal kakdik x ngorat cikgu dedolu..
hehehehhe

mama tetap vouge dr dulu lagik!

echah_syed said...

ziana >> ngorat boss la skrg kakdik..bole???


vogue ke??lawakz laa kakdik pic tu kan..best tuk reles tensen..gelak guling sorang2 :p

azlanlin said...

To Combi:

>> Tindakan proaktif combi meluapkan suasana yang diluarjangka..

>>Rasanya...combi yang "mulakan" pertalian itu.. sebab... hanya combi dan sida je yang tahu..

>> itu yang kami nak tahu... bagaimana permulaannya, mungkin jadi panduan utk semua blogger...boleh ke combi?

>> Please...

echah_syed said...

azlanlin >> hohoho hg mmg ngade daklan.. :(

sape yg mula?? ntah !

hg dok tanye ni ngape?? jgn nak ngorat student hg sbb hg dah terlewat..kami takpa sbb masa tu dua2 single & avaiable

~ p e a c e ~

Jie said...

aku nk gelak time Rio tanya cinta pandang pertama ke/

hahahahaha..cinta pandang hari²..tu pasai SPM dia lingkup..dok p sekolah bkn nengok papanhitam..dia dok nengok cikgu..ha h aha..:p


phewiiittt...aku suka nengok pesen hang tu...nyanyi2 tu....:p

P/s server aku mcm siput ba alit ba ya...

echah_syed said...

jie >> weiii hg ni buat fitnah..ermm geram ni :(

manade tgk..aku jeling je hohoho :p

lawakz kan pesen dulu2..

tym nyanyi tu siap ngn practise oooo..

aku mmg suke nyanyi sejak tadika jie..tp skrg nyanyi gak..kat bilik kecik :p

kalo aku karaoke mesti ujan lebat mencurah sbb rezeki pokok2.. :D

meh nak tgk pic hg zaman sekolah dulu..bole??

ptg ni server aku ok..pagi tadi mmg problem.

Anonymous said...

ibu...
cheQ pon nk kawen ngn cikgu gak...
ibu tlg cr kn...
huahuahua
:-P

-pReci0us-

aNgRiAni said...

~ akaks...yani suka sgt dengan pesen baju pengawas akak tu...suar ker kain...mcm bell bottom jer...ekekekeke...

~ nan gelak golek2 tau akak...yani marah kat dia...grrrr...dia kata tak tahan tgk stail rambut 'cikgu' akak itewww...love akak...hugs...

~ akak, nt nak request gamba sapa lak??? :-))

echah_syed said...

precious >> nak cikgu gak ekk :p

cikgu sekolah memandu muthu nak dak..?? :D



yani >> amboii nan bukan main kutuk lagik yer :(

tu pendek dh tau..sebelom ni cam rock kapak nan oiii..dia dulu rugged gak cam abg e mudo2 siap ngn moto besaQ lagik..adehh !

belom lagik yani..ade idea??

aNgRiAni said...

apa kata abg e? mesti lawak punyer...wakakakawakakaka...

suara said...

fulamak... nostalgia sungguh...