Wednesday, February 20, 2008

cenderahati dari seorg teman... 200208 12.18am

pagi tadi 8.38 am combi terima sms dari jun'hepi besday wat combi ku syg..muuaaaahhh.'combi ingat jun sengaja nak gurau2 je..cepat2 buka blog tgk mmg betol ..ada wish dari jie,yani aliya,jun & daklan..pastu jie tulis konpius konpius..bln februari tahun lompat ke??sebenarnyer aritu kita sume pun konpius tarikh besday jun, abg budin,OD..dan arini combi pulak.sebenarnya besday combi bulan ogos~LEO.
tapi combi sangat terharu sebab kawan2 memang alert dan tak sabo nak wish besday kat combi.toce toce sume aspecialy daklan ku yang sangat kreatif dengan cenderahati diatas..berlatar belakang tajmahal sehebatz centa laila & majnun!
apapun combi harap bulan ogos nanti akan dapat wish lagik ekk :p

nota jari : daklan nnt bulan ogos jgn lupe yaa !

24 comments:

Jie said...

combi, actually aku mmg tau hari tua hang bulan Ogos, tapi bila aku nengok DakLan tu wish hang...aku kompius la...eeee...takutlah kami yang tersilap...(baca - takut kena hamuk tak ingat bufday kawan..ha ha ha )

Aku cal Jun nk pastikan....alaaa....tak pa...Tahun Melawat Malaysia derang riuh rendah setahun, tak kan hufday makcik vogue ini tak boleh kita havoc untuk 5-6 bulan kot..kan kankan...


hari ni aku dah bakar kek cokelat natasha untk hang..p ambek kat blog aku..tapi tak manis..pedassssssss!!!!!!

echah_syed said...

amboi slalu sebut ari 'tua' sensitip tau..tp kita tetap mama da vouge gituu..

daklan wat susspen nooo :p


kek natasha hudson??boh la nama aku lenkali..uishh!

pedas??? adehh aku dah curah ais batu smlm sbb hg tak jadi hangat kann..:p

Intan Rosnitta said...

Salam K.Combi...

Nak masuk chat room tu tp cam ada problem dgn internet...so tulis komen kat sini je la.

Tu la pasal, hari tu K.Combi ada citer K.Combi ni Leo. Setahu intan Leo ni bulan Julai/Ogos..tup2 depa dok wish Epi Besday to K.Combi... Musykil gak..

Tapi kan K.Combi, itu tandanya K.Combi selalu diingatan mereka tau!

Sayang Selalu...muah (3X)

P/S: Chumelnya gambar K.Combi posing depan Taj Mahal tu...I like!!!

echah_syed said...

intan hugs kuat2 ni..

a'ah betol kwn2 sume yg buat combi giler kalo x dpt bukak blog sehari pun..

pandai daklan gi selongkar gerobok album combi tau intan..tp combi tanye nape pilih yg itu..blom lagik terjawap.. :p

~ cyg intan ~

muadzlife said...

heheheh.. bes dapat birthday wish in advance ek..

Jun :) said...

hehhe...sabo j...x per combi..meriah betul bulan ni..jie ngan combi dpt birthday wishes..haha...kita selebret j la tiap bulan..heee

echah_syed said...

muadzlife >> a'ah best sgt..terharu pulak maksu..itu bermakna combi senantiasa dikelilingi kkwn2 yg baik & happening ! :)




jun >>jun.. nape bulan feb ekk..mayb bulan bunga ros sedonia kot lagi pun bln ni cam romantik gituu..feel pun lain mcm jer.. semarakan kasih syg kita ari2..!

kunadzri said...

weihh... sakan nya depa dok wish mengewish besdeiy.. abg e nak tunggu bulan ogos dulu baru nak wish...(sama ngan 3 org anak abg e... hehehe..)Bole la kita party sekali gus.. anak2 & adik... best tuh...
Adehhh...pening kepala dok pikiaq nak bagi hadiah smp 4 ketui... kena start simpan duit syiling dlm tabung nih...

echah_syed said...

kunadzri >> anak2 abg e 3 org bln ogos ke?? lorr bestnye senang nak selebret skali kann..

best ni nak dpt adiah besday..kena count dari skrg..sbb x sabo :p

abg e.. lahir bln ogos ade sifat kepimpinan & romantik tau..dak2 tomei kat umah tu ade dak cam combi..bz body nak tau ni.. :D

azlanlin said...

To Combi:

DakLan tertipu diri sendiri dengan tajuk utama entri di bawah:

aku... 190208 12.52am

>> ingatkan pada 19/2/08 tu beshday Combi ttp ala-ala malu kucing nak dibagitau..sorry la kakakku yang comei... hehehhe

>> DakLan suka menyelongkar barang-barang lama...tup-tup terjumpa dalam loker jumpa gambar Combi bertudung oren coklat tu... cuba perati betoi2... dengan JELINGAN MANJE & SENYUMAN MANISNYA! perggghhh...kek Norz pun boleh cair dibuatnya... maka sebab itulah gambar tu dipilih... bolehkan?

>> Bulan 8 nanti Combi bagi gambar mana yang nak diedit utk dibuat poskad? DakLan akan buatkan ikut saiz 4R, then Combi boleh cuci gambar tu kat kedai utk simpanan dalam album... nak tak?

>> Khas utk Combi je dulu tau.... taktau le pulak, jika ada org lain yang mendahului Combi...maklum le ada 6 bulan 6 kan? hehehhe

Sorry maaaa... wish yg awal tu utk ingatan Combi bhw Combi sentiasa tidak dilupakan oleh kengkawan... ngeh..ngeh..ngeh..negh..

echah_syed said...

daklan >> terjawap la sudah nape gambo itu dipilih..malu aihh cheQ tauu :p

bila citer bulan ogos ramainye yg bintang LEO ni..best sgt sbb dlm family combi cuma precious ngn abahnye berkongsi bulan jun~GEMINI..boy bln feb~AQUARIUS.

adehh! betol ke ni??bole request lagi..TQ daklan nnt combi cari gambo yg bole nmpk slim walopun combi x slim hohoho..

smpt ke nak slim ade 6 bulan lagik..oh tidak!nak gi kat cermin ajaib..miror miror on da wall..who is da slimmest in da blogsphere??

dah tentu cermin tu ckp combi cecece..yes yes!

betol daklan..nmpknye kwn2 combi ramai kat sini..dlm pc :)

takpe daklan..hikmahnye combi dpt tu cenderahati special ..suke suke sgt cantek!

manje said...

besh nye da org slalu ingat kt kita kan? :)

Lily.Lulu. said...

hihihih ... kelakar pulak.
auntie ..

besday auntie bulan ogos sama ngan lily tau !!

same la kita LEO !! ngaummmmmmm :D
auntie bape hb ???

echah_syed said...

manje >> a'ah tu laa kann..kawan2 combi ramai kat sini dlm pc :p





lily >> ye ke?? best best..antie suke tau LEO..tatau nape..mayb senang nak ingat dan nak eja kot.. :p

antie 3/8..lily bape??

Mat Gebu said...

laaaa..lambat lagi rupanya..ishh. ah mat gebu dah mula rasa nyesal tak bagi ucap selamat kat kak combi...legaaa sebab lambat lagi..ahakss.. sepatutnya dapat hadiah kan kak combi, pastu bulan ogas lagi satu kali agi hadiah...hehehe

pu3nemo said...

kita sm la mama 'leo'.. ptt la pangai pun lbh kurang,ceria jek dan senang berkawan..*hargai kawan2*heheehehe

Pak Ngah: said...

:: salam... wooo... orang LEO ye... apa2pun diucapkan selamat hari lahir... 6 bulan lebih awal... boleh kannnn...

echah_syed said...

mat gebu >> combi nak tgu adiah special dari hg mat..kuci yg marvelous tu ekk :p




pu3nemo >> ye?? ramainye LEO best best..agaknye la nemo.. peramah,cepat mesra & 'romantik'gitu serta sgt menghargai pasangan.nemo bape hb??




pakngah >> pakngah take note naa..nnt wish laa lagik..bole??

~ dgn muka yg x malu kan pakngah.. :p

Ziana said...

mama nye bday lebih kurang si lily..
dia 2/8
leh celebrate sesame !!!!
nnt kakdik nak join ek?
skali jalan..senang!
:)

echah_syed said...

ziana >> ye ke?? mesti lily cam mama kan..sama ke lily??

best best..kadik dah lepas kan ..tu yg mama prasan dpt kad utk dec nx year.. :p

lorr cmne bole x prasan sbb takde org yg mula buat havoc kan..lagi pun kita baru nak kenal2 kan kakdik..

takpe nx year ade lagi mase..insyaALLAH.

© OD said...

Sabar... sabar... ekekekekeke... tapi Combi, best apa sambut dua kali... ahakz... pasal ek tahun ni,cam semuanya terkonpius gitu?

echah_syed said...

OD >> a'ah laa od nape ekk..tu laa berkat bulan feb kot..

nak tgu kwn2 wish bulan ogos pulak..030808

---> kelat said...

mamaaaaaaa... epi blated bday 2 u... uiks... mama ni biar btoiiii... hehehe... x pe.. x pe... wish awal2... ekekeke...

echah_syed said...

kelat >> lom lagik laa ogos nnt jgn lupe ekk..mwaahhh kelat !