Thursday, January 24, 2008

city mall kk 230108 12.15m/nite

ehh ehhh..lom lom ready lagik laa..

say cheeseeeeeeeeeeeeee..!! tu combi nak tunjuk merahnyerr kt sini persediaan tahun baru cina.warna merah melambangkan keceriaan & warna oren/gold (buah limau) byk ong maa !! tol dak norz ??
bundle minuman cola pepsi smpi setinggi syiling dah..tu cuba tgk kt back ground pic combi.
lucky jd rakyat malaysia sbb kita bole celebrate byk perayaan.kt sini krismas pun meriah sgt..tp setiap kali krismas 25 dec setiap thn combi balik kg cuti semester..jadi xde laa pic krismas.


8 comments:

Ziana said...

mama posing dah ala2 model dah tuh..
senyuman mu mama..
menggoda
:)

Jie said...

ngehhh..kat supermarket pun ko nk buat catwalk?

hakahkahk...gerammmm gitu, rasa nk cubit² pp dia

hugs

echah_syed said...

ziana >> model ekk?? hohoho

manader laa tu nak pose supaya x nmpk perut kuikuikui :p



jie..aku ni dolu2 nak jd model mase dlm perut mak aku lagi..

tp bila kuar tgk2 cinonet jer..x cukup tinggi hohoho

jd aku catwalk kt supermarket je laa :(

jd model giant & pizza hut :p

cikgu panji said...

wow..mengancam abis.kalah nasha aziz

norza said...

Kelakar nyer...ada gak pix tak ready. Hang otak geliga, combi. Ku baru dpt 'bernafas' sikit. Now tgh buat editing novel yg 600 muka tu (historical-thriller). Yg cintun sdg dlm proses kat publisher.
Muahhs...

echah_syed said...

hohoho..hg tau abg aku tu..kalo ambek pic slalu lagu tu..aku dok sabaQ2 sat dia dah snap :(

oitts 600 muka..adehh cm x tercapai akal ku.. thriller mesti ramai yg dok tgu kan..tp yg cintun aku suke sgt ..megimbas kembali zaman kita dolu2..

~ cyg hg ~

Mat Gebu said...

Laaa...baru perasan pihak shopping complex tu ada "duta' baru pasaraya mereka..ishh memang sesuaiii!!! cun pulak tu, "naga" tak menari tahun nie, depa semua "segan' dgn ke ayu annnn kak combi!!!

echah_syed said...

mat gebu >> aku ni mmg tingin nak jadi duta complexx ni..tp dorang x kasi sbb aku ni cugggg sgt sesuwei jadi duta pizza je..saper nak ofer aku jd duta mcD sbb dpt mkn free.. :p

~ dulu mase bbudak kecik aku dok kt sini tgu naga..hg tau dak??