Sunday, January 20, 2008

hadiah kasih sayang 200108



petang tadi precious kol..dia cakap ade kwn mama nak jumpa kat sec 18 shah alam..suspen gak..sape agaknyerr..dia ckp mesti mama terkejut giler sbb tu bespren kat blogging.adehh suruh main teka2 la pulak..blurr sbb tak pasti.
bila dia cakap xcited nak dpt cuppies dari antie norz..combi mmg laa tak sangka sbb dlm bzbzbz(pinjam pak enggku nyer words) norz sanggup turun shah alam nak jumpa precious..adehh !! segan kt norz & deri serta anak2 sbb susah2 buat cuppies tuu dan anto pulak.
yang lawak tu dia xcited + nervous smpi lupa nak ambek pic ngn hset dia..bila balik hostel dia kol 'ma lupe nak snap pic ngn antie n uncle' alaa ruginyerr..
timakasih banyak2 norz & deri..budi anda berdua combi kenang sampai hujung nyawa..terharu combi rase norz..
sempena minggu kasih syg precious dpt cuppies yg comei sgt ...mamanyer bila pulak norz ??? :p

15 comments:

mAmAn said...

bak mai MaMaN satu....hehehh...nak hat cekelat :)

norza said...

Aritu ku letak foto cuppies (dlm blog) after Jelita shoot, ku lihat msj precious yg katanya, suka makan cuppies.

So, kebetulan la arini ku hantar kak long ke seksyen 7 s.alam, singgah la di tmpt precious sekali...kecian dia kan mamanya jauh gitu...nak buat sendiri dah ler duk kolej. Hehe. Ku beri sekali cuppies utk kak long apa yg ku beri pada precious supaya dpt mereka makan sama kawan2 serumah.

Ku hug precious & rasa mcm hug mama dia yg tak berpeluang ku jumpa lagi. Aura mamanya ada dlm diri precious gitu... Ku bayangkan, jika anakku belajar di Sabah, mungkin mama precious juga akan berikan layanan sedemikian pada anakku juga!!

~ What are friends for, kan?

Ziana said...

best nye precious dpt cupkek!
sian mama x dpt..
nnt kakdik post ek :)
jco nak?
hehehe

Jie said...

sob....sob.... sedihnya babak ni..meh la peluk juga norz...

telan air liur je la nengok pagi2 ni...

baiknya norz....

echah_syed said...

norz >> TQ sgt2 aku terharu sungguh.dia mmg suke cuppies sbb cute kan..

insyaalah norz..kalo ditakdir puteri hg study kt sini aku akan cuba jd mama dia cm hg gak.sesungguhnyer naluri seorg ibu sgt tersentuh bila nmpk anak2 org lain yg sebaya anak2 dia..tol dak norz???

mcm mimpi sbb dia jd pengganti aku dpt jumpa hg sedangkan plan awal aku yg patut jumpa duluan kan..x aci sungguh !!

TQ norz..TQ deri :)

echah_syed said...

ziana >> a'ah laa kakdik.x aci sungguh tau..precious yg dpt :(

kecik tapak tgn..stadium likas mama tadahkan..bole??


jie >> rezeki kan ..uiishh buah tgn chef rich & pemes tau.. :)

mmg jie..baik sgt huhuhu teharu !!


maman >> hai maman..TQ mai blog combi..x pernah nmpk sebelom ni..slm kenal :)

cute baby..3 org dah ekk

nak cuppies?? jom kita gi umah norz ramai2..bole ker norz???

alin said...

ala comei nye la cupies tu..nnk mkn pn syg..huhuuu

muadzlife said...

yea yea..
dapat cuppies...
cedapnya....

echah_syed said...

alin >> TQ mai umah combi..slm kenal.

a'ah comei sgt kan..tu laa kena snap pic byk2 baru mkn.. :p


muadzlife >> maksu cute kan..tp combi x dpt rase pun..x aci tol precious ni tauu.. :(

pReci0us shaRihaNa said...

cedapnyerrrr cuppiess....
adeh...
uhuk...

echah_syed said...

x aci..xmo kwn !! elaun di potong utk sementara waktu sbb xsen cm gitu.. :(

baru tauu !!

Mat Gebu said...

Statement last kak combi tu..."budi anda berdua combi kenang SAMPAI HUJUNG NYAWA...terharu combi rasa norz"..Ambooih, bukan main, seakan2 judul filem..Kira kak combi ni Erra Fazira laaaa....ahakss!!..mati aku kena ligan sat lagi...ampooonn!!!

echah_syed said...

mat gebu >> erra x main laa..kita suke rita rudani laaa cecece :p

aku kan org utara..aku sokong org kg aku laa..awat laa hg ..

mat kt sini byk pelakon drama swasta..termasuk hg jd aku kena alert sket..

kalo nak tau detail hg kena regis kt kelab kami dulu..mama's da vogue club.. :p

Lily.Lulu. said...

untung nya precious .. rezeki dia tuh auntie ..

nanti ada rezeki, auntie pulak akan dapat ...

kena tunggu je laa .. hehehe
;)

echah_syed said...

lily >> tu laa ekk..x aci sungguh :(