Friday, February 1, 2008

shopin.. 010208 10.18am

jln2 kt kk smlm..tgk ape yg combi beli.. :) majalah fav combi ~ midi

majalah fav huby tu..hahh ~ pc

cd ~ neil diamond

beg ni combi dpt smlm sebab buka akaun kt CIMB bank precious nak kasi duit (akaun dia kt bank ni ) hohoho..rezeki jgn ditolak.TQ darl..terharu sgt sbb dia x pernah lupe kt mama dia yg vouge ni cecece :p

ni laa magazine fav combi..biasa la dah 40++ kena la baca magazine yg sewaktu dgnyer.. kt sini byk info yg sgt bagus terutama utk couple yg dah lame kawin mcm combi,norz,jie,jun,OD,abg bud,abg put,uj,ks,pakngah,pakteh dan yg lain2 combi x sebut kt sini..ramai sgt smpi lupe..yg muda pun cm yani,muadz,mimi,shayz,sheda,5sal,junaidix,daklan,toknabe,arsaili,sarah,cikgu panji,mika,ziana,anis,sakura,lily,lawa(muda ke??) kena gak baca sbb ilmu ni bkn utk diri sendiri je tp bole dishare ngn parents kita.combi mmg penagih tegar MIDI.

yang ni huby punyer..dia pun penagih gak..nnt bole bukak library MIDI & PC .bulan ni citer blogsphere..kita la tuu ekk.cptt gi beli !
mamat sorang ni hahh..70an punyer artis pojaan huby rupanyer..sume lagu mamat ni dia hapal..dasat kan.pssttt combi baru tau dah 22 thn kawin hohoho :p

uj,abg e & abg bud tahu kot psl penyanyi ni..NEIL DIAMOND.smlm dlm kete dia konker abis pasang lagu ni..maklum laa baru beli (dulu kaset je ) :D

13 comments:

cikgu panji said...

Hehe...Cikgu Panji masuk katogeri orang muda?? Tenkiu tenkiu.Tapi,akak dah tua le.

aNgRiAni said...

amboi kak combi...promote majalah lak...nt riani gi beli majalah pc tu...mesti inche Mat6 tu terkejut badak...kuang...kuang...kuang...

Abang Putra said...

Combi, apa ada dalam majalah MIDI tu. Ada yang best2 ke...hehehe

Lily.Lulu. said...

auntie ..

kita pulak suka beli digital camera magz

:D

echah_syed said...

cikgu panji >> xpaa biar laa rase mudoo sokmo.. :p


yani >> beli laa tp kt sini mahal rm2 dr kl..combi nak langgan lps ni sbb murah sket..


lily >> yer ker?? kt dlm pc ni pun byk cam lily..hset pun ade gak..

abg putra >> midi ni byk citer mengenai rumah tangga & sesuai utk sume umo ..tp fokus lebih pada wanita 40++

beli laa tuk mem..tentu dia suke :p

PakTeh said...

salam Combi. PakTeh puna da beli MajalahPC tu. suka belajar tips untuk guna Photoshop.

echah_syed said...

pakteh >> bagus kan majalah ni..byk info terkini.. :)

Mat Gebu said...

Kak combi..ada satu tajuk "awas bila suami sayang lebih!"...apa kes tu...org2 majalah ni selain bagi info, depa suka buat cerita yg mempengaruhi wanita2 MIDI..pas baca tu mula lah untie2 MIDI nie dok jeling ala2 burung hantu kat laki depa...kesian kat pakcik2 MIDI tawww!!!..

echah_syed said...

mat gebu >> bila suami syg lebih dia dok bodek tuu..nak bukak cawangan baru.. :p

teruk ekk lelaki cm hg ni..buat manje2 bila nak kawen lagik..

cess..!!

~ mak x sukerrr ~

sebol said...

actually bukan sayang lebih.
dia just nak kasi sama rata dengan lagi sorang tu

heheh

echah_syed said...

sebol >> ni kes sbelum kawen..dia pura2 syg lebih sbb nak minta izin..nnt bila dah dpt haQham nak manje2 lagik.. :(

ntah2 terus menetap kt sana.. dah lupe jln balik umah .. :p

cheQ x caiyoo lelaki ni..

UncleJ said...

combi..saya belum kawen LAGI ler...awat hang habaq kat sini saya dah lama kawen? hish...cececece..

neli diamond? feveret jugak tu..lagu dia byk yg romantis gitu..betul kan?

echah_syed said...

uj >> amboi amboi bro..bkn main lagik ekk..dah jangkit virus abg bud kot :p

ade yg slow ade gak yg rancak..a'ah yg slow tu mmg jiwang laa.. :)