Sunday, January 6, 2008

~ merah & oren ~





siti amirah atiqah & siti alya afiqah...dua beradik ni anak kwn combi..anak mami gituuu.dorang sejak kecik mmg biasa ngn combi sbb mama dia cikgu kt depan umah combi..jdnyerr umah combi tmpt dorang tukar baju sekolah utk sesi sekolah agama dan sekolah biasa.budak2 ni pantang nmpk komputer..keja dorang tgk kartun kt youtube.com...cuba perati gaya dorang..combi rase sume anak2 kita dah pandai guna komputer dari kecik lagi... adik baru 5 thn dan kakak 9 thn...dah pandai search kt google!! :)

p/s precious...dis is 4 u..rindu ???

16 comments:

Jie said...

combi...mmg gitu gaya bdk² skrg ni..anak dara aku sorang tu, dah ade id yahoo...siap cal abah dia kat opis, abahhhh...jom YM.

Yg abah tak berapa celik komputer pun tanya...YM tu hape?

kahkahkah...so anak beranak tu berchatting online...

Ziana said...

mama..
bebudak skang dah advance...

kakdik nye niece..
age 6yrs..

dah reti sume tuh..
youtube tuh tmp dia tgk cartoon and carik lagu2 yg dia suka..
then dah pandai xplore guna yahoo and google...

echah_syed said...

jie >> yg kecik cm gitu..yg abg pulak online games ngn omputih bagai..mamanyer blogging..abahnyerr lg la hebatzz..hehehe

~ satu umah satu komputer ~

~ tp cm kita ni..kalo ade 4 bilik 4 komputer..huhh

echah_syed said...

ziana >> mmg betol..yg kakak tu dah pandai membaca oklaa.. tp yg syoknyerr adik tu blom baper pandai jd terkedek2 mengeja..sian combi tgk...taip pun guna satu jari huhuhu

~ tp combi tabik adik tu x prnh merungut wlupun dok search x dpt2..kesiannyerrr !!!

cikgu panji said...

Tu la combi, kita takleh ngajar anak sebagaimana mak bapak kita ajar kita dulu.Sebab,diaorang nak idup pada masa akan datang.

Hannan said...

combi..
i ingatkan budak 2 org tu kembar
nampak mcm sama saiz jer.. muka dah la sama jer.
nanti kim salam sayang kat diorang bole x?

echah_syed said...

cikgu panji>> betol tu cikgu..anak2 skrg kena kejar kemajuan..sepantas kelajuan dunia siber..kalo tidak mesti ketinggalan..

~ mak dia pun tumpang sekaki.. :)

Sarah Mohd Shukor said...

Aunty, sy pun siti jgk. siti sarah. anak mami jgk. ayah org penang. so sy comel tak mcm 2 sisters ni? huhuhu. kidding :) sy setuju dgn aunty. bdk2 zaman skrg ni mmg advance betul. adik sy yg drjh 4 tu pun dh ada YM sejak umur dia drjh2. hari2 online. siap download mcm2 katun n anime lg tu. tabik spring kt diorg ni :)

echah_syed said...

hannan >> mcm kembarkan doc..adik tu tinggi sama cm kakak..kakak byk sifat papanyer..pemalu..adik ikut mama berani dan petah..

~ bole nnt combi tunjuk pic doc..mmg dorang ckp emsem tuu :)

Mat Gebu said...

Kak combi,,idung depa tu mancung sungguh kan....sama mcm idung kak combi jugak...

echah_syed said...

siti sarah >> sarah ku..mmmm meh nk hugs n kises.sarah mmg cute sgt..anak mami gak ker??patutlaa cantek,menarik,bijak.. :)

mmg sarah.. antie pun terkejut..siap dok search bagai..ingt aper la dok pok pek,pok pek dua org tuuu..

anak2 skrg advance..lagi pun dorang x kisah nk rosak,aper ker janji blasah jer..

echah_syed said...

mat gebu >> lubang hidung mu tetap menjadi pojaan hati kuuuu..dialog saper tuuu??

~ papa dorang arab penang..tu yg mancung..combi mancung ker??uishh hg ni mat..buat malu jer !!

mad.redo1 said...

samalah kerja AKSes kalu mad redo1 tak conquer pc tu duluh... paberet tengoknya pitchi pitchi pitch...

OD said...

Salam Combi...
Comelnya kembar tu... bak pinjam sorang... gegegegegege.

TIRAI HIDUP said...

combi comelnyaaaa mesti bapak depa ni hemsem maut....meh nak ngura bley????kah kah kah

echah_syed said...

mat redo1 >> sama la ekk..bbudak skrg..cpt pahamnyerr..x kekok gune com..


OD >> bkn kembar la od..tp sama besar kan..nakal tu yg adik..petah sgt..

lawa >> nak ngorat??aku takut dia xmo layan hg...sape yg malu..hg jugak..kekeke