Tuesday, January 29, 2008

anuar zain 290108 9.17am




anuar zain ~ combi & precious mmg minat anuar..tgk ni aper yg ma beli darl !! lalallaa :p
sume pun best sgt lagu dia..ketulusan hati,lelaki ini & i'm the lucky one..fuhh jiwang giler2 bahh

~i'm the lucky one ~

ku persembahkan satu cita ku
setulus hati hanyalah utk mu
dan ku lakukan semampu aku
tuk menyayangi mu
hingga kau merasa jd pujaanku

chorus:
meski bercinta kdg tak indah
tp tuk buktikan kau yg terindah
dan ku pastikan
i'm the lucky one
nikmati cinta
lebih dari segalanyer

jiwa ku dulu yg tak tersentuh
kini terasa sejak bersama mu
berikan hangat hingga ku tak mampu
tuk jauh dari mu
kerna kau yg bisa buat ku bahagia

bridge:
caramu membuat ku tak berdaya
mata hatiku pun ikut terjaga
kau ubah hidup ku ini
jadi sempurna..

lagu ni mayb sesuai tuk seseorg yg kita cinta & kasih so combi nak kasi kt huby coz i'm the lucky one..selalu combi ckp dlm ati..i'm really the lucky one.alhamdulilah syukur tuhan !!



32 comments:

Ziana said...

me too!!
minat sesungguh ngan anak pak zen nih..

mama...tlg pinangkan dia utk kakdik..
leh? leh x??
huhuhuhu

Jie said...

aku pun suka si nuar tu gak combi...kebetulan hubby aku name ke 2 dia nuar gak..

aku suke..ketulusan hati.

erk..bile² hg nk minang tu ajak aku sekali..kehkeh

pReci0us said...

argh~!!!!!!!!!!!!!!
nak jugak~!!!!
jelez2~~~!!!!!
erk...
alaaa..kak z dh booking ke buah ati pengarang jantung beta tue..
uhuk...
xle jd nieee...
hikhik

echah_syed said...

ziana >> bole bole bisa diatur..sediakan mas kawen dlm rupiah sbb biar nmpk cm juta jutaan.. :p

sedapnyer lagu2 dia mmg x rugi pun beli..

sokong penyanyi mesia ~ yg sedo diri je:p

sokong anuar zain..

ranapkan cetak rompak..jom !!

sakurasa said...

combi sakura pun 1 antara ribuan peminat anuar zain

aNgRiAni said...

kak combi...album terbaru abg nuar ni syahdu syahdan...amboi...kak combi pun jiwang jugak yer...

Anonymous said...

kak combi....

benda ketama yg zana nak beli lepas abis pantang apa tau?? cd anuar zen nie la.. tapi sampai la nie sokmo terbeli mende len. hukhuk.. leh pinjam?? :D :D

Zana Sadri

echah_syed said...

jie >> pergghh feeling maut laa..

yg penting emsem tuu bikin angau :p

echah_syed said...

precious >> surprise !!hohoho..

bestnyer lagu2 dia..tiap2 pagi ma dok lyn bila org sume dah out :p

pic dia tu pun adehh..emsem banget dehh !


p/s jie..jom kita pi sama2 jd wakil ziana.. :)

echah_syed said...

sakura >> kita serupa kita serupa..sambil pegang tgn sakura..pusin2 kt keliling meja cecece.. :p

cmne nak tinggal jejak slalu masuk kt blog tp xde shout box..anto service ke??

uishh lame dah tu..

muadzlife said...

ai laikk nua since kain pelekat taim..but he never looks at me...ai tau lar ai x sekiut angelina jolie..cuama ada iras belakang kajol jer...

p/s: ai suka ketulusan hati...itu lailing manyak sukaa, itu pasal saya pun sukaa, saya lebih suka lelaki ini..

muadzlife said...

ai laikk nua since kain pelekat taim..but he never looks at me...ai tau lar ai x sekiut angelina jolie..cuama ada iras belakang kajol jer...

p/s: ai suka ketulusan hati...itu lailing manyak sukaa, itu pasal saya pun sukaa, saya lebih suka lelaki ini..

echah_syed said...

angriani >> tu laa ekk..muzik x kenal umo & bangsa :)

combi pun suke anuar & ziana..aka kakdik..hehehh

yani..combi remaja dewasa belom lagu t** :p

echah_syed said...

zana @ dik anon >> tu la combi aritu gi kedai tanyer tp lom ade..ni nmpk terus sambar buat koleksi..

nak pinjam?? nop..sewa bole kira jam laa ekk.makin lame sewa makin murah kasi rege kwn2 je.. :p

bape bulan dah bb??sama muka cm amirul.. :)

echah_syed said...

muadzlife >> punyer xcited smpi 2x kuar komen..combi xmo delet biar buat kenangan .. :p

ni kes kena ikut perintah..wat i like..u must like too..:p

iyeaalaa maksu ikut jer sbb pastu bodek2 la beli keta baru ker..cecece

lelaki mane ni maksu?? jgn main2 nnt kena tido kt sofa..

nua la ni kalo dia nmpk maksu..gerenti dia terkam bkn psl sama cm angelina..tp nak suh beli cd..hohoho

~ gurau ekk ~

muadzlife said...

hahahahah..tu la ai ter over lar yuu....

lelaki ini lar..harharhar..sofa ok lagik..tup2 kene tido luar umah..

nua ai laikkk..terkam soh beli cd pun ai rela yu kuang3x

echah_syed said...

muadzlife >> huahuahua rela erkkk..sanggup erm ermm panahan asmaradana nua ni hebatz..

xpaa tido kt ats tilam puas2 sbb seminggu skali tido kt luar ok per.. :p

jd fire stone la combi ni..pssttt maksu don tell laling arr :(

bkn senang nak kena terkam nua..relaa jer..kuang 6x

Lily.Lulu. said...

kita pun ada jugak auntie .. siap ada signature lagi

heeeeeeee
:D

echah_syed said...

xaci ooooo..ly jumpa dia ker??

adehh best banget jumpa sama dak nua..

in person dia ensem dak ly??

dia nmpk cm gentleman gituuu kan kan..

~ sahih antie kena kutuk ni dah over dos..wat 2 say ~

Rio said...

Chah ,cheq ada juga nengok si Nuar on stage masa Hari Wanita 07 yg lalu.Kebetulan Urusetia,access ler juger hingga ke belakang stage.Dia nyanyi lagu Lelaki Ini dan Ketulusan Cinta tu.In person Si Nuar humble orang nya.Bukan bebudak yang riuh.Makcik Makcik pun ramai berebut naik stage ambik foto.Well this song selalu ler berkumandang kat ofis ni.

Mat Gebu said...

ooo..minat anuar zain rupanyaa...kiranya yg meraung2, meracau2, guling2 kat lantai masa anuar zain buat mini konsert kat hardrock cafe tu kak combi lah yeaa...hahaha..ampoon kak combii!!!

echah_syed said...

rio >> mokcik2 tu berebut nak buat menantu..combi pun nak Q gak ni.. :p



mat gebu >> aku la tuu..hg x nmpk aku sexy giler mlm tu..smpi nua tatau yg mane satu anak yg mane satu mak..hohoho


~ sedap lagu2 dia patutla mahal giler cd ni..

Mat Gebu said...

whahah whahaha!!..kak combi lawak leer, nuar tatau mana satu mak, mana satu anak yeaa...hahaha!!...ka dua2 beranak sama dok guling2 atas lantai cafe tuu?..ampoon kak combi!!

echah_syed said...

mat gebu >> aku bkn je guling2 kt ats lantai tp aku tarik baju suar dia skali..kalo dia kasi sah aku buat rebus minum mat..:p

Mat Gebu said...

Astafirullahh!!!...ngucap sambil urut2 dada pakcik...Dasat betul penangan anak pak zain nihh...sampai ada mak ngan anak histeria kat hardrock cafe...hahahaha!!!!!.....

echah_syed said...

mat gebu >> alaa hg jgn dok cover line.yg dok tercanguk kt tepi stage smpi meleleh ayaQ liuQ tu bkn hg ka??

org dah tutup lampu halau suh balik pun hg xmo balik.. dok wat muke sposen kt situ..

ek elehh..aku gak yg bw hg balik aritu.. :p

arsaili said...

sungguh la tak minat annuar..ahaks

Mat Gebu said...

sama mcm arsaili...tak minat sgt, cuma ok ok saja laaa....aisey pas nie kak combi mesti tarik muka 14 tingkat dengan aku!!!..

echah_syed said...

arsaili >> sebenonye kan kan az pun x minat kt hg..ppsstt pasai dia ckp hg lagik emsem dari dia.. :p

lame x nmpk gi mane anakanda ku??

~ takecare ~

echah_syed said...

mat gebu >> aritu aku jumpa az..dia ckp dia langsung x kenal hg dan dia pesan hg x yah la minat kt dia.. kuang 3x

combi mane leh tarik muka cm gitu..combi ni menten cungggggg :p

aku mmg cyg kt hg mat sbb hg la penyeri blog aku..kalo sari hg x mai aku risau takut hg cemuih..mai la slalu na mat ! :)

Sarah Mohd Shukor said...

wuuuu...
auntie mmg minat betul dgn anuar yek. hihi. knp sy tak penah tau psl lagu ni lg? ok. nak terus cari la :)

semoga auntie sehat2 je ye kat sana :)

echah_syed said...

sarah >> lagu baru nua yg ade kt utube cuma ketulusan hati je kot yg lain blom lagi.

tp mmg best sarah !!


~ takecare sarahku ~