Monday, February 25, 2008

jalan- jalan gi kundasang..

combi bzbzbz sbb melayan ipar2 combi yg dtg bercuti disini..ni diantara pic semasa jln2 dikundasang..disebabkan skrg musim ujan disebelah ptg jadi tak dapat laa snap byk pic..cian dorang..

pondok timpohon ni ialah check point bagi pendaki gunung kinabalu..pic tu nmpk blurr sbb kita bergambar didlm kabus tau..cejukk weii !
ular tuu..tp dah dikeraskan..hehehh
kat pondok timpohon..anjung tinjau utk pelawat.
peta kawasan rekreasi air panas poring.

mamat kat sebelah tu..nak interframe gak..hohoho
ipar2 combi ..
ek elehh candid tu..

15 comments:

muadzlife said...

ouuuihhh..besnya.. bila lah saya nak sampai KK ni...

echah_syed said...

muadzlife >> jom maksu!

Ziana said...

mama.........
kakdik dah pi kundasang..
best kan??

bile nk pi lagik nih...
nk jmpe mama lak...

echah_syed said...

ziana >> jom jom kakdik !!

Ungku Nor said...

alamaaakkkkk..ulaauuuuuu!!!!!

akak, nasib baik saya tak terlompat depan pc ni haa..
*skrol ke bawah dengan lajunyaaaa*

kunadzri said...

Bila abg e tengok jer n3 ni, teringat ler kisah abg e ngan member2 opis 5 org pi ke Kundasang 10 tahun lalu... Memang feel lah kat kundasang ni.. Kami bermalam kat Kinabalu Park (betul ke...dah lupa nama) Bangun jer esoknya... perghhh... view gunung kinabalu begitu menawan sekali...

Memang best... nak pi lagi...!!!!

echah_syed said...

ungku nor >> ulaauuuuu ...takut ekk.dah mati pun..kalo idak combi dulu yg melompat..:p




kunadzri >> kinabalu park..tepat skali.combi dah ade kat sabah tym tu..a'ah abg e canteknyerr laa sgt bole nmpk air terjun dia ..adehh!!

arini x ujan mmg nmpk puncaknyer..smlm mase combi bw ipar2 tu ari dah ujan..jadi berkabus sket jer nmpk..:(

mai laa !

Lily.Lulu. said...

same laa dah sampai kat kundasang .. siap buat video call lagi tau auntie kat situ

:D

echah_syed said...

lily >> cejukk kan tym dinihari..tak tahan combi gigil bdn...:p

skg musm ujan laa..x bole nak posing maut hohoho..

pu3nemo said...

da lama x trn kk..
mama,bl sy trn nti lh ker mama jd pemandu pelancg sy..ehhehehe

Ungku Nor said...

saya tengok gambo itam putih pun tak sanggup kak..inikan pulak depan mata live action lagi!

walopun ulor kejung, tetap saya jgk yang kejung dulu..hehehe

echah_syed said...

pu3nemo >> bole aje..dtg tym cuti sekolah ekk... :)




ungku nor >> ye ker ungku??combi ulaauuu ok sket compare ngn species katak..adehh rase cam kaki x cecah tanah lagikk :(

Jie said...

komen aku hilang?

cessss...ni mesti time tu server down


nnt hg jgn lupa nk siapkan carpet hijau ye bulan april ni


tak sabaq nk p

echah_syed said...

jie >> yup ngn limosine itam arr :p

Malka said...

Well written article.