Saturday, February 16, 2008

epi besday OD.. 170208 11.59pm


epi epi epi besday OD..semoga pnjg umo,murah rezeki,maintain cungggg & bahagia disamping anney tercenta..doa combi persahabatan kita kekal & kebal..hugs & kises

nota jari : persahabatan kekal & kebal (note abg e..combi pinjam..bole ? )

12 comments:

aNgRiAni said...

hi...baiknyer akak yer ingat semua bestday kengkawans...jgn luper bestday sendiri yer...ahaks...kak combi ni linknyer...yani pun dpt link ni drpd Farah dan Noushy...so nt mesti akak sonok sgt edit gamba kat sini...

http://www.photoscape.org/ps/main/download.php

p/s: thanks to Farah dan Noushy...

echah_syed said...

yani >> besday combi anak2 tlg ingatkan..besday yani bila??

TQ yani..nnt combi p tgk web tu..cantek laa pic kt blog yani tu..

yani ni rajin..jap jer sume dah pandai.. :)

© OD said...

Salam Combi...
Erm... tima kasih. OD pura-pura tak nampak wish ni sampai 18 hb Februari... huhu...

echah_syed said...

OD >> combi takut bz 180208 tu..jd combi awalkan sehari..bole kan :)

mgu dpn mmg bz sgt sbb ade hal sket..mayb x dpt buka blog.. :(


~ cyg od ~

Jie said...

hahahaha..nk cover lah tu


mcm2 kisah mlm tadi..nk gelak guling2ni...

dah pagi2 tadi si Jun sms, wish bufday kat aku..giler arr korang...mcm2 misunderstanding..


kalo cerita kt OD ni, mau meroyan dia gelak ..ha ha ah h...

kita siap p rumah dia terhendap2...bawa lilin, bawa kek, bawa belon...tgok2 rumah dia gelap gelemat..kehkehkeh...

tak nak wish dulu, nk tunggu esok....hahahah..babai combi..aku nk p Alamanda ni


aku nampak DEWI hang kt blog abg hang tu....

aNgRiAni said...

ermmm...bestday yani 17/10 and bestday gegirl esok 18/02...jgn luper wish tau...dah genap 3 ahun dah gegirl...tehehehe...tak rasa kan cepat jer masa berlalu kak...love...hugs...

echah_syed said...

jie >> kan aku dah ckp..ni hg salah info.nasib baik tak kena simbah ngn air sabun basuh kain dia..dok hendap mcm pencurik :p

kami syg kat hg x sabo nak wish..aku takut bila betol2 nyer besday kami dah lupa hohoho..

aku dak tego dewihati ku..harap dia x marah dah ler..:)

takecare jie..kalo tersembam pandai2 bangkit sendiri.. :(

echah_syed said...

yani >> combi take note ni TQ..besok arr besday gegirl??

dah 3 thn ekk..cpt mase berlalu..btw epi besday to her..tium sket kt pp :)

~ cyg yani ~

Ziana said...

Happy bday kak OD
:)


muahss mama!!
:)

echah_syed said...

ziana >> gi la umah dia naa..wish kat sana pulak..:)


~ cyg kakdik ~

© OD said...

Salam Combi The Jelitawan...
OD datang nak menempel kat sini untuk mengambail adiah... ekekekekekee... Jutaan terima kasih OD ucapkan. Lebiu lebiu lebiu... sayang tidak terucap. Mwah. Jangan kecik ati tau, semalam OD saja jek... nak test tahap kesabaran Combi ngan OD... ahakz... ya la tu.

Untuk Ziana...
Terima kasih adinda yang adventurous... akak betul2 admire Ziana yang dah pusing dunia macam Columbus.

echah_syed said...

OD >> tau OD mane smpi ati nak buat cam gitu kat combi..sebenarnye combi yg salah info..nak gi piat tinger jie ni jap..:p

anney kasi adiah pe??

bz body ni..nak gi skodeng jap gi.. :p