Friday, February 8, 2008

sepetang dimimpian jadi resort 070208 1.14am


petang tadi combi pergi ke mimpian jadi resort salah satu resort yg ade dituaran.dari rumah combi lebih kurang 10 km jer..nak tengok sunset!pemandangan waktu petang cantek sangat..cuaca yg dingin,angin pantai yg sepoi2 bahasa..adehhhh romantik gituu..resort ni masih mengekalkan suasana kampung..jom laaaa ! :p

14 comments:

Ziana said...

mama...........
sgt aman dan nyaman resort tuh..
tenang jek kan?

OD said...

Salam Combi...
Cantiknyaaaaa... org dalam gambar tu pun cantik... kuikuikui

kunadzri said...

background romantik... foreground cantik.... ditambah pulak ngan model yg manis... membuatkan hati ini bergetar ingin terbang ke sana, agar dapat pula merasa deruan angin dan mendengar bisikan bayu di cuping telinga... cecece... inilah akibat suku abad bersama penulis prolifik... ditambah pulak dgn makan limau manderin berbiji-biji bnyknyer....

aiseyman...feeling punya pasai sampai lupa nak bagi salam kat ceQ...

Assalamu`alaikum combi...

echah_syed said...

ziana >> kakdik cantek sgt tp kena masuk dlm kampung laa..sbb resort ni mmg terletak betol2 dlm kampung gituu ..:)


OD >> ws od..amboiii !! jom combi banjer nasik goreng singapore..cedapp tau..:p


kunadzri >> uishh ayat power ranges gituu..

ermm ari2 berdamping ngn novelis mmg laa jangkit virus tu..

mai laa abg e..sabah sentiasa menerima tetamu..

kesian limau kena hukum..akibat org yg terfeeling.. :p

lorr combi pun lmbt jugak jwp ni..ws abg e.. :)

Lily.Lulu. said...

cantiknya .. suka sangat la auntie ..

ni kalau pergi menembak mmg bes

aNgRiAni said...

~ akakkkk...yanii dah penah gi resort ni...mmg cantekkk...time kursus dlm tahun 2004...tapi bila dah dok lama (dlm 4 ari) yani mta amik balik umah...tak thn tang makanan tu...hohoho...

echah_syed said...

lily >> mmg cantekk..menembak?? tembak tupai bole laa.. :p




yani >> ek elehh dak sabah sorang nii..kalo combi komplen mkn ok laa gak..ni dia yg dari kecik dok sini..gurau jer ekk !

mayb murah kot yani dorang cater..tu yg x sedap.. :(

Pak Ngah: said...

:: salam combi... menarik tempat tu nampaknya... kalau malam hari masih ada pengunjung ke situ..?

echah_syed said...

pakngah >> a'ah sgt menarik utk yg suke suasana kampung..

mlm2 masih ade org yg mengunjungi tapi tak seramai waktu siang kerana keadaan jalan yg agak gelap.

tp biasanyer resort ni menjadi tempat perjumpaan famili,company kerana ade disediakan tmpt utk camping jugak.

DUNIABUDIN said...

Kalau ada peluang pergi Sabah mesti nak pi resort tu. Kalau boleh nak tidur kat situ....tenang dan damai.

Nikli said...

combi, nak rembat gambaq sunset tuh okay..jgn marah...cantik bangat... org yg dalam gambaq pun cantik bangat..tima kasih..

echah_syed said...

nikli >> amboii siap bodek combi noo..main rembat2 pulak..

cantek kan..kalo hg tgk real lagik cantek bahh !!

mai la sabah.. :D

Nikli said...

nih kira invitation kaa..?
mmg nak pi, tapi tatau bila...
hahhahh... dah nak invite sgt kann tadik...

echah_syed said...

nikli >> tu baca kt n3 hg ade fare murah air asia kan..

bila lagik nak mai..combi pun balik prk bln jun nnt..rembat gak sbb dah ade fare murah tu..

sunrise combi pernah tgk tau..ktne??
dlm citer katun bila ayam berkokok hohoho.. :p

~ larikkkkkkkkkk ~